Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı hobileriniz partnerinizi sıkıyor. Bunun sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız gibi görünüyor.

Haftaya yeni başlamış gibi bir eforla çalışıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız. İş yaşantınızda genel olarak doyumlusunuz.

Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden yaşadığınız maddi sıkıntıyla da kendinize kızıyorsunuz.

Neticesini hatalı tahmin ettiğiniz bir kararı vermek üzeresiniz. Bu konuyu, uyarılara önyargılı bakmadan yeniden bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birtakım konularda beslediğiniz umutları, yeni gelişmelerle, daha ileri ölçülere götürmeniz çok mümkün. Bu, yeni bir ilişkinizi doğru değerlendirebilmenizle bağlantılı. Dostluk ilişkilerinizdeki abartılı paylaşımlar, bugünlerde kırılganlıklar yaratmaya elverişli boyutlarda. Bu ilişkilerde hiç gerekli görmediğiniz ve zedeleyici olduğuna inandığınız tartışmalar içine girebilirsiniz.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:03 Ay-Venüs görünüm etkisinde hayatın çalışmak, mücadele etmek ve bir şeyleri toparlamakla geçtiğini görürsünüz. Oysaki sizin isteğiniz hem duygusal açıdan tatmin olmak hem de hayatın güzelliklerini yaşamaktır. İşte bütün bu duygu halleri insanı yorabilir. Benim tavsiyem sürekli kusur bulmak yerine kendinize zaman ayırmayı bilmenizdir. Tamam belki aksayan noktalar var. Ancak dünyayı siz kurtarmayacaksınız. Saat 03:41 Venüs-Chiron görünümü, bedensel ve ruhsal anlamda bize iyi gelecek kişi, aktivite, ortamlara çekilme arzumuzdur. Toparlanmak, keyiflenmek, negatif enerjilerden korunmak için yöntemler geliştiririz. Sürekli bir şeyleri didiklemek yerine, içimizden geleni yapmak vaktidir. Bu bizi güçlendirir, canlandırır. Saat 08:17 Ay-Güneş görünümü, huzurlu kılıyor. Kendi içimizde ve dış dünyada huzuru temin etmek, sürdürmek, rahatlamak mümkün oluyor. Saat 15:30 Ay-Satürn görünümü, olumlu bir enerjidir. Söyledikleriniz, yaptıklarınız diğerleri tarafından başarılı bulunur. Kararlı ve dikkatli şekilde işlerinizi yoluna koyarsınız. Ciddi ve oldukça tutarlı davranırsınız. İnsanlar size saygı duyarlar. Gün, tüm güzellikleriyle sizi kucaklasın. Gönülden sevgilerimle,

25 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İmkansız dediğin konularda yanıldığını anlayacağın olaylarla karşılaşabilirsin. Bu, kararlı olmanı sağlayacak.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün imkânsız dediğin konularda yanıldığını anlayacağın olaylarla karşılaşabilirsin. Bu durum daha mücadeleci ve kararlı olmanı sağlayacak. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, işini büyütmek adına reklam ve tanıtım hizmetleriyle ilgili araştırmalar yapabilirsin. Sevildiğini görmek, içinin kıpır kıpır olmasına neden oluyor. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşlarınla, sosyal yardım kampanyalarına maddi destek verebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, akşamüzeri gelecek misafirlere, tadı damaklarında kalacak yemekler hazırlayabilirsin.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni yolculuk planları yapabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız konularla ilgili bütünü görüp, işlerinizi sonuçlandırabilirsiniz. Gün içinde güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam iç uyumunuzu hissedebilirsiniz.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizden geleni fazlası ile yapın eleştirileri yapıcı olarak değerlendirin ve bu dönemde önceliğinizhayatınız olsun. Bekar Oğlak'lar yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Fakat geçmişte kalan eş ya da sevgili yeni başlayan ilişkiniz üzerinde yaptıkları söyledikleri ile kara bulutların gezmesine neden olabilir. Dikkatli olun. Kendinizle yapacağınız yüzleşme ile sahip olduğunuz her şeye çok daha iyi sahip çıkabileceksiniz. Kendinizi yeniden keşfedeceğiniz özel bir ruhsal yolculuk deneyimleyerek ruhsal ve bedensel anlamda arınıp yenileneceksiniz. Ayrıca aşk hayatınızda da sürprizlere neden olacak. Yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir aşkla bütünleşmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Kararlı olun korkularınızı keşkelerinizi ardınızda bırakın ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yürüyün.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

25 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı fikirleriniz aile büyüklerinizden onay görmeyebilir. Aşırı eleştirel yapınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Her aklınıza geleni etrafınızdakilerle paylaşmaktan vazgeçmelisiniz.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamında son kararı sizin vereceğiniz önemli bir proje başlatacaksınız.Bürokratik işlemleri öncesinde halletmelisiniz. Ev ortamınızdaki diyaloglarda hızlı değişen gündem sizi bekliyor.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız size bugün büyük güç kazanabilirler. Bu nedenle, yakın çevrenize daha duygusal ve sıcak biçimde yaklaşabilirsiniz. Yaratacağınız samimi hava, ilişkilerinizi kolayca kuvvetlendirmenize yarayabilir. Sağlıınıza dikkat edin.

25 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 27" R
Ay
Koç
25° 29' 34" R
Merkür
Koç
20° 37' 48"
Venüs
Boğa
08° 46' 03"
Mars
Koç
04° 34' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 03"
Satürn
Balık
17° 06' 33"
Uranüs
Boğa
22° 42' 35"
Neptün
Balık
29° 05' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 33"
Lilith
Başak
24° 02' 13"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>