Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir.

Çözümsüzlükler kalıcı değil. Ama sizin yeni niyetlere yönelik arayışlarınız devam edecek. Önümüzdeki günler içinde umutlarınızı şekillendirebilecek görüşmeler söz konusu.

İki kişiyle verimli para alışverişlerine gireceksiniz. Ama bu ilişkide fazla gerekli olmayan bir gizlilik niyeti içine gireceksiniz. Aile içindeki harcama alışkanlığı sizi yeni tartışmalara sokabilir.

Yakında yapacağınız bir görüşme fırsatlarla dolu. Kendinizi iyi ifade edebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sağduyulu olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşündüğünüz bazı kararları bu günlerde alabilirsiniz. Bazı kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişilerin sergileyeceği tutumlar, sizi biraz düşündürebilir. Çevrenizde oluşan birtakım guruplaşmaların zararsız görünümünün altında, ilişkileri yıpratacak taraflar görebilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında boşlukta olan Ay, saat 00:14'te İkizler burcuna geçiyor. Bugüne pozitif başlayan burçlardan birisiniz. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Akademik konularınızda ve yurt dışı işlerinizde beklediğiniz yönde sonuçlar elde edebilirsiniz. Bazılarınız ise tatil planları yapmaya başlayabilir. Yakın veya uzak gelecek için olması fark etmez, seyahat düşüncesi bile enerjinizi yükseltecektir.

9 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerin dikkat çekecek!Ay, değişken burçta hareket ediyor. Sabah saatlerinde yorucu ama öğleden sonra sürprizli bir gün seni bekliyor. İş yerindeki bir toplantı veya bir proje gelişimi esnasında ortaya attığın fikirler üstlerinin dikkatini çekecek. Özellikle pazarlama, satış, konferans, seminer ve tanıtım alanlarında çalışıyorsan, başarı sana bugün çok yakın. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Terazi burcuysan, merak ve şüphelerinin önüne geçemeyerek özelikle sosyal medya üzerinden araştırmalar yapabilirsin. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, kişisel çatışmalar baş gösterebilir. Bir süredir ailenle aranda olan sorunlara bugün artık çözüm getirmek isteyebilirsin.

9 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınız ya da seyahatlerle ilgili bir planınız bugün değişim gösterebilir. Bu alanda daha sabırlı olmalı ve önümüzdeki süreçte daha planlı hareket etmelisiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde engellerle karşılaşacağınız zamanlar var. Gün içinde düşüncelerinizde olayları abartabilirsiniz. Hareketli yoğun bir gündeminiz olabilir. Akşam saatlerinde işleriniz istediği gibi ilerlemeyebilir. Kafa karışıklığından kaynaklı hatalara dikkat.

9 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek hem de abartıya kaçmadan kendinizi mutlu edebileceksiniz. Sosyal yaşamınızda yenilenme baş gösteriyor.

9 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler konusunda uzun süredir bazı karışıklıklar yaşıyordunuz. Ancak ani bir istekle artık hayatınızda sağlam bir ilişki arzusundasınız. Kalıcı bir ilişki için hem şanslı zamanlardasınız hem de kendiniz de buna hazırsınız. Özellikle evli Terazi burçları evliliklerinde güzel bir döneme geçiş yapacaklar.

9 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu zorlandığınız alanlarda deneyim eksikliği açığa çıkabilir. Başkalarının vicdani tutumları sizi rahatsız edebilir. Eksiklerle yüzleşmek ve adaleti korumak adına mücadele içinde olabilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün?ün kavuşumu gündelik hayatta iyi niyetinizden dolayı sizi kullanmak isteyen kişilere karşı dikkatli olmanızı gerektiriyor. Sorumluluğunuzda olmayan hiçbir şeyi üstlenmeyin, sonra göreviniz haline gelir. Teşhisi koyulamayan bir sağlık konusuyla uğraşabilirsiniz. Gerekli tahlilleri yaptırmakta fayda var. İş ortamından aniden bir aşk doğabilir.

9 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

9 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 22"
Ay
Kova
26° 14' 10"
Merkür
Koç
17° 54' 43"
Venüs
Boğa
03° 44' 48"
Mars
Koç
01° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 41"
Satürn
Balık
16° 46' 10"
Uranüs
Boğa
22° 28' 29"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 02"
Lilith
Başak
23° 35' 06"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>