Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda biraz zayıfsınız bugün, bu yüzden sevgilinizle bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sevgiliniz sizden daha çok ilgi bekliyor fakat siz bir gurur savaşına girmişsiniz çıkamıyorsunuz.

İş hayatınızda her şey yolunda. Kariyerinizle ilgili çok önemli ve olumlu haberler alacaksınız. Amirleriniz de sizden çok memnun fakat çalışma performansınızı etkilemesin diye size bunu pek belli etmiyorlar.

Maddi konularda istikrarlı davranmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Uzun süreli bazı planlar yapabilirsiniz ancak bunları kendinize saklamayı tercih edeceksiniz.

Bugün yaşamınızda ortaklaşa yapabileceğiniz işler ön plana çıkacaktır ve bu konular zamanınızın önemli bir kısmını alacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir yakınınızın yaşadığı duygusal beraberliği çok destekleyeceksiniz. Sizin değer yargılarınızdan fazlaca etkilenen bir dostla özel, hassas bir konuda görüş alışverişleriniz olabilir. Prensip insanısınız. Onlardan ödün vermemek, neredeyse temel şiarınız. Bu ilkelerin gerçekçiliği konusundaki inancınız, sizi inatçı tavırlara sokuyor.

14 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 04:50 Ay-Pluto görünümü, aileniz ve çalışma hayatınızla ilgili konulardaki etkinliğini, güçlü olmak, kontrolü elinizde tutmaktan yana olacağınızı göstermektedir. Saat 12:26 Ay-Güneş görünümü, sağlıklı bir yaşam, huzur ve güvence ihtiyacınızın işaretçisidir. Bulunduğunuz ortamdaki insanlardan anlayış beklersiniz. Sunduğunuz güzelliklerin kıymetinin bilinmesini arzularsınız. Fiziksel ve ruhsal anlamda bedeninize özen gösterirsiniz. Kendinizle barışık olmanızı sağlayan işlere, uğraşılara, insanlara, ortamlara yönelirsiniz. Saat 13:08 Ay-Satürn görünüm etkisinde, elimizden geldiğince anlayışlı olmaya, insanlara destek olmaya çalışıyoruz. Ancak, bazı insanların hiç de iyi niyetli olmadıklarını görmek canımızı sıkıyor. Saat 20:00-15 Temmuz saat:02:52 arasında Ay-Boşluk etkisinde, romantizm ve huzur olgusu birbirine kardeş gibidir. Duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin gölgeli yönlerini de göz ardı etmememiz son derece önemlidir. Saat 23:46 Merkür-Jüpiter görünümü, plan ve projelerimiz için tespitlerde bulunmamızı sağlıyor. Toplumsal hayatımızı aktif hale getiriyor. Dostluklar, sosyal ilişkiler güçleniyor. Fikirlerimizi sözel ve yazı olarak ifade etmemiz kolaylaşıyor. Bu görünüm ortaklık veya finans işlerimizde heveslendiricidir. Ancak Ay-Boşlukta gerçekleştiğinden tabii ki günlük değil ileriye dönük düşünmeliyiz. Gün boyunca tüm işlerinizde güzel sonuçlarla karşılaşmanız dileğimle, Astroloji Danışmanı

14 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Risk almaman gereken bir gün! Maddiyatını gözden geçirmen gerekebilir. Harcadıkların bütçeni sarsabilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaralarınızı sağduyu ile sarmalayarak bir yerlerden ruhsal arınmaya başlamanız doğru olacak. İlişkilerinizin gündemde olacağı bir gün diyebiliriz.

14 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaarkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. Emek verdiğiniz konuları tamamlamak için iyi bir gün olabilir. İşte beraber olduğunuz kişilerin yaşadıklarından etkilenebilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Ticari konularda hırs yaptığınız konular olabilir. Olaylara daha geniş açıdan bakmanızda fayda var.

14 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi ve anlayış göstermeniz yakınlarınızı mutlu ediyor. İyilik arzularınız bugün çok daha fazla.

14 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, fikir ve görüşlerinizi tartışabilirsiniz. İletişim açısından bereketli gün yolculukları beraberinde getirebilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel birteklifi sizi mutlu edebilir. Organizasyon veya davetlerden teklifleriniz olabilir. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla güzel planlar içine girebilirsiniz.

14 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesai saati bitiminde bir güzellik salonuna giderek kendinizi şımartın. Manikür, pedikür yaptırarak mutlu olun. Zarif ve estetiğe meraklı ruhunuzu ardından katılacağınız bir enerji çalışmasıyla şifalandırın. Sevdiklerinize hediye almak da bugün sizi mutlu eder.

14 Temmuz 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

14 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 28' 07" R
Ay
Aslan
16° 45' 50" R
Merkür
Koç
28° 53' 03"
Venüs
Boğa
18° 51' 48"
Mars
Koç
10° 51' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 00"
Satürn
Balık
17° 43' 57"
Uranüs
Boğa
23° 11' 09"
Neptün
Balık
29° 18' 29"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 42"
Lilith
Başak
24° 56' 48"
True Node
Koç
14° 52' 45"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>