Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Klasik, kuralına, kitabına uygun bir beraberlik içindesiniz. Uzun bir süredir ilişkinizden çok şeyler beklemiyor, küçük mutluluklarla yetiniyorsunuz. Böyle sürdürmeye de kararlı görünüyorsunuz.

İş hayatınızdaki ilişkilerin içinde belli bir ağırlığınız var. Sorulan, danışılan, dert açılan biri konumundasınız. Ama bu konumun sizi gitgide bazı sorumluluklar altına sokmaya başlaması gözünüzü korkutuyor.

Yakında parayla ilgili büyük bir haberiniz var. Siz bu haberin olumlu tarafına hazırlıklı görünüyorsunuz. Bu haber, sizin umduğunuz kadar olumlu gelmeyecek gibi görünüyor. Ama yine de içinde barındırdığı bir sevinç var.

İşinizle ilgili sizin için çok önemli, ama aynı zamanda da sevimsiz biriyle bir görüşmeniz olacak. Bu görüşmeye bilenmiş olarak gideceksiniz. Duygusal bir tavır size çok şey kaybettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hummalı bir bekleyişin içindesiniz. Bu bekleyişe bağladığınız irili ufaklı, ama bir sürü umudunuz var. Bu yüzden bugünlerde fazlasıyla heyecanlı bir görüntü içindesiniz. Yine bu yüzden hafta sonu çağırıldığınız bir geziyi reddettiniz. Akşama yakın başınız biraz kalabalık olacak. Bu kalabalığın içinde alacağınız bir eleştiriye sert tepki vereceksiniz.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 09:40 Ay-Venüs arasındaki olumlu görünümle Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji, sizi dışa dönük kılıyor. Sosyal yaşamda faaliyetlerde bulunmanızı, sanatsal bir estetik duygusuyla hareket etmenizi, keyifli paylaşımlarla günün bu saatini güzel geçirmenizi sağlıyor. Saat 15:23 Ay-Mars görünümü, hedefimize uygun ve kendimizi iyi hissetmemizi sağlayacak bir enerjidir. Bu sayede, iletişim, aşk hayatı, çocuklarımız varsa onlarla ilgili konularda olumlu kararlar verebilir, uygulayabiliriz. Saat 18:31-15 Eylül saat 05:23 arası Ay-Boşluk ilerleyişi altındadır. Günün geri kalanı rahat bir şekilde geçirme isteğiniz yoğundur. Nice Bayramlara mutlulukla erişmemiz dileğimle,

14 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata iyimser ve geniş bakabilmeniz sayesinde, içinde bulunduğunuz yakın arkadaş çevresine pozitif bakış açıları kazandırıyorsunuz. Maddi gücünüzü, sosyal ilişkilerinizle bir arada harmanlamak istiyorsunuz. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor ve keyifli ortamlar yaratıyorsunuz.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas konularda konuşmalar yapmadan önce karşı tarafın ruh halini doğru okumanızda fayda var. Bırakın onlar konuşsun. Nası l tepki verileceğini anlayana kadar planlarınızı ve kişisel bilgilerinizi açık etmemenizde fayda var. Politik olmalı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay fikir alışverişlerini, sosyal organizasyonları ve ilişkilerde uyumu destekliyor olacak. Ancak, tansiyon yükselebilir. Rekabeti, meydan okumaları, güç gösterilerini, öfkeyi körükleyen günlerdeyiz. Sakinliğimizi korumaya, kelimelerimizi dikkatli kullanmaya ve en önemlisi acele hareketlerden kaçınmaya çalışalım. Zira, ufak tefek kazalar, sakarlıklar bazılarımızın özellikle dikkat etmesi gereken başlıklar. Bu anlamda Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrar etmiyorum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli bayramlar, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz bir gün. Aynı gruptan kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... Derin bir uykuya dalmış gibisiniz. Artık uyanma zamanınız geldi. Kendinizle ilgili kararları başkalarının vermesine izin vermemelisiniz. Karar alma vakti.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

14 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fazlasıyla hareketlenecek ve sevdiklerinizle sevginizi paylaşacaksınız. Yakın çevrenizdeki hareketliliğe ayak uyduramamanız söz konusu olabilir. Arada yalnız kalma isteğiniz sizi zorlayabilir.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayattan aldığınız zevkler daha çok toplumsal olacaktır. Çocuklarınızın dahice planlarına yol göstermekten ve onlarla ilginç konularda sohbet etmekten büyük keyif alacaksınız.Bilim kurgu filmlerine gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjiniz bir parça düşse bile barışçıl tavırlarınız ve tutkulu yaklaşımlarınız nedeniyle akşam organizasyonlarında parlayan yıldız gibi olabilirsiniz.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

14 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 41' 18" R
Ay
Aslan
19° 31' 41" R
Merkür
Koç
29° 09' 33"
Venüs
Boğa
19° 08' 37"
Mars
Koç
11° 01' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 14"
Satürn
Balık
17° 44' 55"
Uranüs
Boğa
23° 11' 56"
Neptün
Balık
29° 18' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 25"
Lilith
Başak
24° 58' 19"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:38

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>