Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz. Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortalama bir tavır herkesi memnun edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek tanışık olmadığınız biriyle, bugün ortak sevinçler içinde olabilirsiniz. Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize uzun zamandır ilk kez sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz. Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  sıradan dünyanın kuralları ve yasaklarından ziyade iç dünyamıza yönelişin işaretçisi olan Ay-Balık burcu saat 05:40 itibariyle etkili olmaya başlıyor.  Hem maddi hem de manevi açıdan sizi destekleyici olabilir. Birlikte aynı hayatı paylaştığınız kişilerle aranızdaki güç birliğini yükselticidir. Balık burcunda ilerleyecek Ay, beklediğimiz gelişmeler konusunda sabırlı olmamız  gerektiğini söyler. Bazen endişeli düşünebilirsiniz.  Hassasiyet içinde olayları ele alır, fakat bir yandan da insanları anlamaya çalışırsınız. Sınırlanmaktan hoşlanmazsınız. Sevdiklerinize fazlaca düşkün olursunuz. Ancak kırıldığınız insanlara rol yapmazsınız. Bağımlı olduğunuz ancak size  zarar veren alışkanlıklarınızdan  kurtulmanız gerektiğini bilirsiniz. (ilaç-içki-aşırı yemek v.b) Saat 09:08 Ay-Merkür olumlu görünümü başka insanların size karşı olan yanlış yaklaşımlarını, zorlayıcı etkilerini hafifleten  ılımlı bir esintidir. Saat 17:25 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu enerji özümüzü keşfetmemizi,  hayata farklı bir pencereden bakabilmemizi,  rahatlamamızı sağlayıcıdır. Gün boyu işlerinizde başarılar diliyorum. Sevgi, şefkat ve güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer evinizde Merkür yoğun bir tempo içinde düşünmenizi sağlıyor. Aynı anda bir çok kombineyapmak zorunda olmanız , gün içinde sizi yorsa da; keyif almasını bilen ender insanlardansınız. Bu gün aynı anda bir çok görüşmeyi yapmak zorundasınız. Akşam saatlerini kendinize ayırmakta yarar var.

15 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşle ilgili görüşmeler hızlanmaya başlıyor, kariyer planlarınız ya da işinizi ilgilendiren plan ve programlar ön planda. Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde bazı kişiler bazı olaylara yaklaşımımız veya planlarımız hakkında eleştiri ya da yorumlarını dile getirebilirler. Kritikleri duymazdan gelmek yerine yapıcı birer eleştiri olarak görmek ve belli düzenlemeleri ya da düzeltmeleri yapmak faydalı olabilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işlerinizi kolaylıkla tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz. Sanatsal çalışmalarınız dikkat çekebilir. Hizmet aldığınız alanlarda aksilikler meydana gelebilir. Sabrınızı ve anlayışınızı korumaya çalışın. Gün içinde dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz. Rakamların önemli olduğu çalışmalarınızı kontrol etmeniz iyi olabilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KEYİFLİ bir gün sizi bekliyor. Bu durum gereksiz masraflara yol açabilir. Harcama yapacaksanız ölçülü olmanızda fayda var.

15 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

15 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>