Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir akşam geçirmek için her şey yerli yerinde. Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak isteğiniz hiç eksilmemiş gibi. Bunca zamandan sonra, hala ona dokunma gereğini duyabiliyorsunuz.

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek.

Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması, daha fazlasını hak ettiğiniz gerçeğini yok etmiyor. Ama bu anlamda gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayanıyor.

Yeterince hazır olmadığınızı düşündüğünüz görüşmeyi ertelemeniz hiç gerekmiyor. Niyetinizi ve hedeflerinizi yeterince ortaya koyabileceğiniz birçok done var elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız başınıza ilerlemenizin bazı konuların istediğiniz şekli alması ya da sonucu vermesi için tek yol olduğunu düşünüyor olabilirsiniz, ama bilmelisiniz ki, size yardımcı olacak kişilere vebölümüne ihtiyacınız var. Bırakın size yardım etsinler.

13 Kasım 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma günümüz, dünden bu yana etkili olan Ay-Yay burcu geçişiyle başlıyor ve samimiyetten hoşlanmamızı sağlıyor. Evet, kararlarımızı kendimiz vermek istiyoruz, dilediğimiz gibi konuşmaktan yanayız. Ancak karşımızdaki kişinin de bizi içtenlikle rahatlatması gerekiyor. Ne fazla sıkmalı ne de sürekli sorgulamalı. Saat 03:47 Ay-Satürn kavuşumu çevremizle olan ilişkimizi ciddi kriterler anlamında ele almamızı sağlayacak. Öyle çok fazla iyimser veya sıkı fıkı bir samimiyet içinde olmayabiliriz. Kendimize göre önem verdiğimiz noktalar vardır. Buna saygı duyulmasını bekleriz.  İşimize, emeğimize değer verilsin isteriz.  Emir verilmesinden ziyade, nazik konuşulursa çok daha rahatlarız, verimli çalışırız. Saat 06:48 Ay-Neptün mücadeleci görünümü, gerçekler yerine düşlerinizi, yanlışlar yerine kendi doğrularınızı koyarak rahatlamanızı sağlıyor. Huzur bulmak, sıkıntılar olsa bile biraz olsun bunlardan uzak durmak arzumuz yoğun olacaktır. Saat 19:12 Venüs-Satürn görünümü,veya özel anlam taşıyan yolculuk, görüşme, bir araya gelişlerin işaretçisidir. Bazılarımız için sanatsal aktiviteler, kimileri için ilk kez buluşmak, söyleşmek, yakınlarınızla bağlantı kurmak, çevrenizle ilişkinizi güçlendirmek yönünde etkilidir. Görüş yapınızda değişimler epeydir etkili. Artık ıvır zıvır sohbetlerden hoşlanmıyorsunuz. Aklınıza yatan, fikrinize uyan insanlarla, hakikaten size huzur veren kişilerle olmaya çalışıyorsunuz. Yorulmak, huzursuz olmak istemiyorsunuz. Saat 20:18 Merkür-Jüpiter görünümü, mali konularda hesaplamaların işaretçisidir. Bunları toparlayıp rahatlamak istersiniz. Alınacakları bir daha gözden geçirmekte, ona göre ayarlamakta yarar var. Belki biraz iktisatlı olma zamanı. Sağlık, bakım, güzellik, önceden düşünülen giyim, yiyecek v.b ihtiyaçların da yine iyice hesap edilerek alınmasında yarar var.  

13 Kasım 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel koşularınızı belirleyen eve geçmesiyle, arkadaşlarınızla gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz. Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz.

13 Kasım 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların sadece yalnız başınıza ilerlemeniz şartıyla istediğiniz gibi olacağını düşünüyor olabilirsiniz, ama size yardımcı olacak kişiler vebölümüne ihtiyacınız var. Dolayısıyla, bırakın size yardım etsinler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Uyumlu ilişkiler kurmak, anlaşmalar imzalamak, evlilikler veya ortaklıklar yapmak için ideal günlerdeyiz. Bugünlerde vereceğimiz sözler ekstra kalıcı olabilir, hem mental hem de ruhsal olarak gelişmemize katkı sağlayabilir ya da her türlü huzurlu hissetmemize olanak tanıyabilir. Fikir alışverişlerine, öneri, yorum ve tavsiyelere açık bir gün. Öğreneceğimiz şeylerden fayda sağlayabiliriz. Beklenmedik sürtüşmeler veya gerilimler aniden ortaya çıkabilir, ama önemli değil. Sonuçta, herkes uzlaşmaya varacak, sonu tatlıya bağlanacak ve birbirine gülümseyerek günü kapatacak nasılsa. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Kasım 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Çatışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yeni haberler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda risk alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ailevi konular önem kazanabilir.

13 Kasım 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi dolu bir aileniz olduğu için şanslısınız. Bugünlerde çocuklar gibi şensiniz. Bekar Teraziler duygusal anlamda eksik tarafınız kalmayacak.

13 Kasım 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hayatınızda değer verdiğiniz kişilerle ve ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak bugün yapacağınız görüşmelerden faydalı sonuçlar alabilir, davalar, eğitimler ve seyahatler alanında gelişmeler kaydedebilirsiniz.

13 Kasım 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli birteklifi sizi çok mutlu edebilir. İletişim konularında verdiğiniz sözleri tutmayı bilecek ve kalıcı adımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Bir akrabanızın veya kardeşinizin sorumluluğu devrede olabilir.

13 Kasım 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık harekete geçme zamanı sizler için, enerji, motivasyon ve hız kazanmaya başlıyorsunuz. Uzun süredir yaşamınıza çöken tembelliği bir kenara bırakıp işlere sarılma zamanı. Yalnız bu süreçte sakarlıklar yüzünden kazalara oldukça açık olabileceksiniz, kesiklere, yanıklara karşı dikkatli olun. İkili ilişkilerde ise agresyon, tansiyon devam ediyor yapacak bir şey yok üzgünüm. Her zamankinden çok daha fazla agresif ve kırıcı tepkilerde verebilirsiniz.

13 Kasım 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

13 Kasım 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>