Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İmkanlarını çok zorlamasına rağmen, size ayak uydurabilmesi zor görünüyor. Bu akşam yapacağınız telefon görüşmesinde hoşunuza gidecek sözler söyleyebilir. Bugünlük bununla yetinmelisiniz.

İş arkadaşlarınızla uyumunuz tam denilebilir. Tek probleminiz ise, işi sizin daha çok ciddiye almanız. Bazıarkadaşlarınızın ara sıra tempoyu düşürmeleri sizin yükünüzü oldukça arttırıyor.

Gelirinizin giderek azaldığını düşünüyorsunuz ve bunu değiştirmek için çareler arıyorsunuz. Şimdilik tek çareniz harcamalarınızı azaltmak. Ufukta yeni ya da ek bir kazanç gözükmüyor.

Değişik ortamlarda ilginç deneyimler, değişik insanlar hayatınıza zenginlik katabilir. Kapılarınızı açık tutmanız uzun vadede yararınıza olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki en huzurlu döneminizi yaşıyorsunuz. Aile içinde yaşanan ufak tefek sorunlar sona eriyor. Dostlarınız çevrenizde adeta bir çember oluşturdular, size destek olmak için yarıştalar. Önümüzdeki günler için kısa bir yolculuk önerisi alabilirsiniz. Bu yolculuğu gerçekleştirirseniz işiniz için de birtakım avantajlar sağlayabilirsiniz. Bu avantajların önündeki tek engel iklim koşulları.

15 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 06:52 Ay-Başak burcu geçişinde, yaşadığınız ortamı güzelleştirmek veya düzenlemek istersiniz. Enerjinizi ılımlı bir şekilde kullanmanız gereken bugün, detaylardan sıkılırsınız. Mümkün olduğunca, çok önemli konularda karar vermek yerine beklemede kalmak faydalıdır. Bazen çevrenizdeki insanların boş şeylerin peşinde koştuklarını gördüğünüzde, -Acaba birileri benim kıymetimin farkında mı diye düşünebilirsiniz. Saat 09:58 Ay-Merkür olumlu görünüm ev sınırları içindeki iletişimin kimi zaman kesintiye uğramasına sebebiyet verebilir. Biraz endişeli veya aşırı ciddi düşünebilirsiniz. Aslında bunun nedeni, sağlam bir karar verebilmek içindir. Ancak sabırlı olmanızda biraz bekleyerek gözden geçirmenizde yarar vardır. Saat 16:39 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunu gayet olumlu buluyorum. Bu görünüm dışa açılmanın ne kadar faydalı olacağını işaret ediyor. Gezin, araştırın, insanlarla temasta olun. Size özel renkliliğin, güzelliğin farkına varsınlar. Yaşamınız için olumlu dileklerde bulunun. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnini kurcalayan konuları dile getirebilirsin. Duygusal anlamda bağlı olduğun bir kişiyle yüzleşmen gerekebilir.

15 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Araştırmalar zayıf ya da yanlış seçimler yapmanızı engelleyebilir. Dikkatle dinlemeli ve zamanı doğru kullanmalısınız. Ortaya çıkan durumlar amaçlarınızdan vazgeçmenizi sağlamak yerine hayatınızı istikrara kavuşturmanıza yardım edebilir.Günün Atmosferi:Bugün ve yarın bazı şeyler anlam kazanmaya başlıyor. Verimli çalışmalar yapabilir, üzerinde yoğunlaştığımız işlerde daha pratik olabiliriz. Öğle öncesi saatlerde, yazılı veya sözlü olarak kendimizi daha iyi ifade edebilir, iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanabilir, fikir alışverişlerinde bulunabiliriz. Hızlı ve çekiciyiz.

15 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında düşüncelerinizde daha net olmakla birlikte, öğle sonrasında bazı hassasiyetler ve kararsızlıklar gündeme gelebilir.

15 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... Bugün kartınızın da belirttiği gibi mistizim ve yalnızlık durumunda bulunmak istiyorsunuz. Partnerinizle ayrı geçirdiğiniz günlerin acısını bugünün içine sığdırıyorsunuz.

15 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara, ihmallere, dalgınlıklara karşı bugün biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Detaylar, hesap isteyen konular yorucu olabilir.

15 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı ve içsel dünyanıza çekilmek isteyebileceğiniz bir pazar günü deneyimleyeceksiniz. Zihninizde olumsuz geçmişle ve problemli ilişkilerinizle barışma konusunda yol alabilirsiniz.Kontrolünüz dışında gelişen konularda olumlu gelişmeler karşınıza çıkabilir. Kendinizi göstermekten ziyade iç dengelerinizi yakalayabileceğiniz bir gün yaşayabileceksiniz. Hayatınızda kontrolünüz dışında gerçekleşen tüm olaylara karşı detaylı ve kuşkucu bir bakış açısıyla değerlendirme yapma şansına sahip bulunuyorsunuz.

15 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaşlarınız, aileniz ve sevdiğiniz insan ile olan ilişkilerinizde cömert olabilirsiniz. Bunun karşılığını olumsuz tutumlar ile alırsanız ters tepkiler gösterebilirsiniz. Sosyal ortamlarda rahatlamaya çalışın. Şu sıralar yediklerinize dikkat edin.

15 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 30' 32" R
Ay
Balık
24° 43' 18"
Merkür
Koç
19° 06' 03"
Venüs
Boğa
06° 11' 04"
Mars
Koç
02° 57' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 56' 12"
Uranüs
Boğa
22° 35' 19"
Neptün
Balık
29° 01' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 38"
Lilith
Başak
23° 48' 16"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>