Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konularda sizi yönlendirme gayretinde olanların etkisinden kurtulmanız gerekiyor. İlgilendiğiniz kişi size yeterince yaklaşmışken hala beklenti içinde görünmeniz, atılmış adımların da geri alınmasına neden olabilir.

Yeni umutlara yönelimler söz konusu. Tahsilat sorunlarınızı,yaşamı deneyimlerinizle objektif karşılıyorsunuz. Bazı görüşmelerde iyimserliği geri planda tutmak yararlı olacak.

Para konularındaki titizliğiniz sorunları azaltıyor. Yakın zamanda bazı sıkışmalar olası. Bazı ödemelerdeki zaman darlığı, ortaya konacak iyi niyetli yaklaşımlarla çözülebilir.

Birkaç gündür aldığınız duyumlar bazı önlemler almanızı gerektirebilir. Fazla geniş, biraz da umursamaz baktığınız söylentiler, ilerde size zarar getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın ortasında bir ziyaretçiniz var. Ondan alacağınız bazı bilgiler sizi yeni değerlendirmeler içine sokabilir. Bu değerlendirmelerde yapıcı olmaya çalışmalısınız. Sorumluluk gerektiren belli konularda bıraktığınız imajı bir yanılgı olarak görürken, bu yanılgıyı onarmak anlamında kararlı bir hareketsizlik içindesiniz. Kendinizi yenilemekte gecikmemelisiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 13 Mayıs saat:15:40-30 Mayıs saat:02:49 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, partnerimiz,ortağımız veya diğer kişilerle olan maddi ve manevi bağımızı gözden geçirme yönünde önemlidir. Birbirimizin değer ölçülerine bakarız. Sağlamlık, güvenilirlik içeriyor mu? Birbirimize ne kadar inanıyoruz ve dürüst davranıyoruz? Bizi bir arada tutan nedenler nedir? Bütün bunları inceleriz. Kimi Teraziler bu dönemde miras, mal, mülk, yatırımla alakalı konularda yoğunlaşırlar. Bu kendimiz sağlama alma ihtiyacımızdır. Bir ortak arayışı da söz konusu olabilir. Eğer zorlu bir dönemden geçiyorsak, işbirliğinde bulunarak bunu aşmak isteriz. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 19 Mayıs itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek. Eş veyaortaklığında güvence unsuru, bağlılık ve garanti olguları daha fazla önemsenecek. Dil, din, renk ayırmaksızın, tüm canlıları şefkatle kucaklayan annelerimizin ve anne duyarlılığına sahip herkesin 365 gününü kutluyorum. Yavrularımızla birlikte nice mutlu günlere ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklı biryapıyor ya da ortak yapılı birkurmayı düşünüyorsan kararını gözden geçirebilirsin.

13 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani sağlık sorunlarına karşı bugün daha fazla dikkatli olmalısınız. Gündelik yaşamınızda birden ortaya çıkan sağlık sorunları programınızı son anda iptal etmenize neden olabilir. Ancak şu ana kadar görmezden geldiğiniz durumlar sağlığınızı tehdit eder hale geldiğinde her şey için geç kalınmış olabilir. Bunu yaşamak istemiyorsanız gerekli kontrolleri zamanında yaptırmalısınız.

13 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularla daha çok zaman harcayabilirsiniz. Ortaklı konularda gereksiz tartışmalara girmemelisiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok fazla hedefi aynı anda gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Ancak bu hedeflere bir öncelik sıralaması yapmak önemli. Aksi halde işleriniz yarım kalabilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve özel hayatınızdaki ilişkileriniz ile görüşme ve toplantılarınızda iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında sakin ortamlarda bulunmak, evde zaman geçirmek ve pozitif insanlarla görüşmek faydalı olacaktır.

13 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizin duygusal sorumluluklarını üstlenmek sizi yorabilir. Aynı anda birden fazla konu ve olayla uğraşabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı açık olmalısınız.

13 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür 30 Mayıs'a kadar Boğa burcuna geçerek finansal konularda yüzünüzü güldürecek. Ortaklıklardan elde edeceğiniz kazanç artışları gündeme gelebilir. Bu dönemde kredi kullanmak isteyebilir, borçlarınızı kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Dışarıdan gelen yen fikirlere kapalı olmayın. Fikirlerinizde esnek davranmalısınız. İnsülin direncine dikkat etmelisiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

13 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 37' 36" R
Ay
Balık
11° 31' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 21"
Venüs
Boğa
05° 03' 50"
Mars
Koç
02° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 43"
Satürn
Balık
16° 51' 37"
Uranüs
Boğa
22° 32' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 37"
Lilith
Başak
23° 42' 13"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>