Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnatlaşmaları karşılıklı olarak bir kısır döngü şeklinde sürdürme kararlılığı, eksik tanışmışlık düşünceleri geliştiriyor. İlişkinin yorucu aşamalarında kısa molalar canlılığı geri getirebilir.

Etki bırakan bir tarzınız var. Bu, birtakım görüşmelerde avantajlar sağlıyor. İşlerin yoğunluğu bu sıralar azalabilir. Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz.

Bugünlerde para ve dostluk ikilemi, sıkıntılı çelişkiler yaratabilir. Bazı yakın ilişkilerinizde, para gibi hassas konularda sağlıklı mesafeyi koruyamıyorsunuz.

Çok iyimser baktığınız bir konuda sizi karamsarlığa sokacak etkilenmelere kapalı durmanız gerekiyor. Doğru bir değerlendirme içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Detaylar, hesap kitap gerektiren ufak tefek işler bugün gündeminizi meşgul ederken sizi de yorabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 09:37-15:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İş hayatınız ile ilgili konular üzerinde yoğunluk çok fazladır. Mantıklı düşünmek pek kolay olmaz. Doyumsuzluk hali söz konusudur. Bazen işe dört elle sarılırsınız bazen de içinizden hiçbir şey yapmak gelmez. İletişim problemleri yaşanabilir. Başkasının ne söyleyeceği önemli değildir. Siz kendi düşüncenizi öne almaktan yanasınızdır. Saat 15:04 itibariyle karşıt burcunuz Yengeçte ilerleyecek Ay, güven, sadakat, huzur, sahiplenilmek gibi olgular başınızın tacı olacaktır. Rahatsızlık veren her konuyu yakın bulduğunuz anne veya babanızla veya sevdiğiniz kişiyle paylaşmanız rahatlatıcı olabilir. Lütfen içinize atmayınız. Saat 18:52 Ay-Uranüs görünümü, güven duyabileceğiniz, yanında kendinizi iyi hissedeceğiniz bir partnere olan ihtiyacın göstergesi. Bu yönde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Saat 19:22 Ay-Satürn karşıtlığı, duygularımızı bir hayli mesafeli kılabilir. Yalnız kalmaya meyilli oluruz. İçimizdekileri kimseyle paylaşmadığımız gibi, bizi birilerinin anlamadığını bile düşünürüz. Aslında güven duymak isteriz. İlişkimizde, dostluklarda,hayatında aradığımız budur. Fakat insanların bencilliği, tuhaflığı, dünyanın zorlukları yüzünden sıkılırız. Bütün bunlar aslında enerjinin yarattığı sıkıntılardır. Bunu aşabilmenin yolu kendimize güvenmek, hayatı sevmekle mümkündür.

4 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Bugün yaptığın konuşmalarda tam olarak ne istediğini ifade etmekte zorlanabilirsin. Bireysel hareket ederek kendi iç sesini dinlemek isteyeceksin. İş arayışında olan bir Oğlak burcuysan, telefonunu yanından ayırmamanda fayda var Sevdiklerinin ya da kardeş gibi yakın gördüklerinin eğitim veyahayatlarıyla ilgili planlarında onlara yardımcı olacaksın. Çevrendeki bazı insanlara çok fazla sorgulayıcı davranabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, nezaketli yaklaşımın yeni tanışacağın kişinin ilgisini epey çekebilir. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin yapacağı küçük sürpriz, beklemediğin kadar mutlu olmanı sağlayacak.

4 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı doğru yönlendirmek için gerekli olan pratik ve kalıcı çözümleri bugün bulabilir ve sevdiklerinizin desteğini görerek rahat bir şekilde hedefinize doğru ilerleyebilirsiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim konularınızın hareketleneceği bir gündesiniz. Çalışma hayatınızda başarı için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Fikirlerinizi ifade ederken daha net olmanızda yarar var. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kararsız bir tutum içinde olmanız mümkün.

4 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAREKETE geçmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ancak aceleci davranmayın ve geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Biraz makul olmalısınız.

4 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önceki fikirlerinizden vazgeçebilirsiniz. Yeni düşünceler içine girebilir, beklentilerinizi değiştirebilirsiniz. Son derece kararlı ve yapıcı bir tutum içine girecek, kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Sürprizler olabilir.

4 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz devreye girmeye başlayacak. Kendinizi ve güçlü yönlerinizi, eğlenceli yer ve ortamlarda ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızda karamsarlığı bir kenara bırakın.

4 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken, ikili ilişkilerinize ışık tutacak.Sevdiğiniz kişi sizden ekstra ilgi bekleyebilir. Aile meselelerine ayrıca vakit ayıracağınız bir gündesiniz. Hemhem özel hayat birlikte zamanınızı alacak. En iyisi öğleden sonra sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapıp günü tamamlayın.

4 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceki fikirlerinizden vazgeçebilirsiniz. Yeni düşünceler içine girebilir, beklentilerinizi değiştirebilirsiniz. Son derece kararlı ve yapıcı bir tutum içine girecek, kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Sürprizler olabilir.

4 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 03" R
Ay
Başak
02° 32' 47"
Merkür
Boğa
00° 29' 58"
Venüs
Boğa
20° 28' 41"
Mars
Koç
11° 51' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 35"
Satürn
Balık
17° 49' 27"
Uranüs
Boğa
23° 15' 43"
Neptün
Balık
29° 20' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 45"
Lilith
Başak
25° 05' 32"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>