Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz vurdumduymazlığından bıktınız ve ondan biraz daha fazla ilgi bekliyorsunuz. İsteklerinizi partnerinize açıkça belli etmelisiniz.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde küçük de olsa sizi rahatsız edecek bazı gelişmeler olabilir ancak siz bunlara karşı ilgisiz davranacaksınız ve günlük işlerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz ve buna bağlı olarak harcamalarınızda bazı kısıntılar yapma kararı vereceksiniz.

Eski bazı konular yeniden gündeme gelebilir. Hayatınızı ilgilendiren bazı konularda kaygılar duyabilir yersiz endişelere kapılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli bir çevreniz var ve siz onların arasında sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz. Son günlerde çok sıkıntılı ve düşüncelisiniz. Biraz kendinizi toparlamalısınız. Ailenizden ve sizi sevenlerden büyük destek görüyorsunuz bunun kıymetini bilin. Başarı çok yakınınızda.

17 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 09:18 Ay-Merkür görünümü, bizim için değerli olan konular üzerinde fikirlerimizi baskın bir şekilde dile getirmek isteriz. Başkaları ne düşündüğünü önemsemeyiz. Saat 16:05 Ay-Jüpiter kavuşumu, maddi-manevi çıkarlarımızı korumak, güçlenmek ve değerlerimize sahip çıkmaktan yanayız. Günlük hayatın içinde karşılaştığımız her duruma bu bakış açısıyla yaklaşırız. Saat 16:32 Ay-Neptün görünümü, sağlık,veya maddi sıkıntılarınızı endişeden uzak bir şekilde ele almamızda yardımcı olacaktır. Böylece nerelerde yanlış yaptık, neleri düzeltmemiz gerekiyor sakince bir bakarız. Saat 23:12 Ay-Pluto görünüm etkisi, ailemiz, sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanların varlığına duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Fazla didikliyoruz birçok meseleyi. Öyle ki, bu didikleme çoğu zaman kendi kendimizi engellememize neden olabilir. Oysaki bu enerji, bazı kişilerin bize yardımcı olabileceğini gösteriyor.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesur adımlarınla bu sürecin ?cesur yüreği? olmaya adaysın. İş arayışında olan bir Terazi burcuysan, stresli halin yakınlarına da yansıyabilir. Kendi işini yapıyorsan, çalışanlarınla ilgili yeni kararlar alabilirsin. Eğitim konusunda endişelerin varsa yeni bir arayışa girebilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, ilişkinde dengeli bir şekilde içgüdülerine ve isteklerine yönelik hareket etmeye başlayabilirsin. Son zamanlarda davranışlarıyla kafanı kurcalayan, güven problemi yaşadığın insanlarla ilgili bir strateji belirlemen gerektiğini fark edebilirsin. Fakat şu anki dengeler her an değişebilir bu yüzden acele etmemende fayda var. Uyku programın bozulabilir, dikkat!

17 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hayatınızla ilgili konularda bazı baskılara karşı karşıya kalabilirsiniz. İsabetli bir karar vermekten uzak ve bazı konularda kendinizden emin olmayan bir duruş sergilemeniz gelecekle ilgili yanlış kararlar almanıza neden olabilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde beklenmedik, kontrolünüz dışında gelişen olaylar işlerinizin karışmasına neden olabilir. Beklemediğiniz arkadaşlarınızdan hoş olmayan davranışlarla karşılaşmanız olası. Gizli kalmış konular sizi rahatsız edebilir. Bunlarla başa çıkmak için içsel dönüşüm gerçekleştirmek zorunda kalabilirsiniz. Dengenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha kararlı ve dikkatli olabilirsiniz. Ancak, alacağınız bazı haberler yüzünden isteksiz davranmanız mümkün. Kararlarınız belirli olduğu halde harekete geçmek için fazla acele etmeyin. Enerjinizi yükseltmeye çalışın.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün Akrep burcunda ilerlerken maddi konularda, harcama ve alışverişlerde duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz. Bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin. Sahip olduklarınızı, yeteneklerinizi değerlendirme konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız.

17 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük planlarınızın işlediğini görmek sizi mutlu edebilir. Hayat adımlarınızda kalıcı ve uzun vadeli işleriniz devreye girecek. Parasal konularda ne yapılması gerektiğini bileceksiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Akrep burcunda seyahat ederken, uzun zamandır sürdürdüğünüz bir projeyi tamamlayıp paranızı tahsil edebilirsiniz.Miras ve devir konularıyla ilgili beklediğiniz gelişmeler gündeme gelir. İç sesinize kulak vererek yeteneklerinizi ortaya çıkartın. Enerji çalışmaları, kişisel gelişim eğitimleri için harika bir dönem.

17 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

17 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 49" R
Ay
Oğlak
06° 53' 46"
Merkür
Koç
16° 26' 56"
Venüs
Koç
29° 18' 52"
Mars
Balık
28° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 18"
Satürn
Balık
16° 27' 14"
Uranüs
Boğa
22° 16' 09"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 53"
Lilith
Başak
23° 11' 10"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>