Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ilişkinizde zorlanıyor. Zorlanmasının nedeni siz değilsiniz, sizin dışınızdaki nedenler ama o yine de hafif hafif sizi suçluyor. Bugün bunun sinyallerini verebilir. Sitemli konuşmalara hazır olun. Hak etmediğinizi düşündüğünüz için canınız sıkılabilir. Savunmaya geçmek yerine gerçeği ortaya koymalısınız.

Monoton bir gün. Yaprak kımıldamayan cinsten. Bazen böyle günler dinlendirici oluyor ama bu kez canınız sıkılacak. Çünkü aksine bugün dinamik bir gününüzdesiniz. Bu dinamizminizi arkadaşlarınızla ilişkinize aktaracaksınız. Onlarla ilişkinizi ne zamandır ihmal etmiştiniz.

Günlük harcamalarınızın hesabını tutmuyorsunuz ama önemli bir yekün tutuyor. Bugün yine farkında olmadan küçük küçük harcamalar yapacaksınız. İş çıkışı dikkat, alışveriş tuzağına düşmeyin.

Bütçenizde büyük bir delik açılmasını istemiyorsanız, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir takım kişilere destek vermeniz sizi de motive edecektir. Akıl dışı konuların sizi engellemesine müsaade etmemelisiniz. Aldığınız eleştiri ve şikâyetleri fazla dikkate almamalısınız. Pozitif düşüne yapınız sayesinde yeni fırsatlar kapınızı çalabilir.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 03:00 Jüpiter-Chiron karşıtlığıyla Cumartesi günümüz başlıyor. Bu siz Terazilerin psikolojik ve bedensel anlamda kendinizi şöyle bir gözden geçirmeniz, bilinçli bir şekilde tercihlerinizi ele almanızdır. Neler sizi endişelendiriyor veya neler geriye çekilmenize yol açıyor. Bunlara bakalım. Bir yandan kendimize bu kadar yüklenip, sürekli bir şeyleri dert edinirsek, sağlığımızı risk altına alırız. Sinirleniriz, eleştiririz, kusur buluruz ve bir şeyi beğenmeyiz. Bu durum verimsiz çalışmaya, hiçbir şeyden zevk almamaya, akıntıya kapılmaya yol açar. Bunu yapmayalım. Molalar verelim, bizi endişelendiren meseleleri, yoran, sinirlendiren insanları hayatımızdan uzaklaştıralım. Biz kendi kendimizi boşu boşuna üzüyorsak bundan da vazgeçelim. Sonuçta insan kendine lazım. Hiç kimseyi değiştiremeyiz. Biz gerekli ile gereksizleri ayıklamayı bilmeliyiz. Böylece sağlıklı düşünürüz ve huzur buluruz. 13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu dönemde yakın çevrenizdeki kişiler (akraba, kardeş v.b), eğitim hayatı,girişimleri, çevre değişimleri yönünde yapılandırıcı deneyimlerin işaretçisidir. Siz veya kardeşinizi ilgilendiren konularda sorumluluk almak vaktidir. Eğitimini üstlenmek,sahibi olmasını sağlamak, eğer görüşmüyorsanız tekrar bir araya gelmek yönünde olumlu tarafları olduğu gibi, ailevi bir mesele veya farklı bir nedenle aranızda yaşanması muhtemel görüş ayrılıklarının da işaretçisi olabilir. Olgunluk, hoşgörü zamanıdır. İnatlaşmak, katı bir tutumla yaklaşmak yanlış olur. Bu süreç eğitim görmek, eğitim vermek yönünde sizi geliştirici ve sorumluluk almaya teşvik edicidir. Yabancı bir ülke, şehir anlamında gidiş-gelişler-yerleşim gibi konular gündeme gelebilir. Bunların çok iyi düşünülerek yapılması şarttır. Bu dönemde iletişimde sürekli fikirlerinizi baskın şekilde ifade etmek, dayatmak, kibirli haller yanlıştır. Siz sabırlı bir şekilde insanlarla bağınızı güçlendirmelisiniz. Biliyorum değil, öğrenmeye çalışıyorum demek, sizi bilgeleştirir. İnsanlar size neyi ne kadar bildiğinizi sorarak sizin ustalığınızı test edeceklerdir. Çalışmak, öğrenmek bilmek için kararlılık, sabır, inanç şarttır. En güzel yarınlara ilk adımı atmamız dileğimle,

