Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün partnerinizle aranızda sizden kaynaklanan bir sebepten dolayı tartışma çıkacak. Bu tartışma sonuçunda hem sizin hem de onun kalbi kırılacak. Günün sonuna doğru onu arayacak gönlünü almaya çalışacaksınız fakat pek başarılı olamayacaksınız.

Ekonomik gelişmeler işiniz konusunda sizi düşündürse de yetenek ve bilginizi çevrenize ispat ettiğiniz için her zaman yeni birbulma şansınız var.

Son günlerde kafanızı parasal konulara çok fazla yoğunlaştırmış durumdasınız. Sürekli aklınızda yatırım yapma planları oluşmakta. Fazla aceleci davranmamaya özen gösterin

Bugün sivri diliniz ve tutarsız tavırlarınız ile sevdiklerinizi incitebileceğiniz bir gün. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var. Zaman, zaman onların beklentilerine yanıt veremediğinizi düşünüyor, üzülüyorsunuz. Dostlarınızla son zamanlarda sık görüşmeler içindesiniz. Vefa duygunuz oldukça gelişkin. Gösterilen dostluğun, duygusal anlamda mutlaka karşılığını görmek istiyorsunuz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 08:00 Ay-Jüpiter görünümü etkisinde, geçmişte yaşananlar veya şu andaki durum içsel bir çatışma yaratır. Hep sizden bir şeyler bekleniyor olması sizi yorar. Siz de destek görmek istersiniz. Parasal konular biraz yorar. Bütçeye göre ayarlama yapmak zorunluluğu doğar. Saat 13:59-22:13 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde ve sizi birebir ilgilendiren konularda sakin olmaya çalışınız. Saat 22:13 itibariyle Başak burcunda seyrine başlayacak Ay etkisinde, meseleleri endişeyle değil mantıklı bir şekilde ele alınız. Her şeyi sürekli kurcalayıp, kendinizi üzmeyiniz. Mükemmel değil diye bir şeyleri kafanıza takmayınız. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarınızı keyifle sürdüreceksiniz. Bu arada keyfinizi kaçırabilecek bazı durumlar olabilir. Fakat, bunlara aldırış etmeyeceksiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir.

1 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden finansal anlamda destekler bulabileceğiniz harika bir gün. Eşiniz veya yakın çevre ile ilişkilerinizde maddi konularla ilgili sorunlar agresyon yaratabilecek noktaya gelebilir. Bunu yaşamak veya yaşatmak istemiyorsanız gelir ve giderinizi iyice dengelemeli ve gereksiz harcamalarınızı en aza indirgemelisiniz. Bunun haricinde eskiye dair bazı sırlar ani bir şekilde ortaya çıkabilir, dikkatli olun.

1 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik konularda tamamlanmalar olabilir. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerle iletişiminizi arttırmak sizi güçlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Akşam saatlerinde bilemediğiniz konulardan dolayı sıkıntılar çıkabilir. Engellerle karşılaşabilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayın ilk gününde sosyal bir gündem sizi bekliyor. Arkadaşlarınız ve sosyal gruplarınızla bir araya gelebilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi paylaşmaktan, tartışmaktan keyif alabilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yetersizlikler yaşayabilir veya olayları gözünüzde fazla büyütebilirsiniz. Birçok konuda bir yandan harekete geçmeye, diğer yandan da tembellik yapmaya niyetlisiniz

1 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

18 Şubat'a kadar Kova burcuna yerleşen Merkür size internet hayranları kazandırır. Sosyal medya üzerinden yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız uygun bir dönemdesiniz. Hobilerinize eğilme zamanı. Çocuğunuzla daha önce denemediğiniz bir projeyi birlikte yürütürsünüz. Arkadaşlıklar sanal ortamda güçlenir.

1 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeylerin gizli tutulduğuna dair bir kanıya sahip olmanıza neden olabilecek belirsizlikler ile karşılaşabilirsiniz. Vaktinizi, bu kanınızın doğru olup olmadığını öğrenmek için harcamanız mümkündür. Diğer taraftan, siz de bazı işlerinizi gizli yürütmeyi daha doğru bulabilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>