Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin ruhsal gerginliklerinden etkilenebilirsiniz. Esnek ve olgun tavırlarınız ilişkinizin geleceği için büyük önem taşıyacaktır.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedebileceğiniz bir gün. Bugün, tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar çok daha verimli olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bugün, planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Parasal konuların ön planda olabileceği bugün, değerleriniz ve hisseli paralar konusunda çelişkiler yaşayabilirsiniz. Yeni girişimlere için çok uygun bir zaman olduğu söylenemez.

İlişkilerinizde, özellikle parasal konuları da içeriyorsa daha dikkatli olmalısınız. Kısıtlayıcı şartlar sinirsel gerginlik getiriyor. Tek başınıza hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişikliği seven birisiniz. Monotonluğa tepkilisiniz. Bugün yaşamınızda bazı sürprizler olabilir. Çok önceleri tanışıp sonradan görüşmediğiniz biri bugün yeniden yaşamınıza girebilir. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyorsunuz. Ama çok yakınınızda danışacağınız birileri var. Bunu biraz geç fark ederken zaman kaybedeceksiniz. Aşk yaşamı : Romantik bir akşam, bazı şeyleri daha iyi anlamaya ve sorun etmemeye yardımcı olabilir. Partnerinizin ilişkiniz dışındaki problemlerini paylaşma yönünde, daha gayretli olabilirsiniz.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 30 Nisan saat 03:58 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, sadece kendiniz adına değil, bağlı bulunduğunuz grup, dernek, kişi ve alanlarda güçlü olma arzunuz ve tutkunuzu yükseltiyor. Zaten böyle bakılmasında yarar var. Çünkü kişisel olarak insan kendi dünyasında bir şeylerin arayışına girer, güce kavuşmak için her yolu dener, mücadele eder. Ancak bir toplumda yaşıyoruz. Başkalarıyla güçlü ilişkiler, ortaklıklar kurmak size daha fazla kazandırır. Burada önemli olan, hedef bilinciyle hareket etmenizdir. Sadece para kazanmak, sadece güce sahip olmak ve insanları etkilemek değil, başkalarının da hayatınızdaki öneminin farkında olmanızdır. Jüpiter-Akrep burcunda geriliyor. Bizim de araştırma, öğrenme, yatırım, ortaklaşa çalışma gibi konuları gözden geçirmemiz gerekiyor. Tam olarak bir karar vermek için Temmuz sonrası gayet olumlu. Dolunayın yöneticisi Mars, burcunuzda ilerleyecek. Bu size azim, görev ruhu, sağlamlık, güvenilir projeler kazandırıyor. Daha arzulu ve daha istekli olacaksınız. Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Sizin iletişim becerinizortamında öne çıkıyor. Sağlığınızla ilgili kontroller önemli. Kardeşleriniz veya ailenizinveya sağlıkla ilgili konuları da öne çıkıyor. Yeni tanıştığınız insanlara dikkat ediniz. Alacak-borç konularında gözünüz açık olsun. Demem o ki, bastığınız yeri bilirseniz, bu Dolunay olumlu yönde size ışık olur. Berat kandilimiz hepimizin hayatında yeni ufuklar açılmasına vesile olsun. Gönül dolusu sevgilerimle,

30 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha kararlı ve özgüvenli adımlar atmaya niyetleneceğin bir gün. Kurumsal alanda çalışan bir Oğlak burcuysan, daha da özverili olmanda fayda var. Olayları kişiselleştirmemen gereken bir döneme giriyorsun. Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, bazı arkadaşlarının işten ayrılmalarıyla kaygıların artabilir. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, ilişkinin geleceğini sorgulayabilirsin. Artık her alanda daha emin adımlarla hareket etmek istiyorsun. Yakın arkadaşının senin hakkındaki gerçek düşünceleri öğreneceğin bir gün olabilir. Akşamüzeri uzun uzadıya yapacağın telefon görüşmeleri, ailenin sert konuşmalar yapmasına neden olabilir. Üste çıkmak yerine ölçülü davranmaya ne dersin?

30 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre hayatınızda büyük bir değişim yaşayabilir ve kariyer hayatınızın bir öncüsü kabul edebileceğiniz kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Yaşamınızın birden yoğunlaşması sizleri daha öncesinden farklı bir koşuşturma içine sokabilir. Kendinizi her yere yetişmek zorundaymış gibi hissedebilirsiniz.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda istediğiniz desteği alacağınız bir gündesiniz. Otorite figürleriyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz gündeme gelebilir. İlişkilerinizle ilgili fazla beklentiye girmemeye çalışın. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasında olacak.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Kendinize yeniden güvenmeye başlayacaksınız. Yoğun çalışmalar içine girecek, başarılı olacaksınız.

30 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda hassaslıklar yaşamaya meyillisiniz. Sorunları çok büyütmeyin. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasında kalmamaya özen gösterin.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya sosyal ilişkilerinizdeki yoğun gündemle başlıyorsunuz.Arkadaşlarınızla haşır neşir olabilir, felekten bir gün çalabilirsiniz. Spiritüel çalışmalara yönelmek için harika bir gün.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim ve haberleşmede yoğunluk olmasını bekleyebilirsiniz. Bu iletişim ve haberleşme trafiğinin arasında, hiç beklemediğiniz, sürpriz duyumlar da alabilirsiniz. Ani tepkilerle hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

30 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>