Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu. Bugün haberleşme trafiğiniz hayli kalabalık olabilir. Hoş gerginliklere hazır olmalısınız.

İçtenliğiniz ve doğallığınızla bu sıralar yeni şans kapılarını aralayabilirsiniz. İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünmeniz, niteliklerinizin yanında fazla karamsarlık gibi. İnsanlarla samimi ilişkiler içinde olmanız bir dezavantaj değil.

Sorumluluklarınızın karşılığını seve, seve veren birisiniz. Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor.

Geçmiş tecrübelerinizi anımsayın. Özellikle şu sıralar her zamankinden fazla istekli olmanız gereken duygusal konularda kendinizi engelleme huyunuz, yine size zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın ilişkide olduğunuz biriyle aşırı bir duygusallık içindesiniz. Bu ilişkideki abartılı beklentilerde tümüyle verici konumunda görünüyorsunuz. İç hesaplaşmalarınızda, arada bir de olsa kendinize yönelik haksız cezalandırmalarınız oluyor. Bugün, özel görüşmelerdeki risk unsuru ciddi boyutlarda. Erteleme şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  haftanın ilk günü, saat 01:12-15:56 arasında Ay-boşluk etkisi altında başlıyor. Aşk hayatınız veya günü gerilimsiz ve özgür bir şekilde geçirme isteğiniz yoğun. Ancak bu kısa süre içinde çevrenizdeki insanlara anlayışlı davranmalıyız. Saat 15:56 Ay-Balık burcunda ilerlediğinde, insanların gönlünü kazanmak, yeri geldiğinde onları yüreklendirmekte yarar var. Aynı şekilde biz de bunu bekleyeceğiz.  Mantıklı biri olmamıza rağmen duygusal düşünebiliriz. Eğer birileri haksız yere bizi suçlarsa veya iyi niyetimizi kullanırsa buna göz yummayız. Saat 23:19 itibariyle Merkür-Kuzey düğüm olumlu görünümü, sosyal hayatta fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyiniz. Birilerine uymak tabii ki hoş olabilir. Ancak bu görünüm, kendinizi önemsemeniz gerektiğini işaret ediyor ve sizi faydalı bir şekilde destekliyor. Arkadaşlarınızla bir arada olmak, şöyle rahatlamak için akşam saatleri olumludur. Yeni hafta boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Kova'da ilerliyor. İçsel enerjinizin oldukça yüksek oluşu, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Bugün, hızlı ve aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyor ve kararlarınızda diretmeyi sürdürüyorsunuz.

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgiye, aşka düşkünlüğünüz ve yalnızlık korkunuz zaman zaman onunla ilgili problemleri gözardı etmenize neden oluyor. Ama fedakarlık nereye kadar? Kendinize karşı biraz daha dikkatli ve itinalı olmanız gerek. Tüm burçlar için gün geneli: Gün içerisinde, çevremizdeki kişiler veya biz, normalin dışında ciddi, katı, inatçı veya ısrarcı olabiliriz. Herkesin pozisyonu, fikri, planı veya politikaları hakkında bu kadar esneklikten uzak olması zorluk yaşanması anlamına gelebileceği için, en azından biz kendi adımıza daha esnek olmaya gayret edersek daha iyi olur. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çekiciliğiniz ve tatlı diliniz sayesinde insanlar yanınızdan ayrılmak istemeyecek. Duygu ve düşüncelerinizi en ateşli şekilde dile getirme eğilimindesiniz. Orijinal fikirleriniz işlerinizde olumlu gelişmelere neden olabilir. Akşam vakti eğlence ve arkadaşlarla ilgili fırsatlar gözüküyor. Keyifli ve güzel bir gün geçireceksiniz.

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİLENME gününüz. Kendinizle ilgili değişiklikler yapmak size moral verecek. Küçük çaplı alışverişler için ideal bir gün ama ölçülü olun.

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

11 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>