Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusallığınız bugünlerde üst düzeylerde. Aşırı hassasiyetiniz, alışılmadık tavırlar sergilemenize neden olabilir. Bu süreci kısaltmak cazibenizi korumanızı sağlayacak.

Gerekirse birtakım aksaklıkları tek başınıza üstlenip ilişki sorunları yaratmamaya çalışacaksınız. Bazı işler karşısındaki yalnızlığınız, biraz da mesleki yeterliliğinizle ilgili.

Bir miktar tırmanış beklediğiniz küçük yatırımlarınız, genel çözümsüzlüklere çok bağlı. Ödemelerinize istemeyi düşündüğünüz kolaylıklarla ilgili sonuç alacaksınız.

Tavırsız kaldığınız bir anlaşmazlıkta tavrınız çok önemli. Çekimserliğinizi dayandırdığınız gerekçelerde abartılar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ısrarcı insanlara karşı biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bir kararınızı geri alma durumunuz ve buna çok hakkınız olmasına karşın, birtakım zorlanmalarla uygulama eğilimine gireceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ilginç rastlantılar sizi yeni düşüncelere yöneltebilir. Bazı konulardaki hazırlıklar için hareketlenebilirsiniz.

12 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün tamamında Yengeç burcunda hareket ediyor. İş hayatınızdaki stres düne göre azalıyor. Hatta gündüz saatlerinde kariyerinizde olumlu gelişmeler bile yaşayabilirsiniz. Ay-Neptün ve Ay-Venüs kontaklarının güzel etkileriyle maddi getirisi iyi teklifleri ya da projeler alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız bugün ileride yapmak istedikleriniz, hayalleriniz için karşınıza sabah fırsatlar çıkabilir. Akşam ise Ay'ın Satürn ve sonrasında Güneş'le kurduğu sert açılar sebebiyle gündüze nazaran daha agresif ve gergin bir ruh halinde olabilirsiniz.

12 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlara önlem alıyorsun!Bugün Merkür-Jüpiter 90'lığı gerçekleşiyor. Bugün gergin ortamların oluşmasını engelleyecek her türlü önlemi almak isteyebilirsin. Eğer çalışan bir Terazi burcuysanyerinde problemleri zamanında çözüme kavuşturup, doğru kararlar vermek adına daha dikkatli olman gerekebilir. Değişime aralıksız devam ediyorsun. İş başvurusu yaptığın yerlerden birden fazla dönüş alabilirsin. Bir yerde seçim hakkı sende artık. Kendi işini yapıyorsan, çalışanlarının taleplerini ne yönde değerlendireceğin konusunda kendine zaman tanımak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan tek başına sosyalleşmeyi tercih ederken kendin gibi biriyle karşılaşabilirsin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla uzun zamandır olmadığı kadar keyifli anlar geçireceksin.

12 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde beklenmedik değişim ve özgürlük duyguları hâkim olabilir. Bugün partnerinizle olan iletişimizde güzel etkiler içinde olmanız sizin tavrınıza bağlı olabilir.

12 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Alacağınız sorumluluklar sizi yorabilir. Gün içindeki yoğunluğunuz artabilir. Akışta kalmaya çalışın. Ufak tefek tartışmaları büyütmemeye özen gösterin. Annenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde yapacağınız sanatsal faaliyetler rahatlamanızı sağlayacaktır.

12 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yazışmalar ya da text içeren konularda başarılı olabilirsiniz. İşyerinizde nezaket ile orta yolu bulabileceğiniz ve herkese kendinizi dinletebileceğiniz bir gün.

12 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Terazi;birliği ve ikili ilişkilerde seni yoran ve güç savaşına iten durumlar olabilir. Kendini çok iyi hissettiğin için yeni kararlar almaktan korkmayacak, ısrarcı olabileceksin. Birtakım girişimlerinde gecikme ve aksamalar olsa da sorunları kendine has yöntemlerle kolaylıkla çözebilirsin.

12 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınız ve kendinizi bir amaca adama arzunuz yüksek ancak yakın çevrenizde sizi aşağı çeken olaylar gelişebilir. Başka sorumlulukların motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin.

12 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev ve aile içi ilişkiler bugün odak noktanız. Annenizin ihtiyaçlarına kulak kabartın. Geçmişten gelen aile meselelerini olumlu şekilde çözebilirsiniz. Yardım derneklerinde gönüllü çalışmak, kimsesiz çocuklara yardım etmek için bundan daha uygun bir gün bulamazsınız. Paranızın bereketini fark edeceğiniz bir zaman. Hayatı sevdiklerinizle karşılık beklemek paylaşın.

12 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 14"
Ay
Kova
18° 41' 29"
Merkür
Koç
17° 38' 09"
Venüs
Boğa
03° 05' 16"
Mars
Koç
01° 01' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 11"
Satürn
Balık
16° 43' 24"
Uranüs
Boğa
22° 26' 39"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 15"
Lilith
Başak
23° 31' 33"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>