Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişinin sizle konuşması gereken bir konu var. Siz de bunu sezmiyor değilsiniz. Temkinli Boğalar, bazen sevdiklerine çok sıcak yaklaşabiliyorlar. Bu da ilişkilerine dürüstlüğü getiriyor. Bugün bunun bir kanıtını yaşamanız söz konusu olacak.

Yeni projeler heyecan yaratacak. Bütün yeteneğinizi ortaya koymanız gerekiyor. İş arkadaşlarınız sizden çok şey bekliyor olabilir. Ama bilin ki, sizin kapasiteniz bunu karşılayacak düzeyde. Yeni fikirlere açık olmanız yeterlidir.

Para konusunda fevri davranmayın. Gereken kaynaklar elinize geçecek. Sadece tasarruflu olmanız gerekiyor. Mali düzeninizi korumanız şart oldu. Bunun için ayın ilk haftası sıkı bir plan yapacaksınız.

Bir anda yaşadığınız aydınlanmalar sizi karmaşaya itebilir. İçinizde beliren her duyguyu çevrenizdekilerle paylaşmayın. Sessizliğinizi koruyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Boğa burcu insanları, bugünlerde enerjilerinin arttığını hissedebilirler. Gayret ve sabırları fazlalaşacak ve hayata karşı daha güçlü davranmaya başlayacak. Bu durum, onları düşman gören kimseleri korkutabilir. Boğalar için önemli bir dönemin başladığını, bugün itibariyle biraz daha güçleneceklerini söylemek mümkün.

8 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz, burcunuzda dünden beri geçişini sürdüren Ay etkisi altında başlıyor.  Eğer yeni bir karar verme aşamasında iseniz, acaba ne kadar doğru olur, ilerisi adına yarar getirir mi, beni zorlar mı diye bir bakalım.  Temeli sağlam olsun ki, sonradan bizi uğraştırmasın diye düşünmeliyiz.  Halledilmesi gereken zorunlu işlerinizi bitirmeniz, düzgün bir şekilde yerine getirmeniz mümkündür. Mali konular üzerinde kazanç-kayıp anlamında değerlendirmeler gündemimizde önem taşıyabilir. Saat 03:43 Ay-Neptün olumlu görünümü, iyileştirici bir gücün yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Çevresel, eğitsel, yakın aile ilişkileri konusunda bugün kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkündür. Saat 11:22 Ay-Pluto kavuşumu kendinize olan güven duygunuzu yükseltiyor. Olgun tavırlarınız, etrafınızı kucaklayışınız insanların sizin yanınızda rahatlamalarını sağlıyor. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Saat 19:16  Ay-Uranüs mücadeleci görünümü, değişik tarzda yaşamak, hiç kimseye hesap vermeden dilediğiniz gibi kararlar vermek, sorumluluklardan uzak durmak arzunuzun simgesidir. Eğer olanaklarınız buna elvermiyorsa, doğal olarak gergin bir akşam geçirebilirsiniz. Saat 20:08 Ay-Satürn olumlu görünümü, hedef belirleme, istikrarlı bir şekilde ilerleme arzumuzun etkin olduğunu gösteriyor.  Artık bazı insanlara anlayış göstermek istemeyeceğiz.  Gerçekten birlikte yol alabilecek insanlara kapınız ve yüreğiniz açık olacak. Saat 23:14 Merkür-Uranüs olumlu görünümü çıkarlarınızı gözetme, ilişkilerde iki yönlü düşünme, hatta bazen abartılı bir şekilde gücünüzü ortaya koymanızı sağlar. Özveride bulunup, karşılığını görmediğiniz insanlarla aranıza belli bir mesafe koyarken, gerçekten inandığınız güvendiğiniz kişilerle samimi olabilirsiniz. Amacınız, hayatınızı garanti altına almak, kimsenin kulu kölesi olmamaktır. Zamanı en olumlu şekilde değerlendireceğiniz bir gün diliyorum. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

8 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlu olduğunuz alanlarda ciddi bir çalışma temposu ve konsantrasyon sağlayarak, zor şartlarda kazanım yeteneği sağlaması yönüyle öğretici etkiler verecektir. Çevrenize örnek olmayı başaracaksınız. Şansınızı kendiniz yaratıyor gibi görünse de, bir iyilik meleğinin sizi desteklediğini göreceksiniz.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizden ya da kuzenlerinizden birinin ihtiyaçlarına cevap vermek gereği bugün sizi çok meşgul edebilir. Onun sorununa çözüm bulurken, birlikte olmanın da keyfini çıkaracaksınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda işler ciddileşebilir. Bu sefer ki durum, yüzeysel şekilde ele alınabilecek ya da çözülebilecek türden olmayabilir(örn. taşınmayı, sektör ya da alan değiştirmeyi, tedavi yöntemi değişikliğini v.b gerektirebilir). Dolayısıyla, karşı karşıya olduğumuz şey her ne ise, duygu ve düşüncelerimizi açıkça konuşmamızda fayda var. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

8 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sağlığınıza ait konular öncelikli hale gelebilir. Özellikle sağlığınızla ilgili daha kararlı ve ilgili olacaksınız. Bazı kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Spora başlamak için son derece uygun bir gündesiniz. Ayrıca beslenme konularında köklü bir anlayış değişikliği gündeme gelebilir. Daha sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyebilirsiniz.

8 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Aşk konusunda ilişkilerinizde içe kapanık görünüyorsunuz. Kolay kolay düşündüklerinizi açamıyorsunuz. Mutlu bir bir birliktelik istiyorsanız açık olmalısınız. PARA: Tahammül gücünüzün geliştiği bugünlerde tuttuğunuz işin ucunu bırakmıyorsunuz. Maddi yönden desteğiniz var. SAĞLIK: Başkalarının kısa sürede atlatacağı hüzünlü olayları siz bugün atlatamayabilirsiniz. Çünkü sinirleriniz çok çalışmaktan yıprandı.

8 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

8 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>