Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerde aşkla pek ilgili görünmüyorsunuz. Oysa ki yakın çevrenizde böyle bilinmiyorsunuz. Aşka gösterdiğiniz bu soğukluk sizi uzun zaman yalnız bırakacak gibi görünüyor.

Bunca deneyim ve mesleki bilgiyle, sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz. Önümüzdeki günlerde kötü bir sürpriziniz var. Hiç beklemediğiniz bir gelişme kendinize güveninizi sarsacak.

Sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek Sıkıntıları atacaksınız. Şansınız yaver gidecek. Şansınızın size kısa vadeli güldürü oyunları oynadığını görmeniz gerekiyor.

Son zamanlarda hiç misafir kaldıracak değilsiniz. Ama bugünlerde birkaç kişi zorunlu konuğunuz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde arkadaş ilişkilerinizde bir dert yaşıyorsunuz. Bu dert sizi müthiş yıpratıyor, ama içinden kazançlı olarak çıkacaksınız. Bazı ilişkileriniz sizi hayatın bir kısım gerçeklerinden kopartıyor. Bu ilişkilerde radikal değişiklikler yapamayacağınızı biliyorsunuz. Yakın bir zaman içinde aile içinde yaşayacağınız bir problem sizi üzecek

7 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 02:56 Ay-Boğa burcu seyrinin huzur ve güven verici enerjisi bizleri selamlıyor. Birkaç gündür gerginlik verici meseleleri bir yana bırakıp şöyle bir kafamızı dinlemek iyi bir fikir olabilir. Zaten bu enerji altında gerek dış dünyada gerekse ruhsal anlamda hiçbir şeyin canımızı sıkmasına izin vermeyiz. Saat 22:58 Ay-Neptün görünümü, hayatın zevkli yanlarını hissetmemizi, huzur ve güven hissi verici bir enerjidir. Olumlu düşünmek, huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz. Aşk hayatımız, çocuklarımız, yaşamın hoş yanları, iç huzurumuzu fazlasıyla önemsiyoruz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

7 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için özel biriyle tanışabilirsin. İkilemde kaldığın konularda etrafındakilerin fikrini alacaksın.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza yön vermek isterken bazı konuları değiştirmek istediğinizi fark edebilirsiniz. Ailenizin destekleri ise sizi güçlendirebilecek.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda yaratıcı konular ve kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz olanaklar var. Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konular için de hareketli geçebilir.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze fazlasıyla düşkünsünüz. Bu nedenle aşk hayatınızda mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Partnerinize karşı daha samimi olmalısınız.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

7 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sözlerden ve davranışlardan çabuk etkilenebilir, hemen tepki gösterebilirsiniz. Gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmanız gerekiyor. Arkadaşlarınız ve akrabalarınızla aranızdaki ilişkilerde sorunları büyütmeyin.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken hafta sonu olmasına rağmen beklediğiniz tahsilatlar gelir, kazancınız artar. Verdiğiniz teklifler onaylanır. Telekomünikasyon, iletişim alanındagelişmeleri gerçekleşir. Büyük organizasyonların yürütülmesini üstlenebilirsiniz. İnternet üzerinde e-ticaret sitesi kurabilir, satışlarını yönetebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ileri görüşünüz sayesinde yeniplanları başlatabilirsiniz. Uzaktan yöneterek pek çok insanın çalışma sistemini şekillendirebilirsiniz.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

7 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 25" R
Ay
Balık
16° 56' 57"
Merkür
Koç
18° 45' 16"
Venüs
Boğa
05° 31' 33"
Mars
Koç
02° 33' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 53' 31"
Uranüs
Boğa
22° 33' 28"
Neptün
Balık
29° 01' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 52"
Lilith
Başak
23° 44' 43"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>