Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Problemleri en aza indirgemek için önünüze koyduğunuz formüller, biraz gönül kırıcı olabilir. İçinizdeki yalnızlık duygusu, sürdürdüğünüz ilişkideki bazı sorularınızdan kaynaklanıyor olabilir.

Bugünkü olumsuz koşullar içinde, hiç kimseyle sürtüşme niyeti içinde görünmüyorsunuz. Becerileri sizden çok daha sınırlı insanlara bağlı olarak çalışmak zorunda oluşunuz, mesleki gururunuzu incitiyor.

Uzun zamandır beklediğiniz, size ait bir paranın gecikmesi, işi biraz sıkıya almanıza neden olacak. Ödemelerinizi kapatmak için bugünlerde önemli bir kaynak elde edebilirsiniz.

Bazı durumlarda insanları ikilemde bırakabiliyorsunuz, bazı şakalarınız ciddiye alınabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık, bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz. Bugünü içinizi ferahlatan, bir arada olmaktan büyük haz aldığınız dostlarınızla birlikte geçirmek isteyeceksiniz. Aile bağları sizin için çok önemli. Bu bağlardaki bazı gevşeklikler sizi kolayca üzebiliyor.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:49 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde, partnerinizin ilgi ve sevgisiyle sizi sarmalaması ve onun için ne kadar değerli olduğunuzu hissettirmesi lazımdır. Ancak o zaman kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Günlük enerjiler bazılarınızın aşk konusunda değişkenlikler göstermesine, geriye çekilmesine neden olabilir. Bunun nedeni, partnerinizin tepkisini görebilmek içindir. Saat 10:15 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, tüm burçları farklı alanlarda kararlı olmaya, hedefinize uygun uzun vadeli düşünmenizde veyahut hedefler belirlemenizde yardımcı oluyor. Sizler için anlamı, öncelikle sağlık, ev, ilişki, çalışma yaşamı, geleceğinizi ilgilendiren hususlarda olacaktır. Öncelikle şu an oturduğunuz yerden memnun musunuz, ailenizle bir probleminiz var mı, bir yer almayı veya satmayı mı düşünüyorsunuz, sağlığınız yerinde mi, düzeltmeniz gereken en başlıca probleminiz veya şikayetiniz nedir? Çalışma hayatınızla alakalı bir probleminiz var mı? Neler düşünüyorsunuz. Bunları uzun vadeli olacak şekilde kafamızın içinde derlemek toparlamak gerekiyor. Saat 11:03 Ay-Kuzey düğüm görünümü, mevcut işimizin geleceği üzerinde düşünmeyi sağlar. Tabii ki gelişim, büyümeden yana olmalıyız. Buna göre karar vermeliyiz. Saat 14:35 Güneş-Chiron olumlu görünümü,hayatınız, ev yaşamınız, aile büyüklerinizle alakalı konularda yapılacak düzenlemeleri gösteriyor. Ancak bu düzenlemeler biraz sizi yorabilir hatta düşündürücü olabilir. Gerekli mi değil mi diye enine boyuna hesap etmekte yarar var. Saat 15:52 Ay-Venüs ile olumlu bir görünüm yaptığında, planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz, mevcut durumunuza odaklanmanız faydalıdır. Siz kendinize inanın ve güvenin. Saat 18:06 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınızı düşünme ve korumada hassas olduğunuzu, ideallerinize uygun şekilde uzun vadeli düşünmenin de önemini vurguluyor. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik gelişmelerle dolu bir gün. Uzun zamandır görmediğin arkadaşların gündemi değiştirebilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni şeyler deneyebilir ya da zorlu uğraşlar içerisine girebilirsiniz. Değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi uumlu halde tutmak için daha çok çaba sarf etmelisiniz. Beklenmedik olalara açık günler. Öte yandan bazı önemli kararlar alırken, duygularınızı da göz ardı etmemenizde yarar var. Günün Atmosferi:Duygusal anlamda hassasiyet içeren günlerdeyiz. Neptün'ün konumu karşılıklı anlayışı veya yardımlaşma duygularını körükleyebilir ya da bazı konular nedeniyle yardımlaşmak ve fedakarlıklar yapmak durumunda kalabiliriz. Aile, ev ve ülke konularında duygusal başlıklar ön planda. Eskiden gelen konularda yaraları sarma türünde gelişmeler yaşanabilir. Geçmişle bağlantılıve projelerle meşgul olabiliriz. Kendi kendimizi sınayacağımız günlerde olacağız. Üzerinde yoğunlaştığımız konularda gelişmeler de olabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. Aşk hayatınızda sıkıntılar çıkabilir. Kişisel konulardan yaralanmalar olabilir. Babanızla ilişkiniz gün içine önem kazanabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişik ortamlarda duygusal olarak fikirlerinizi toparlamak kolay olmayabilir. Ailenizle anlaşma konusunda da zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla sürtüşmekten kaçınmanız gerekiyor.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal statünüzü parlatabilecek başlangıçlar yapmak için çok uygun bir çarşamba günündesiniz. Bilhassa annenizle ilişkilerinizi pekiştirmek için güçlü etkilere sahipsiniz.Mesleki atılım yapma hevesinde bulunabilir, hizmet alanınızdaki ideallerinizi gerçeğe dönüştürme coşkusuna sahip olabilirsiniz. Hayal gücünün ve yaratıcılığın yüksek olacağı bugün, kariyerinize yön veren ortama kendi öz değerlerinizi katabilir, taktir çekebilir ve destek alabilirsiniz. Sanatçı ve yaratıcı tarafınızı doyurabilecek birbulabilirsiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz birine rastlayabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

11 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 49' 37" R
Ay
Oğlak
03° 13' 24"
Merkür
Koç
16° 22' 34"
Venüs
Koç
28° 58' 20"
Mars
Balık
28° 27' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 25"
Satürn
Balık
16° 25' 44"
Uranüs
Boğa
22° 15' 12"
Neptün
Balık
28° 51' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 56"
Lilith
Başak
23° 09' 19"
True Node
Koç
15° 25' 01"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>