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Duygularınızı sınamalı ve yanlış bir ilişkiye girmek istemiyorsanız, temkinli davranmalısınız. Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi üstünüze düşeni yapmamanız durumunda şikayet ve eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Huzuru nasıl sağlayacağınızı biliyorsunuz, ama bu sefer size yardım edecek kişilere ihtiyaç duyabilirsiniz. Belli durumları konuşmak için zaman harcamak yerine bir şeyler yapmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zorlayıcı veya karamsarlık yaratacak olaylara açık, engellenmiş hissedebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Riskli hareketlerden ve yerlerden kaçınmak, seyahatler esnasında dikkatli olmak, gereğinden fazla bilgi paylaşmamak, gizli kalması gereken sırları, şifreleri v.b açık etmemek gerekebilir. Bazı tekliflerin, planların veya buluşmaların (özellikle tanımadığımız veya riskli bulduğumuz kişilerle) olası tehlikelerini göz ardı etmek yanlış olabilir. Finansal başlıklı konular da yorucu gelişmeler ön plana çıkabilir veya Yay burcundaki Ay nedeniyle güvenlik, güvenlik güçleri, yurtdışı bağlantılı işler, din başlıklı konular veya yabancılarla ilişkiler açısından stresli denebilecek olaylar yaşanabilir. İlişkiler zorlanıyor, yanıltıcı etkiler veya hayal kırıklıkları gündemde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa ya da uzun yolculuklar ve ziyaretler açısından güzel sonuçlar var. Alacağınız haberler de düşüncelerinizi etkileyebilir.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize güvenen tavrınız ve işinize hakim oluşunuzlaarkadaşlarınızın desteğini arkanıza alıyorsunuz. Zihninizi meşgul eden kuruntulardan kurtulun.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir takım kişilere destek vermeniz sizi de motive edecektir. Akıl dışı konuların sizi engellemesine müsaade etmemelisiniz. Aldığınız eleştiri ve şikâyetleri fazla dikkate almamalısınız. Pozitif düşüne yapınız sayesinde yeni fırsatlar kapınızı çalabilir.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üstlendiğiniz yakın çevrenizin sorumlulukları, hayattan alacağınız keyfi kısabilir. Bu, parasal sorumlulukları da içeriyor olabilir. Kendinizi kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki sorumluluklarınızı giderebilmek ve üstesinden gelmek adına partneriniz veya ortağınızdan gelen bilgi ve fikirlere ihtiyaç duyuyorsunuz.Ancak kendinize sakladığınız ve üzerinizde baskı hissettiren bazı gerçekler nedeniyle bu bilgi paylaşımına girmekten kaçınıyor olabilirsiniz. Bu tarz bir ikilem yaşayabileceğiniz bir etki altındasınız. Çok derin meselelere girişmemelisiniz. Çünkü gece başlayacak olan Ay’ın boşluk etkisi hem de hafta sonu gecesinde bulunuyor olmak basit konulara odaklanmanızı gerektirir. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

13 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 37' 52" R
Ay
Aslan
06° 06' 16" R
Merkür
Koç
27° 51' 26"
Venüs
Boğa
17° 47' 43"
Mars
Koç
10° 11' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 43"
Satürn
Balık
17° 40' 14"
Uranüs
Boğa
23° 08' 07"
Neptün
Balık
29° 17' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 24' 01"
Lilith
Başak
24° 51' 01"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>