Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığını hissediyor. Sizden bu konuda anlayış bekliyor. Onun arkadaşlarıyla ilişkisine gereğinden fazla müdahaleniz, arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini eleştirmeniz onu üzüyor.

İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu yüzden el üstünde tutuluyorsunuz. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz.

Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor. Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz. Tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Epeydir yaşamak istediğiniz türden bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama sevinciniz bugün iyice açığa çıkacak ve karşılığını bulacak. Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlarla ilgilenmek bazı planlarınızı alt üst edecek, ama hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan onlarla geçireceğiniz günlerden hoşnut kalacaksınız.

12 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 12:40 Ay-Venüs görünüm etkisinde, kendimizi daha iyi hissederiz. En azından güne başlarken yaşadığımız kaygılar geride kalır. İlişkide partnerin anlayışlı olmasını bekleriz. Yalnızsak, karşı cins üzerinde etkili olmak, beğenilmek isteriz. Saat 13:19 Mars-Jüpiter görünümü, özel veya genel anlamda ilişki meseleleri gündemimizde baş sıraya oturtuyor. Evlilik, boşanma,ortaklığı gibi konularda karşılıklı konuşmanın, anlaşmanın önemi büyük. İlla sizin veya karşınızdakinin isteği olacak diye bir şey yok. Farklı görüşte olabilirsiniz. Birbirimize saygılı, ortaklaşa hareket edecek şekilde meseleleri ele almakta yarar var. Böylece en uygun çözüm bulunur. Arzu ettiğiniz adımları atabilmeniz, istediğiniz sonucu elde edebilmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zaman olduğundan daha hassas olabileceğin bir gün. Çevrendeki insanlardan aynı özeni bekleyebilirsin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamınız ve çalışma şartlarınız gündeme gelerek yeni bir arayışa girmek isteyebilirsiniz. Ofis arkadaşlarınızla kurduğunuz iletişimler gündeminizi yoğun tutabilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerinizdeki tamamlanmalar nedeniyle rahatlamış hissedebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda destek görebilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Coşku dolu oluşunuz hayranlık uyandırıyor.

12 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından hareketli bir geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, komşularınızla ve kardeşlerinizle daha sık görüşebilirsiniz. Sohbet ve konuşmaların, paylaşımların bolca olduğu bir gün geçirebilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişiyle ortaklaşa hareket etmeniz gereken alanlarda doğru adımlar atabilirsiniz. Eğitime dayalı konularda girişimlerde bulunabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazarlama faaliyetleriniz ve işinizi geliştirdiğiniz ortamlarla ilgili yeni fikirler ve anlayışlar geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda cesur çıkışlar yapabilirsiniz. İnançlarınızı ortaya daha rahat dökebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz yerlere kısa yolculuklar yapmayı hedefleyebilir veya daha önce hiç görmediğiniz bir yeri keşfetmeye yönelebilirsiniz. Mesleki yatırım için bugün çok özel fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Evinizle ilgili tadilat veya dekorasyon işlemi başlatabilirsiniz. Evle ilgili bir konuda hizmet alabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde tüm aksilikler üstüste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var.

12 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 45' 17" R
Ay
Balık
13° 25' 58"
Merkür
Koç
18° 36' 11"
Venüs
Boğa
05° 13' 35"
Mars
Koç
02° 22' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 34"
Satürn
Balık
16° 52' 17"
Uranüs
Boğa
22° 32' 38"
Neptün
Balık
29° 00' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 03"
Lilith
Başak
23° 43' 06"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>