Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden beklendiği ölçüde güven veremiyorsunuz. Doğal ve zararsız bulduğunuz bazı yakınlaşmalar, partnerinizin kafasında sorulara yol açıyor. Ona duyduğunuz sevgi sizi daha dikkatli olmaya yöneltecek.

Bir iddialaşma içersindesiniz. İş konusunda inatlaştığınız bu kişi bugün haklılığını size ispat edecek. Buna birkaç kişinin tanık olmasından son derece rahatsızlık duyacaksınız.

Maddi durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler görünüyor. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Birkaç gündür sizi bildiğiniz bir konuda sürekli uyaran kişi, sizin iyiliğinizi istiyor. Onu dikkate almanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir olayın sonucu hakkında girdiğiniz bahsi kazanacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyecek, ama memnun döneceksiniz. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanacak. Siz bu mutlu olayın sonunu pek o kadar hayırlı görmediğiniz için, bu mutluluğu nezaketten paylaşacaksınız. Akşam bir davet alacaksınız.

15 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 05:51 Ay-Pluto karşıtlığı, iş-ev arasındaki meseleler üzerinde derinlikli düşünelim. Bazı şeyler bizde hassasiyet yaratabilir. İyice düşünürsek, doğru yolu tespit ederiz. Çekişme, tartışmalardan uzak duralım. Saat 16:00 Ay-Güneş görünümü, ailemiz, vatanımız ve toplumsal konularda hassas davranmanız anlamına geliyor. Aslında bilinçli şekilde incelesek, belki de kafamızı taktığımız problemi rahatlıkla çözebiliriz. Saat 19:19 Ay-Jüpiter görünümü, evimiz-iş hayatımız, ailevi konularda hassasız. Fakat güçsüz değiliz. Jüpiter sizleri destekliyor. Kendinize güveniniz. Geçmişe değil bugüne bakınız. Siz isterseniz her konuda başarılı olursunuz. Saat 22:44 Venüs-Jüpiter görünümü, gayet hoş bir enerji etkisidir. Sosyal dünyanın olumlu yöndeki kapılarını size açar. Çevrenizle paylaşım güçlenir ve mizah duygunuz bir hayli artar. Tamam belki hayat bazen oldukça zorlar bizleri. Fakat böyle bir enerjinin gücü sayesinde o zorluklara insan farklı bir açıdan bakar. Bu bakış hali huzurun işaretçisidir. Arkadaşlar arar, hatırınızı sorar. Yeni birisiyle tanışmak mümkündür. Toplumsal yaşam canlanır, yazışılır, konuşulur, tanışılır. Diyebiliriz ki, bu haftanın en renkli enerjisidir. Kurulacak bağlantılar, iletişim, yolculuk, aktiviteler her anlamda memnun ve tatmin edicidir. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapman gereken işler varken üşengeçliğin tavan yapıyor. Şikayetçi olduğun rahatsızlığın tekrarlayabilir.

15 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek bazı küçük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Dönüştürmeniz gereken konuları yarım bırakmamalısınız.

15 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış sizi motive edebilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinize zaman ayırabilirsiniz. Sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz. Kendinizi şımartacağınız bir gündesiniz.

15 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı.

15 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal çevrenizdeki kadınlardan ve onların ilişkilerinden güzel faydalar sağlayabilirsiniz. Hayatın size birçok açıdan göz kırpması gelecek planlarınızın hızlanmasına neden olacak.

15 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın sahnesine adım atma zamanı! Şans, bolluk bereket, neşe, huzur, iyi niyet sizden yana. İnsanların etrafınızda pervane olduğunu görebilirsiniz. Sahne ışıkları gözünüzü kamaştırsa da bunu gerçekten hak ettiniz. İkili ilişkilerinizden yana mutluluğu yakalarsınız. Sakın öz değerinizi hafife almayın. Herkesin size yardım etmekten yana mutlu olduğu bir gün. Çevrenizin desteğini kazanıp kariyerinizde ve sosyal ilişkilerinizde hızlı ilerlemeler kaydedersiniz. Güzelleşmek ve yatırım yapmak için de uygun bir dönemdir.

15 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

15 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 51" R
Ay
Balık
17° 33' 11"
Merkür
Koç
18° 46' 51"
Venüs
Boğa
05° 34' 38"
Mars
Koç
02° 35' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 34"
Satürn
Balık
16° 53' 44"
Uranüs
Boğa
22° 33' 37"
Neptün
Balık
29° 01' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 60"
Lilith
Başak
23° 44' 59"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>