Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın durumu sizi yeni bir başlangıç için iyimser ve aşırı rahat kılabilir. Yenilikler için yeterli cesarete sahipsiniz. Dış görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Duygusal konularda tartışmalardan uzak durun.

Bugün gündeminiz çok yüklü olabilir. Geçmişten kalan işler ön plana gelebilir. İşleri planlı bir biçimde ele almalısınız. Meslek yaşantınızda ön planda olmak isteyebileceğiniz ve fikirlerinizle göz doldurabileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın sonucunu alabilirsiniz.

Bağlantılarınızın sonuçlarını almakta güçlük çekebilirsiniz. İş yaşamınızdaki sıkı çalışmalarınız size maddi başarıyı beraberinde getirebilir fakat önemli harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Parasal girişimlerde daha esnek davranmalısınız. Sabah saatlerinde kendinizi çok daha rahat ifade edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilişkilerinizde her zamankinden daha duyarlı olabilirsiniz ve bu durum zaman zaman karşılıklı alınganlığa dönüşebilir. Ayrıca Venüs ve Satürn ün etkileri sevgi konusunda daha soğukkanlı ve mesafeli bir tutum geliştirmenize neden olabilir. Olaylara daha esnek bakar ve yeni düşüncelere açıklık gösterirseniz, çok daha kazançlı çıkabilirsiniz. Eğitim, yolculuk ve hareket katan olaylar söz konusu. Olaylara çok daha farklı açılardan bakarak yeni şeyler öğrenebilirsiniz; yabancılar da size yardımcı olabilir. Eğitim ve yolculuk alternatifleri var.

12 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 04:17 Ay-Boğa burcu etkisi altında Cuma günümüz başlıyor. Uyum ve iç huzurumuz son derece  kıymetli hale geliyor. Ancak, hep aynı meseleler üzerinde  inatla görüşlerimizi savunacağız. Ten duygusu, sevgiliye özlem, yaren olmak, güvenmek gibi olgular başınızın tacı. Bunlardan asla vazgeçmezsiniz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Bizim arzularımızla, dış dünyanın gerçekleri arasındaki fark bir hayli belirgin olabilir. Birilerine uyma zorunluluğu bizi sıkabilir. Saat 14:16 Ay-Neptün faydalı görünümü, hem başkalarıyla iletişiminizi güçlendirici  hem de güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızın işaretçisidir. Değerlerimize sahip çıkacağız. Saat 19:09 Ay-Venüs görünümünde, kendimizi garanti altına alacağımız şekilde hareket etmek ve güvende olmak isteyeceğiz. Eğer ilişki meselelerinde veya bazı konularda kafamızın içindeki sorular cevapsız kalıyorsa, hangi konuda olursa olsun karar vermekten kaçınacağız. Önce onların çözüme kavuşması gerektiğini düşüneceğiz. Saat 23:21 Ay-Pluto arasındaki güçlendirici görünüm,  şöyle bir iç dünyamızda hesaplaşmalarda bulunmamızı, hani benzetme yerindeyse, sapla samanı birbirinden ayırmamızı sağlıyor. İnsana insan gerek, İnsanlığa sevmek gerek, Sevmek için yürek gerek… Yürekten seven gönüllerle buluşmamız dileğimle,

12 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kararsız günlerinizin birini yaşıyorsunuz. Her konuda dengeli olmaya çalıştıkça gereksiz sorunlar sizi buluyor. Siz yine iç disiplininizi korumaya çalışın. Duyguların önemi, elimizden kaçtığı zaman anlaşılıyor. Yaşadığımız hiçbir şeyin kıymetini yaşarken anlamıyoruz. Bugün anılar yolculuğunda olabilirsiniz.. Muhteşem dengenizi bozmamalısınız.

12 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda adil olmaya çalışmalı ve mantığı elden bırakmamalısınız. İş yaşamınızda veya özel hayatınızda sizi kısıtlayan ve engelleyen konular üzerine daha ciddi şekilde düşünmeye başlayabilirsiniz. Yenifırsatlarının da söz konusu olabileceği günler. Tüm burçlar için gün geneli: Yanıltıcı etkiler hayal kırıklıkları yaşanmasına neden olabilir. Ufak tefek söz düelloları da gün içinde ve akşam saatlerinde etkili olabilir. Ancak, genel anlamda atmosferin değişmeye başladığı günlerdeyiz. İleride hayal kırıklığı yaşamamak için geleceğe ümitle bakmayı unuttuysanız eğer, artık daha iyisini hayal edebilir, en kötüyü düşünmeyi bırakabilir ve rahatlayabilirsiniz. Özellikle de, uzun zamandır sizi korkutan, üzerinde kara kara düşünmenize, ve gelecek planlarınızla ilgili endişelenmenize neden olan konular varsa, bu konuda daha fazla endişe duymanın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Duygusal, finansal veya hayal bazında her şeyin mümkün olabileceğini hatırlayacağınız, engellerin ve engelleyici kişilerin dışarıda kaldığını görerek mutlu olacağınız günlerdesiniz. Dolayısıyla, günün olumsuzluklarına takılmamalısınız.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan daha kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz. Güven ve istikrar konularında aşırı tepkiler verme eğilimindesiniz. Öte yandan gün içinde esnek olmanızı gerektiren koşullar var. Para ve finans konularında değişim gerekliliği ortaya çıkabilir. Bu durumu lehinize değerlendirmek için daha sakin olmalısınız.

12 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ARKADAŞ listenizden biraz ekslitme yapmalısınız. Gereksiz insanların varlığı sizi zor durumda bırakıyor. Hatalı kararlar vermeyin.

12 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>