Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün başka konulardaki sıkıntılarınız ilişkinizi etkileyebilir. Sevgilinizin size olan bağlılığı, başkalarını kıskandıracak boyutlarda. Aşk konusundaki şanslılığınız biraz da, genel çekiciliğinizden geliyor.

İşle ilgili problemleriniz yüzeysel şeyler gibi görünüyor. Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı çok canınızı sıkabilir. Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz.

Para konuları şu günlerde pek derdiniz değil gibi. Zaten dert edeceğiniz ya da havalara uçup sevineceğiniz boyutlarda gelgitler de yaşamıyorsunuz. Bazı harcamalar aşırıya kaçmış gibi.

Objektif olmaya ve sorunları iç içe geçirmeden çözmeye çalışmalısınız. Bugünlerde duygusallıklara biraz açık görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gecenin geç saatlerinde içinizi rahatlatacak bir konuşma yapabilirsiniz. Kendinizi açmanızda yarar var. Dinlenme ve içe kapanma dönemindesiniz. Oysa ki, umut ışığınız pırıl pırıl parlıyor. Bu ışığı görmeniz için gözlerinizi aralamanız yetecek. Hayata sürekli gülmeniz ve ona kucak açmanız için sürüyle malzemeniz var.

30 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 02:12 Ay-Neptün görünümü, idealleriniz çerçevesinde hareket etmenizi sağlayıcı etkisini vurguluyor. Sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz yükselir ve dış dünyada kendiniz için en uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Saat 04:57 Merkür-Chiron olumlu görünümü, sizi hem destekleyen hem de insanlarla bağlantılarınızı güçlendirici, şifalandırıcı bir etkidir. Ferahlatır. İnsanlar üzerindeki etkiniz yüksektir. Bazı kıskançlıklar söz konusu olsa da, size zarar vermeleri mümkün değil. Saat 09:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, plan ve projelerin, yeni ortamların, yeni çalışmaların işaretçisidir. Belki bugünlerde başkalarıyla aranızda sorunlar yaşanıyor olabilir. Ancak yakın bir zamanda karşınıza çıkacak teklifler, gireceğiniz ortam ve alacağınız destekler sayesinde arzu ettiğinize ulaşacaksınız. Sakın olumsuz düşünmeyiniz. Zaman lehinize çalışmaya başladı bunu biliniz. Saat 10:53 Ay-Pluto karşıtlığı, ilişkide tartışmalara yol açabilir. Biriniz başka diğeri başka düşünür. Ortaklaşa düşünmek zor olur. Böyle durumlarda sözler pek hoş olmaz. Bir daha duruma bakalım. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

30 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gidişatın hoşnut olmadığın konularda karar aşaması başlıyor. Özellikle kariyerinde hem para kazanacak hem de risk alabileceksin. Bu sıralar birilerine kafa tutmak kolaylaşabilir. Herkesin senden beklentisinin yüksek olduğu bir konuda bambaşka bir karar alabilirsin. Patronunun keskin konuşmaları karşısında suskunluğunu bozabilirsin. Gururun ön planda olacak. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan katılacağın etkinlik ya da eğitimde tanışacağın kişiye karşı duygusal bir yakınlık hissedebilirsin. Ailendeki fertlerden biriyle gerçekleştireceğin konuşma, bugün canını sıkan bir konuda seni motive edebilir. Bu yüzden son zamanlarda kafanı kurcalayan konuları onlarla paylaşman senin için daha iyi olacak.

30 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin duygu dünyasına yakın olmak isteyebilir sizinle ilgili tam olarak ne düşündüğünü öğrenmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Fazla kuşkucu ve sorgulayıcı olmamanız iyi olur.

30 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Eşiniz ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde kısıtlandığınızı hissettiğiniz durumlar yaşanabilir. Yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde risk almak çok daha kolay olabilir. Sonuçlarına katlanamayacağınız hareketler yapmamaya özen göstermelisiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç dünyanızda gereksiz kuruntulardan kurtulup rahatlayacaksınız. Aileniz yanınızda ve mutlusunuz.

30 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece hareketli ve yoğun bir dönemde bulunuyorsunuz. Yepyeni atılımlarda bulunabilir, istek ve keyifle çalışabilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi size canlılık ve moral verecek. Hanım arkadaş ve akrabalar da destekleyecek.

30 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Önemsediğiniz insanları incitmeyeye özen gösterin. Yeni anlaşmalar, başlangıçta riskli görünen yatırımlar söz konusu olabilir. Konsantrasyonunuz düşük, önemli kararları gün sonuna ertelemekte fayda var.

30 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken, ikili ilişkilerinize ışık tutacak. Sevdiğiniz kişi sizden ekstra ilgi bekleyebilir. Aile meselelerine ayrıca vakit ayıracağınız bir gündesiniz. Hemhem özel hayat birlikte zamanınızı alacak. En iyisi öğleden sonra sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapıp günü tamamlayın.

30 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

30 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 12' 10" R
Ay
Başak
08° 19' 18"
Merkür
Boğa
01° 06' 59"
Venüs
Boğa
21° 04' 34"
Mars
Koç
12° 13' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 47' 28"
Satürn
Balık
17° 51' 28"
Uranüs
Boğa
23° 17' 25"
Neptün
Balık
29° 21' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
21° 32' 14"
Lilith
Başak
25° 08' 46"
True Node
Koç
14° 53' 08"
Son Güncelleme : 16/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>