Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanın sizinle arasındaki özel sorunlarını özellikle kendi yakınlarınızla paylaşmaktan vazgeçin. İlerde anlattıklarınız sevdiğinize karşı koz olarak kullanılabilir.

Hedeflerinize ulaşmak için gerek kurduğunuz ilişkiler, gerekse kişisel çabalarınız size çok yardımcı olacak. Huzurlu günler size çok uzak değil, bunun farkı9na varın.

Bugün işleriniz konusunda büyük atılımlar yapacaksınız. Yatırımların tam zamanı olduğunu düşünüp harekete geçeceksiniz. Bu konuda sizden yaşça büyük insanların yardımını alabilirsiniz.

Bugün sevgilinizin bazı sorunları sizin de canınızı sıkabilir. Sevgilinize destek olmaya çalışmalı ve zor günlerinde onun yanında olarak sevginizi belli etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geç saatlerde yapacağınız ani bir program, sizi bu gece uykusuz bırakabilir. Sürprizlerle dolu bir gece geçirebilirsiniz. Yorucu geçen günlerden sonra dinlenmeyi hak ettiğinizi düşünüyorsunuz, ama yine yorucu bir gün sizi bekliyor. Yapmanız gereken sürüyle özel işiniz var. Hepsini dar zamana yığmak bazı ziyaretlerinizi biraz aksatacak gibi.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Parayla ilgili işlemlerinizin gündemde olacağı bir gün sizleri bekliyor. Kendinizi garanti altına almak için yeni bir yatırım fikrine sıcak bakabilirsiniz. Fakat unutmayın ki yatırımı yaparken borçlanacağınız tutarı ödeyebilecek gücünüz olsun. Ailenizden de maddi destek görebilirsiniz. Ay, saat 21:33 itibariyle boşlukta seyrine devam edecek. Bu saatten sonra internet üzerinden para işlemlerinizi yapmamanızı öneririm. Huzurlu bir akşam sizleri bekliyor. Ailenize vakit ayırmak size iyi gelecektir. Sevgiler, Astromeri

16 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendinden emin adım atmak istiyorsun.Belki de uzun zamandır kendi hayatında bu kadar ikinci planda olmamıştın. Aklındaki sorulardan uzaklaşmak için kendini işine verebilirsin. Maddi konulardaki girişimlerin önemli olacak. Kendi işini yapmayı düşünüyorsan, cesaret isteyen kararlar alacaksın. Aşk yaşamın ön plana çıkarken, birlikte olduğun kişi ile ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Terazi burcuysan, aldığın kararlardan pişmanlık duyabilirsin. Akşam saatlerinde kendini dışarı atmanın yollarını aramaktansa aile bireyleri ile ev içerisinde ya da dışarıda birlikte plan-program yaparken bulabilirsin. Çevrendeki insanlarla kafandaki belirsizlikleri paylaşmak adına ideal bir gün. Kışın bu sert havasına güçlü ve kendinden emin adım atmak istiyorsun.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularınız oldukça gündemde olabilir. Yeni bir maddi oluşumu ayarlamak adına bazı şeyleri organize etmek durumunda kalabilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşayacağınız kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularla ilgili karar alırken dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde işlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Kendinizi aşmak ve yön vermek isteyeceğiniz koşullar oluşabilir. Bu durumda kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar, hem akıl danışmak, hem de rahatlatılmak için size geldiklerinde beklediklerini fazlası ile bulacaklar.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ertelenmiş, yarım kalan eğitimlere başlayabilirsiniz. İlişkilerinizde geçmişten gelen konular, borç alacak hesaplaşmaları olabilir. Ailevi konularda hassasiyetler gelişebilir. Emlak alım satım olası. Gün boyu taviz vermekten kaçının ve hakkınızı arayın.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında uluslararası konular, yabancılar, hukuki kararlar, eğitimler, uzak seyahatlerle ilgili beklediğiniz geri dönüşleri alırsınız. Ayrıca tanıtım faaliyetleri medya planlama, web sitesi çalışmalarına yönelik pozitif bir gün. Görüşlerine değer verdiğiniz kültürlü biriyle tanışabilirsiniz. Aranızda hemen duygusal bir çekim oluşabilir.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal meselelerde bazı sorunlar doğabilir ve bu yüzden sevdiğiniz insanla sert tartışmalar yaşayabilirsiniz. Maddiyat konusunda iyi hesaplanmamış adımlar atmayın. Tartışmalara sebep yaratıyorsunuz. Bu da huzursuzluğa neden olabiliyor.

16 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 48" R
Ay
Oğlak
18° 07' 24"
Merkür
Koç
16° 42' 19"
Venüs
Boğa
00° 20' 60"
Mars
Balık
29° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 03"
Satürn
Balık
16° 31' 44"
Uranüs
Boğa
22° 19' 01"
Neptün
Balık
28° 53' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 45"
Lilith
Başak
23° 16' 45"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>