Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ilişkinizde zorlanıyor. Zorlanmasının nedeni siz değilsiniz, sizin dışınızdaki nedenler ama o yine de hafif hafif sizi suçluyor. Bugün bunun sinyallerini verebilir. Sitemli konuşmalara hazır olun. Hak etmediğinizi düşündüğünüz için canınız sıkılabilir. Savunmaya geçmek yerine gerçeği ortaya koymalısınız.

Monoton bir gün. Yaprak kımıldamayan cinsten. Bazen böyle günler dinlendirici oluyor ama bu kez canınız sıkılacak. Çünkü aksine bugün dinamik bir gününüzdesiniz. Bu dinamizminizi arkadaşlarınızla ilişkinize aktaracaksınız. Onlarla ilişkinizi ne zamandır ihmal etmiştiniz.

Günlük harcamalarınızın hesabını tutmuyorsunuz ama önemli bir yekün tutuyor. Bugün yine farkında olmadan küçük küçük harcamalar yapacaksınız. İş çıkışı dikkat, alışveriş tuzağına düşmeyin.

Bütçenizde büyük bir delik açılmasını istemiyorsanız, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı takıntılarınız var. İlişkilerinizi güçleştiriyor. Bunlardan kurtulamayacağınızı düşünüyorsunuz. Yeniliği seviyorsunuz. Bu yenilikçi özelliğinizyaşamınızda bir gezgin olarak portrenizi çiziyor. Yapmayı düşündüğünüz bir çok şey var. Bunlarının bir kısmının önü kapalı görünüyor. Başka bir kentte yepyeni bir hayat projenize adım adım yaklaşıyorsunuz. Bugün bunun hayalini kuracaksınız.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 13 Ağustos saat:05:14-27 Ağustos saat:17:05 tarihleri arasında Oğlak burcuna gerileyecek Mars, aileyi ilgilendiren bir meselenin, yerleşim yerinizle ilgili bir değişimin,hayatınızla ilgili bir gelişimin planladığımız şekilde yürümesinin önüne geçiyor. Sanki bir eksik var veya geri geri gidiyoruz gibi. Bu bazen anlaşmazlığa, karar değişikliğinde bulunmaya, ters giden her şeye karşı içsel bir isyana neden olabilir. Ancak şu var ki, bütün bunlar sonradan düzelebilecek, telafisi olabilecek durumlardır. Biz bunu şimdi böyle görmeyiz. Kendimizi bastırırız, suçlarız, birilerine kızarız. Oysaki bu süreçte bilinçli şekilde olanlara baksak, gördüğümüz, tespit ettiğimiz noktalar sonradan nasıl da işimize yarar. İyi ki sözcüğünü kullanırız. Keşke dememek için şimdi benim tavsiyem, mücadele ettiğimiz alanlarda yeniden kendimize bir bakmaktır. Ne istediğimizi, neyi arzuladığımızı, nelerin bizi rahatsız ettiğini, içinden çıkamadığımız her şeye gelin bir kez daha dönüp bakın. Gerçekten doğru bir istek mi, doğru bir karar mı, gözden geçirin. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, hiç olmadığın kadar meraklı olabilirsin. Çalışma alanındaki gruplaşmalarda nelerin döndüğünü sorgulayabilirsin. Maddi konularda girişimlerin destek görmene neden oluyor. Arkadaşların yardımlarını geri çevirme derim. Sosyal alanlarda becerilerin yüksek ve insanlar da seninle empati kurabiliyorlar. Her ne kadar konsantrasyon bozukluğu yaşasan da bugün senden hiçbir şey kaçmıyor. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, geleceğe yönelik planlarında bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan eşinle ailen arasındaki uyum seni epey mutlu edecek. Eğitim için yurtdışına gitmeyi planlıyorsan, burs gibi olanaklardan faydalanmak isteyebilirsin.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda gizli kalmış ve hâlâ aydınlatılmamış bazı konular bugün dikkatinizi daha fazla cezbedebilir. Geçmişte yaşadığınız durumlara karşı daha detaycı davranıp kafanızdaki soru işaretlerini gidereceğiniz bir gün.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda uğraştığınız konularda detaylı ve titiz çalışmalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerdearkadaşlarınızla mevcut projeleri paylaşmanız mümkün. Ortak paylaşılan mali konularda denge arayışı içine girmeniz olasıdır. Eşinizden veya ailenizden gelen desteklerle rahatlamanız söz konusu olabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ manevi sürprizler, hediyeler, anlaşmalar, alışverişler veya seyahatler hayatınızı renklendirebilir. Sosyalleşmek çekiciliğinizi ve popülaritenizi arttıracaktır.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulmasında sosyal yaşamınızda yepyeni kişilerle tanışmak size umut ve heyecan verecek. Yeni sosyal gruplara dahil olabilir, arkadaşlar edinebilirsiniz. Düşünsel çatışma ve tartışmalardan uzak kalmalısınız.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanızalanlarınızla ilgili konularda sakin ve biraz sizi zorlayarak başlayabilir. Bugün itibarıyla Mars aile ve ev hayatınızı zorlayabilir. 27 Ağustos'a kadar aile hayatınızda ve ev konularında enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Yine eşinizin kariyeriyle ilgili sorunlar karşınıza gelebilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri dengede tutmak için gayret gösterin. Karamsar ve kararsız bir tavır içine girmeniz mümkün. Dost ve arkadaş davetlerine katılmak sizi rahatlatabilir. Endişelerinizden uzaklaşmalısınız.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 02" R
Ay
Oğlak
07° 10' 20"
Merkür
Koç
16° 27' 17"
Venüs
Koç
29° 20' 25"
Mars
Balık
28° 41' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 36"
Satürn
Balık
16° 27' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 57"
Lilith
Başak
23° 11' 18"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>