Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mevcut tavırlarınızla partnerinizin yanlış değerlendirmeler içinde olduğunu anlatmanız güç görünüyor. Sevgiliniz, sizin kişisel sosyal çevrenizde rahat davranamayışının, yine sizden kaynaklı olduğunu düşünüyor.

Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili yakında yeni gelişmeler söz konusu. Alacağınız birtakım yeni bilgiler zaman zaman düşündüğünüzdeğişikliğini bugünlerde gündeminizden düşürecek.

Bugünlerde birçok şeyi birden halletmeniz güç olacak. Bazı ertelemeler gerekebilir. Gerçekleşmesini istediğiniz yenilikler için biraz daha paraya ihtiyacınız olacak. Bunları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

İlk adımı atmak için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz birisiyle karşılıklı olarak vefasızlık suçlamaları içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde birtakım insanlara karşı yersiz güvensizlikleriniz var. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyorsunuz. Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz. Tam karşılığını beklemeniz biraz fazla iyimserlik. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtarabilir.

8 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı günümüz iki önemli görünüm eşliğinde başlıyor. İlki, 09:47 Venüs-Chiron mücadeleci görünümüdür. 2011 yılı Şubat ayından bu yana Chiron Balık burcunda ilerlemekte. Ne zaman gökyüzünde bir  gezegenle zorlu açı yapsa, bize geçmişi, zayıflıklarımızı, dikkat edilmesi, tedavi edilmesi gereken noktaları hatırlatıyor. İşte bugün de bizi yokluyor yine. Çevrenize karşı gereğinden fazla iyi davranmanız ve onların rahatı için fedakarlıkta bulunmanız doğal olarak iki misli yorulmanız demektir.  Sizinhayatınız veya ilişkilerinizde  gerçekçi düşünmenin zamanı. Sürekli  birilerinin yaralarına merhem olmakla kendinizden veriyorsanız emin olunuz ki verimli bir yaşam sürmeniz kolay olmaz.  Gerçekçi düşünmek durumundasınız. Dağılmamaya çalışmanız, her şeyi halledeceğim diye kendinizden çok ödün vermemelisiniz. Saat 19:23  Güneş-Uranüs arasındaki  mücadeleci görünüm, kendinizi diğer günlere göre daha hırslı, başarıya aç, dürtüsel hareket etmeye meyilli hissetmeniz mümkündür. İster istemez kontrolü elde tutabilmek amacıyla kişiliğinizin en güçlü yanlarınız, sizi başkalarından farklı kılan özelliklerinizi cesurca sergileyebilirsiniz. -Ben ölmedim daha -bunlarla mı yıkılacağım -hadi bakalım görsünler benim kim olduğumu tarzı bir yaklaşımdır bu. İçsel anlamda veya fiziksel anlamda olsun sözleriniz tavırlarınızda bu ruh halinin yarattığı güç rahatlıkla hissedilir. Aslında günü bir bütün olarak incelediğimizde görüyoruz ki, bu tarz bir duruşun önemli nedenlerinden biri gerek ilişkiniz ve gerekse aile yaşantınızdaki sorunların bir an önce üstesinden gelmek arzunuzdur. Bir yandan sizi gerçekten sahiplenecek duyarlı ve sevgi dolu birine ihtiyacınız vardır diğer yandan ev sınırları, aileniz, geçmişinizle ilgili konularda yenilenmeye. Özgür hareket etmek, hayatınızın iplerini ele almak arzusu artık iyice kendini hissettirmektedir. Artık geriye bakarak vakit kaybetmek değil, bilakis ileriye hamlede bulunarak ilerlemektir niyetiniz. Birbirimize anlayışlı ve sevgi dolu davranacağımız bir gün olsun. Kalben Sevgilerimle,  

8 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden ortaya çıkacaktır. . Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Her şeyi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

8 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dakika değişiklikleri veya bazı engeller yaşanabilir. Hazırlıklı olmanız durumunda yaşananların planlarınızı bozmasını engelleyebilirsiniz. Duygusal taktikler kullanan kişilerden veya duygusal taktikler kullanmaktan kaçınılması gereken günler. Tüm burçlar için gün geneli: Kendi hareket, söylem ve tepkilerimizin kontrolü elimizde olmasına rağmen, diğer kişilerin hareket, kelime ve tepkilerini kontrol edebilmemiz imkansız ya da yorumlayabilmemiz zor. Dolayısıyla, bazı kişilerin gerçekçilikten uzak bakış açıları veya istekleri, bu kişiler sizin yanınızda yer alsa bile nerede durduklarını anlamanızı zorlaştırabilir.

7 Temmuz 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konuların ağır basacağı hareketli bir gündesiniz. Hızlı gelişmeler gününüzü oldukça heyecanlı hale getirebilir. İşe dair çalışmalarınızda destek bulabilirsiniz. Kazançlarınızı arttıracak yeni projeler belirebilir. Arkadaşlarla keyifli zaman geçirebilir, ortaklaşa plan yapabilirsiniz. Yine de gün içindeki stresinizi atmakta zorlanabilirsiniz.

8 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BU hafta yapmayı planladığınız işlerde erteleme söz konusu fakat bu size olumlu yansıyacak sakın kendinizi üzmeyin kazanan siz olacaksınız.

8 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

8 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 39' 35" R
Ay
Terazi
20° 53' 50" R
Merkür
Boğa
05° 58' 34"
Venüs
Boğa
25° 29' 30"
Mars
Koç
14° 57' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 17"
Satürn
Balık
18° 05' 40"
Uranüs
Boğa
23° 29' 53"
Neptün
Balık
29° 26' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 01"
Chiron
Koç
21° 42' 59"
Lilith
Başak
25° 32' 39"
True Node
Koç
14° 56' 35"
Son Güncelleme : 20/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>