Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz, onu yeterince kıskanmadığınızı düşünüp bunun altında bir sevgi eksilmesi arıyor. Bu rahatlığınızın ilişkinize duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor. Kendinizi fazla güvende hissetmemelisiniz.

Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi çok seviyorsunuz. Ama işlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz.

Son günlerdeki gelişmeler kazancınızı bir yerde sınırladı. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ama bunu gerçekleştirmek için de yine paraya gereksinmeniz olacak.

Yakın bir tanıdığınızla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir. Endişelerinizde haklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Akşam sevineceğiniz konuklarınız olabilir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 04:09 Ay-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Canlılık, güven ve aydınlık dolu bir gün diyebiliriz. Bu enerji, arkadaşlarınızla bir araya gelmenizde, sevdiklerinizle hoşça vakit geçirmenizde size şans, güzellik ve parıltı sunuyor. Saat 22:02 Merkür-Mars kavuşumu, gereksiz meselelerin gözden geçirilerek ayıklandığı, düzenli hale getirildiği, onarıldığı ve sağlıklı bir şekilde restore edildiği zamanı işaret ediyor. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendimize özen göstermemiz gerektiğini hatırlatıyor. Belki bir şeyler veya birileri canımızı sıkıyor olabilir. İşte şimdi aklımızı başımıza toplayıp, duygularımızın bizi yanıltmasına izin vermeden duruma el koymamız yararlı olacaktır. Siz de kendinizi gözden geçiriniz. Nelere kafanızı yoruyorsunuz veya takıyorsunuz. Belki de bunlar bu kadar önemsenecek konular değildir. Bu enerji sayesinde, bunların farkına vararak kendimizi toparlayabiliriz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seri hareket etme isteği içerisinde değilsin. Gelecek hakkında konuşurken dikkatli olmalısın.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bununla ilgili eksik konuları ise sizin yönetmeniz gerekecek.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentileriniz yönünde bazı dağınıklıklar söz konusu olabilir. Gruplarla, arkadaşlarınızla da bir arada olabilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzü oldukça aydınlatacak bir haber daha sabah saatlerinde sizi bulacak gibi görünüyor.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal bir günde arkadaşlarınızla biraraya gelmekten ve onlarla zaman geçirmekten büyük keyif alabilirsiniz. Arkadaş gruplarınız içinde farklı, yaratıcı ve sıradışı fikirlerinizle dikkat çekebilir, ilgi odağı olabilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizde biriktirdikleriniz veya yaşadıklarınızdan dolayı kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışın. Sosyal ortamlarda dengeyi iyi sağlarsanız, sıkıntı yaşadığınız konuları aşmanız kolay olabilir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi topluluklara adayacağınız bir hafta sonu geçirirsiniz. Etrafınıza fayda sağlamak birincil prensibiniz olacaktır. Diğer yandan incir çekirdeğini doldurmayacak konular yüzünden sevdiklerinizle tartışmaktan kaçının. Hep dengeyi kurma görevi size kalır bunu da unutmayın. Arkadaşlarınızın kahve davetine katılın.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

16 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 43' 40" R
Ay
Balık
13° 01' 54"
Merkür
Koç
18° 35' 10"
Venüs
Boğa
05° 11' 32"
Mars
Koç
02° 20' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 10"
Satürn
Balık
16° 52' 09"
Uranüs
Boğa
22° 32' 32"
Neptün
Balık
29° 00' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 58"
Lilith
Başak
23° 42' 55"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>