Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusallığınız bugünlerde üst düzeylerde. Aşırı hassasiyetiniz, alışılmadık tavırlar sergilemenize neden olabilir. Bu süreci kısaltmak cazibenizi korumanızı sağlayacak.

Gerekirse birtakım aksaklıkları tek başınıza üstlenip ilişki sorunları yaratmamaya çalışacaksınız. Bazı işler karşısındaki yalnızlığınız, biraz da mesleki yeterliliğinizle ilgili.

Bir miktar tırmanış beklediğiniz küçük yatırımlarınız, genel çözümsüzlüklere çok bağlı. Ödemelerinize istemeyi düşündüğünüz kolaylıklarla ilgili sonuç alacaksınız.

Tavırsız kaldığınız bir anlaşmazlıkta tavrınız çok önemli. Çekimserliğinizi dayandırdığınız gerekçelerde abartılar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ısrarcı insanlara karşı biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bir kararınızı geri alma durumunuz ve buna çok hakkınız olmasına karşın, birtakım zorlanmalarla uygulama eğilimine gireceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ilginç rastlantılar sizi yeni düşüncelere yöneltebilir. Bazı konulardaki hazırlıklar için hareketlenebilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Balık burcunda ilerleyen Ay, beklediğimiz gelişmeler konusunda sabırlı olmamız gerektiğini söyler. Biz böyle bir durum karşısında sinirleniriz, öfkeleniriz ve isyan ederiz. İstediğimiz sonuçların alınamıyor oluşu bizi hiddetlendirir. Saat 15:18 Ay-Satürn görünümü, fedakarca yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını görme arzumuzun işaretçisidir. Empati yapabilen, yükümüzü hafifleten, sorumlu ve güvenilir olan insanlara ihtiyacımız var. Bu enerji sayesinde ne isteğimizi bilerek karar vereceğiz. Saat 19:26 Venüs-Neptün görünümü, kişinin kendi içindeki hesaplaşmasının göstergesidir. Gerek partner gerekse bizzat siz durumları gerçekçi bir şekilde analiz etmeniz halinde, doğru ile yanlışı birbirinden ayırabilirsiniz. Burada esas olan, her iki kişi arasında paylaşılanın ne olduğunu tespit etmektir. Aşk mı, güvence mi, bağlılık mı, tutku mu, romantizm mi? yoksa hepsi mi? ayrıldığınız noktalar tamir edilebilir mi yoksa tümüyle çözümsüz mü? İşte bu görünüm bütün bunlar üzerinde bir yandan gerçekçi diğer yandan ılımlı bir şekilde düşünmenizde rehberlik edicidir. Ancak şunu da belirteyim ki, sevilmeye, inanmaya en yoğun şekilde ihtiyaç duyduğunuz bir gündür. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyifli ve rahat olabileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızı her zaman olduğu gibi sürdürmeye devam edeceksiniz. Yepyeni atılımlarda bulunabilir, farklı istekler içine girebilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi artıyor.

12 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızı bir an önce yoluna koyup düzenlemeye gitmek ihtiyacını hissedeceksiniz. Özellikle ailenizin size yüklemek istediği gündelik sorumluluklar bugün zamanınızı fazlasıyla alabilir. Finansal anlamda ise yeni bir düzenlemeye gitmek isteyecek ve bunun için yeni yollar denemekten çekinmeyeceksiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kazançlarınız ile ilgili endişe duyabilirsiniz. Finansal konulara daha objektif ve planlı olarak yaklaşmak sizi rahatlatacaktır. Yapmış olduğunuz ya da takip ettiğiniz işleriniz hızlı sonuçlanmayabilir. Bitmesi gereken, tamamlanması gereken işler olabilir. Kabullenmekte zorlandığınız konular hakkında çok düşünebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek istemeyebilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkileriniz önem kazanacak. Sosyal aktiviteleriniz dernekler sosyal projeler ile ilgili konularda popülaritenizin artmasından rahatsızlık duyan kişilerin entrikaları iler karşılaşabilir iyi niyetinizin suiistimal edilmesi ile karşılaşabilirsiniz. Diplomatik davranmalı dostluk ve arkadaşlık kavramlarını birbirinden ayırt ederek herkese hak ettiği kadar değer vererek ilerlemelisiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akışına bıraktığın olayları kontrol altına almanın zamanı geldi. Devamlılığı olan sorunlarınla ilgili çözümler bulabilirsin. Sadece kariyerine odaklanman yakınların tarafından bencilce bulunabilir. Bugün bir araya geldiğin insanlarla beklediğinden de iyi vakit geçirebilirsin. Ailenden bir yakınının sosyal anlamda yardımına ihtiyacı olabilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, senden hoşlanan kişiye şans vermek isteyebilirsin.

12 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda destek alacağınız bir gün olabilir. Yaptığınız yardımlar sayesinde yenifırsatları oluşabilir. Beraber çalıştığınız insanlara yardım etmek isteyeceksiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesai arkadaşlarınıza kol kanat gereceğiniz bir gündesiniz.İş yerinizin ihtiyaçları için keyifli bir alış verişe çıkabilirsiniz. Bugün biraz kafanızı dağıtmakta fayda var. Ayak masajı iyi gelir.

12 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 46"
Ay
Kova
26° 20' 05"
Merkür
Koç
17° 54' 57"
Venüs
Boğa
03° 45' 19"
Mars
Koç
01° 26' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 47"
Satürn
Balık
16° 46' 12"
Uranüs
Boğa
22° 28' 31"
Neptün
Balık
28° 58' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 04"
Lilith
Başak
23° 35' 09"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>