Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her yerde berabersiniz. Çok ortak yönleriniz var. Hemen, hemen her şeyi paylaşıyorsunuz. Ama henüz birbirinize açılamadınız. Eski cesaretsizliğinizi atıp bir hamle yapmanız gerekiyor.

Önemli bir işi başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak istemiyorsunuz. Bu ilişkiyi yeniden kurmak için bütün gün uğraşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan bir ikisi sürekli sorun yaratıyor. Tavırsız kalmayı tercih ediyorsunuz.

Birkaç alacağınız var:Bunlardan birini artık gözden çıkarmış görünüyorsunuz. Önümüzdeki günlerde parayla alakalı sizi kıran bir tartışmanız olacak. Bu tartışmayla bir dostunuzdan uzaklaşacaksınız.

Aile bireylerinizden biriyle çatışıyorsunuz. Ona daha olgun, daha ılımlı, anlayışlı yaklaşmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belleğinize yer etmiş bir şey sizi devamlı düşündürüyor. Bunu belleğinizden silip atmak istediğiniz kadar da, onu orada barındırmak istiyorsunuz. Bugün işleriniz yine başınızdan aşkın. Kaçırmak istemediğiniz bir bağlantının bugün de peşinde koşacaksınız. Yakın bir dostunuzun ikili özel ilişkisinde problemler var. Onun bu sorunlarını fazla iç içe yaşıyorsunuz.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar cumartesi gününe, gayet olumlu bir geçişin etkinliği altında adım atıyoruz. 5 Nisan saat 23:31-3 Mayıs saat 04:21 tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Bu seyir burcumuzla uyumlu bir görüntü yaptığı için, çevremizdeki insanlarla olan ilişkilerimizde ılımlı ve dikkatli hareket edeceğiz. Eğitmenlik, sanatsal beceriler, gizli bilimler, edebiyat ve yazım gibi konularda başarılı çalışmalarda bulunabiliriz. Venüs, bu burçta yücelim gücü kazanır ve kişinin gerek yakın çevresinde bulunan kişilerle ilişkisini güçlendirdiği gibi, aşk hayatınız, mesleki konularda üzerinde de etkisini hissettirir. Venüs kariyer evinizin yöneticisi olduğu için, kişi bugüne dek ektiği güzelliklerin ve  emeklerinin karşılığını görmek ister. Çevresinde sevilen, el üstünde tutulan kişi, her türlü ilişkisine şefkatle yaklaşmayı başarır.  Eğer onu üzen, geçmişte ve bugün rahatsız etmiş kişiler varsa veya hakkı yenmiş ise, bu durumların mutlaka düzeleceğine dair bir içgörü kazanır. Bu iç görü, affetmenizi sağlar. Ancak bu bütünüyle gerçekleri göz ardı etmeniz şeklinde olmamalıdır. Bu geçiş, sağlımızı, hedeflerimizi, kariyerimizi, çocuklarımızı, çocuk meselelerini, aşk hayatımızı, sanatsal yeteneklerimizi iç gözlemde bulunarak güçlendirmemizde yardımcı olacaktır. 12 Nisan  tarihinde Venüs-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşumu şifalı buluyorum. Hatta bir çok meselenin manevi gücümüzün yükselmesi sonucunda daha kuvvetli bir şekilde ele alacağımızı düşünüyorum. Yeteneklerinizi değerlendirmenizi, sevginin en saf halini kucaklamanızı, iç dünyanızda endişeleri bir yana bırakarak hayata sarılmanızı sağlayabilecek bu kavuşumun tüm Oğlaklar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Saat 17:54-6 Nisan 00:39 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Güneşinin ışıkları aydınlatsın yüreğimizi Yarın yeni bir gün silecektir kederlerimizi Bu Güneşin altında doğan biz insanlar El ele vererek, büyütebiliriz sevgiyi…….   Kalben en olumlu his ve niyetimle sizleri kucaklıyorum. Bütün güzellikler sizlerden yana olsun.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize güveniyor ve çalışmalarınızı mantık süzgecinden geçirerek, kişisel başarınızı perçinliyorsunuz. Bugün, birlikte olduğunuz insanlarla fikir alış verişi içinde olacaksınız. Onların düşüncelerinden bazı fikirleri süzerek, kendinize yararlı olanları seçeceksiniz. Tiyatro, sinema ve tiyatro gibi sanat olaylarına ilgi duyacağınız bir gün.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizin(akraba, kardeş, misafir, komşu v.b) ön plana çıkacağı, ev alım satımı, kiralama konularının gündemde olabileceği üç haftalık süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Önemli görüşmeleri akşam saatlerine bırakabilirsek iletişim kurmamız ve kendimizi doğru ifade etmemiz kısmen daha kolay olacaktır. Düşünerek konuşulmasında fayda var.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ORİJİNAL fikirlerinizi çevrenizin desteğiyle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı güçlendirebilirsiniz. Dış etkenler enerjinizi etkiliyor.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

5 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 50" R
Ay
Terazi
07° 42' 42"
Merkür
Boğa
04° 25' 32"
Venüs
Boğa
24° 08' 02"
Mars
Koç
14° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 40"
Satürn
Balık
18° 01' 25"
Uranüs
Boğa
23° 26' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 43"
Lilith
Başak
25° 25' 18"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>