Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyor, seviliyorsunuz. ama dik başlı tavırlarınız bir türlü değişmiyor. Elinizi atıp başarılı olamayacağınız alan yok ama siz bazı aşk meseleleri yüzünden başarılı olduğunuz alanlarla aranıza mesafe koyabiliyorsunuz. Bugün sevgilinizi hediyeye boğabilirsiniz. Eliniz yine çok açık.

Önemli bir başarı yakalamak üzeresiniz. Doğru stratejiler geliştirmede üzerinize yok. Lider yönünüzü tatmin edebileceksiniz. İş ilişkilerinde sıcakkanlı tavırlarla karşınızdakini etkiliyorsunuz. Ama gereksiz yakınlıklardan kaçınmalı, kendinizi korumalısınız.

Parasal konularda şanssız bir dönemdesiniz. Borçlarınız , ödemeleriniz birikti ve yeterince paranız yok. Bu yüzden akrabalarınızdan borç isteyebilirsiniz.

Dış görünüşünüze yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmalı , görüntünüze gereken önemi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam üstü alacağınız bir davet, uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla buluşmanızı sağlayabilir. Dostlarınız son zamanlardaki canlılığınızı yeni ilişkinize bağlıyor. Bu halinizi, ilişkinizin yanı sıra, sizi bugünlerde taşıdığınız pozitif enerji de etkiliyor. Hayata olumlu bakıyorsunuz ve gelecekle ilgili umut içindesiniz. Bu umudunuzu boşa çıkarmayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün tamamında Boğa burcunda ilerliyor. Önemli işleriniz varsa Ay'ın boşluğa gireceği 18:10'a kadar halletmeniz iyi olacaktır. Bugün ayrıca saat 01:45'te Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Bu yeniay aşk hayatınıza ışık tutacak. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Uzun süredir hoşlandığınız biri varsa karşı taraf da size bir adım atabilir. Çocuğunuzla ilgili de yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansınızın açıldığı bir döneme giriyorsunuz. Detaylı yazı için tıklayınız.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kalmak istemeyeceksin!Bugün toprak burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Bugün tatil olsa da telefon trafiğin fazla olabilir. Daha önceden planladığın bir programın olabilir fakat bugün üç dört yere yetişmek zorunda kalabilirsin. Kendine ayıracak zaman bulamayabilirsin. Yalnız kalmak istemediğin bugünde duygusal bağ kurduğun bir arkadaşının sana eşlik etmesini isteyebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, evliliğinize dışardan karışanlara, yorum yapanlara karşı tutumun sert olacak. Çocukların varsa, kişisel gelişimlerini destekleyecek aktivitelere yönlendirebilirsin. Kendini ifade ediş şeklinde iletişim kanalların fazlası ile açık olacak. Bu durum farklı insanlarla bir arada olmanı sağlayacak.

5 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam enerjinizin yüksek olabileceği bugünü, sizi mutlu eden olayların peşinden giderek geçirmeniz, özgüveninizde artış sağlarken, kendinizde göremediğiniz eksiklikleri görmenize yardımcı olabilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor. Aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha canlı ve iyimsersiniz. En azından duygularınızı paylaşabileceğiniz güzel olanaklar bulabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sağlık açısından bugünlerde konuşmanız gerektiği için boğazınıza dikkat etmelisiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; çocuk sahibi olmak veya var olan çocuklarla ilgili kararlar alabilirsin. Romantik ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir fakat önce kafanı kurcalayan eski ilişkileri tamamen temizlemen gerekiyor. Sanatsal yönünü açığa çıkarabilir, hayattan daha fazla keyif alabileceğin konulara yönelebilirsin.

5 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ay'da romantik konular, beceriler ve çocuklarla ilgili gelişmeler olası. Akşamüstü günlük işlerle uğraşırken özde yatan meselenin içsel uyum olduğunu atlamayın, ifadede seçici olun.

5 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunun 14 derecesinde bir Yeni Ay meydana geliyor. Gerekgerekse sosyal yaşamda yükseliş ve fırsat zamanı. Hak ettiğiniz çalışmaların karşılığını alacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Hobi diye hayatınıza girenler yeniimkanına dönüşür. Sosyal çevrenizde orijinal gruplarla iç içe olacağınız bir dönem. Aşk da tavan yapar. aşk Burç burç yorumları günlük burç yorumları pazar

5 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Bunun sonuçları pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

5 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 25' 47" R
Ay
Akrep
13° 21' 50" R
Merkür
Boğa
08° 40' 04"
Venüs
Boğa
27° 45' 16"
Mars
Koç
16° 21' 23"
Jüpiter
Boğa
29° 04' 19"
Satürn
Balık
18° 12' 33"
Uranüs
Boğa
23° 36' 16"
Neptün
Balık
29° 28' 30"
Plüton
Kova
02° 01' 06"
Chiron
Koç
21° 48' 22"
Lilith
Başak
25° 44' 53"
True Node
Koç
14° 51' 51"
Son Güncelleme : 22/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>