Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birtakım yargılara varmak için henüz erken. Genel sorunların etkilerini görmezden gelmemelisiniz. Araya çoktandır bir soğukluk girdi, şeklindeki düşünceleriniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor.

Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak. Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı.

Birkaç güne kalmadan sevindirici haberler alabilirsiniz. Zamansız ve iyice düşünmeden yapılan harcamaların bir alışkanlığa dönüşmesini engellemeniz gerekiyor.

Parasal sıkışıklıklara elverişli bazı yenilenme niyetlerinizi ertelemenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir dönemdesiniz. İdeallerinize yakınlaştığınız hissi, enerjinizi daha da yoğunlaştırabilir. Bu moral durumuyla bugünlerde içinizde hissedeceğiniz coşkular size yeni kararlar aldırabilir. Sağlık konularına daha özenli yaklaşmanız gerekecek. Bu konuda, bu sıralar sürdürdüğünüz boş vermişlik, başınıza küçük dertler açabilir.

17 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 02:05 itibariyle etkili Ay-Neptün olumlu görünüm, hem başkalarıyla olan münasebetimiz hem de düzenlenmesi gereken bazı meseleler üzerinde sakince düşünmeyi sağlıyor. Ancak bu sakinlik, içinde bulunduğumuz durum ve ruh haline göre değişecektir tabii ki. Eğer bir borca ihtiyaç durumunuz varsa, doğaldır ki, bunu nasıl ve hangi yolla elde edebileceğinizi düşünürsünüz. Saat 02:26 Ay-Venüs görümümü, huzurlu bir paylaşımın, sevgi ve güven uyandıran insanların ne kadar kıymetli olduğunu hissetmemizi sağlar. Olumlu bu enerjiyle, sorunlarımızı unutup, rahatlamak isteriz. Saat 10:44 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, hedefimizin farkında olmamız, sosyal ilişkilerimizi gözden geçirmemiz ve kazandırıcı olana yönelmemiz gerektiğini söylüyor. Ancak hesabı da şaşmamak lazımdır. Hele hele birilerine güvenip yola çıkmamalıyız. Güven unsuru çok önemli. Bunu göz ardı etmemeliyiz. Saat 11:38 Ay-Pluto arasındaki güçlendirici görünüm,  şöyle bir iç dünyamızda hesaplaşmalarda bulunmamızı, hani benzetme yerindeyse, sap samanı birbirinden ayırmamızı sağlıyor. Saat 21:04 Ay- Chiron kelebeksi etki,  sizi yakından ilgilendiren, uzun süredir aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan hedefleriniz yönünde düşününüz. Eğer bir yola adım atacaksanız, yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız, tutarlı olmak şarttır. Bunları en ince ayrıntısına kadar hesaplayınız. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi sakın unutmayınız. Keyiflendirici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, değişikliğe açık olmayabilir ve sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Bugün, çevreniz sizi ikna etmek için zorlanacaklardır. Yaratıcılığınız konusunda mazeret kabul etmek istemiyor, düşüncelerinizde ısrar ediyorsunuz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi, ticari ya da işle ilgili alanlarda büyümenizi ve ait olduğunuz topluluklarda tanınmanızı sağlayabilecek seçeneklere sahipsiniz. Dolayısıyla, bu alanlarda en hızlı ilerlemenizi sağlayacak konuyu seçmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi psikolojik açıdan etkileyen durumlar karşısında dengeli olmaya bakın. Ortaklı parasal işler, harcamalar üzerinde durabilirsiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınıza eseni yapıyorsunuz. Dünya yansa umrunuzda olmayacak sanki. Çünkü gerçekten bunaldınız. Sabredin güneşli güzel günler yakın.

17 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren ev, yerleşime ait konular, aile büyükleri ile ilişkileriniz ve ruhsal dünyanız odak noktanız olurken, kendinizi geçici olarak yalnız hissedebilir, ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz. Gün içinde iletişiminize ve genel sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken, geçici yorgunluk hissedebileceğiniz, kendinizi daha iyi ifade etmeye ihtiyacınızın olduğu,hayatınızda iletişim problemleri yaşayabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

17 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda yardım ettiğiniz kişilerin kariyeriniz için size arka çıktığına şahit olabilirsiniz. Oldukça yaratıcı ve verimli bir gün olabilir. Ortaklaşa yapılacak bir harcama gözünüzü korkutmasın.

17 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü yaşadığınız karanlık günlerden sonra aydınlık bir günü müjdeliyor sizlere. Bugünhayatınızda bitiş ve başlangıçlar aynı hızla gerçekleşebilir. Cesur olun ve yaşamın size sunduğu şansları hakkı ile değerlendirin. Özel yaşamınızda ise yalnızlık korkunuzu bir kenara bırakmalı ve istemediğiniz bir beraberliğin ağırlığını daha fazla taşımamak için ilk adımı atacak olanaklarla karşılaşacaksınız. Bekar Akrep’ler aşk ve tutku tüm ruhunuzu sarabilir.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

17 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 01" R
Ay
Balık
11° 37' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 36"
Venüs
Boğa
05° 04' 21"
Mars
Koç
02° 16' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 48"
Satürn
Balık
16° 51' 39"
Uranüs
Boğa
22° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 00' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Başak
23° 42' 16"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>