Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta aradığınızı bir türlü bulamıyorsunuz. Son zamanlarda kendinizi aşk konularından uzaklaştırmak istiyorsunuz. Gönlünüz şu sıralar yeni bir ilişkiye kapalı.

Hırslısınız fakat bu hırsınızortamınızda yanlış anlaşılabiliyor. İş yerinizden sizden hoşlanmayan insanlar var ve bu insanlar hakkınızda iyi şeyler düşünmüyorlar.

Harcama yapmaya meyilli olacağınız bir gündesiniz. Hesabınızı bilerek harcama yamalı ve fazla açılmamalısınız. Çünkü ay ortasında bazı ödemeler yapacaksınız.

Bazı sorunları görmezden geliyor ve bu sorunları çözmek yerine kaçıyorsunuz. Sorunlarınızın üstüne gidin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve doyumlu bir yaşamınız var. Çevreniz her zaman kalabalık, aşk yaşamınız her zaman hareketli. Bir süredir içinizde bir şeylerin eksik olduğu duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini, bir süre önce yaşadığınız bir ayrılığa bağlamanız anlaşılır bir şey. Bu duyguya kendinizi alıştırabilir, üzüntünüzün yerini tatlı bir özlemle değiştirebilirsiniz

31 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda herkesi etkisi altına alacak şanslı ve aşk dolu bir güne merhaba diyorsunuz. Duygusal hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizden sizi şaşkınlığa uğratacak sürprizler görebilirsiniz. Sağlığınızı yormadıkça şifa bile bulacağınız şans dolu bir gündesiniz. Sadece iyiyim deyip hemen enerjinizi harcamayın. Geçmişteki ilişkinizle alakalı birinden de bugün geriye dönmek istediğine dair haber alabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

31 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Adaletli davranıyorsun!Can sıkıcı gelişmelerle dolu günleri geride bıraktığına göre, rahatlayan gündemini heyecan verici bir aşkla taçlandırmaya ne dersin? Bugün hiç ummadığın bir yerde kalbini harekete geçirecek birisiyle karşılaşabilirsin. Bu söylediğimi unutma. Çünkü bugün karşılaşacağın kişi önümüzdeki günlerde de aklından hiç çıkmayacak. İş yerinde çıkan anlaşmazlıklara karşı, adaletli kişiliğinle ortamdaki gerginliğin son bulmasında ön ayak oluyorsun. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, ofisinde önemli değişiklikler yaşanabilir. Hatta ve hatta daha ferah ve geniş bir ofise taşınmayı planlayabilirsin. Tüm bunlarla birlikte bugün, farklı yerler görmek isteyebilir, yeni yerler keşfedebilirsin. Kilo problemi olan bir Oğlak burcuysan, spora yazılabilir, kalorisi yüksek gıdalardan uzaklaşma kararı alabilirsin.

31 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son derece hareketli ve yoğun bir dönemde bulunuyorsunuz. Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çok gayret gösterebilirsiniz. Kararlı ve dikkatli davranmayı başaracaksınız. Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haberler duygularınızı olumlu yönde etkileyecek ve rahatlayacaksınız.

31 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularda kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalan konular tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu. Birlikte olduğunuz kişiyle olmak sizi rahatlatabilir.

31 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mistik ve spiritüel yönünüz güçlü olabilir, manevi konuların içinde bulunabilirsiniz. Başkalarına yardım, destek ve hizmet duygunuzun yüksek olduğu bir gün olabilir, hayır, bağış işlerinde yer alabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü sizi aydınlatıyor, sen ne yaparsan yap ben seni parlatacağım diyor. Haberler her gün biraz daha keyiflenmenizi, güç kazanmanızı sağlıyor. Özgüveniniz ve kaynaklarınız beklenmedik şekilde yükseliyor. İletişim kanalında biraz sorunlarınız var ama insanlar sözünüzü dinliyor. Hayat biraz size torpil mi geçiyor? Ya da hayat sizin dilinizde sertleşti, herkes zorlanıyor ama siz alışkınsınız.

31 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ailevi konularda eş ya da partnerle ilgili gelişmeler olası. Eksik bilgiyle karar vermeden olayların bütününü anlamak önemli. Sağlık konularında gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde önemli etkinliklere katılabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Yay burcunda seyahat eden Ay sizin bilinçaltınızdaki enerjiyi açığa çıkartacak. Kolektife açılmak için harika bir gün.Topluluklar yararına etkinliklere katılıp görev alabilirsiniz. Kalça ve kemiklerinizde ağrı hissedebilirsiniz. Annenizin talepleri sizi yorabilir. Sağlığı ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar ve bol bol meditasyon yapabilir. Günü olumlamalarınızı tekrarlayarak tamamlayabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal tarafınızın, sizi çeşitli sosyal ortamlara sürüklemesi mümkündür. Bu ortamlarda iyi izlenimler verdiğiniz gibi, kafaca rahatlayabilir ve dinlenebilirsiniz. İletişim şekilleriniz ve akıcı konuşmanız, tanıdıklarınızla ve yeni tanıştıklarınızla oldukça güzel anlar yaşamanızı sağlayacaktır.

31 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>