Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak isteğiniz hiç eksilmemiş gibi. Bunca zamandan sonra, hala ona dokunma gereğini duyabiliyorsunuz. Güzel bir akşam geçirmek için her şey yerli yerinde

Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz.

Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayanıyor. Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması, daha fazlasını hak ettiğiniz gerçeğini yok etmiyor.

Niyetinizi ve hedeflerinizi yeterince ortaya koyabileceğiniz birçok done var elinizde. Yeterince hazır olmadığınızı düşündüğünüz görüşmeyi ertelemeniz hiç gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökler bugün oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte biriken işlerinizi düzenlemek için bir hayli uğraş vereceksiniz. Bugün yakın çevrenizdeki insanların duygularına çok duyarlı olacaksınız. Onlara duyduğunuz sevgi ve şefkatle yaklaşacak iyi bir dinleyici olup sorunlarına ortak olacak ve çözüme kavuşturmak için elinizden geleni yapacaksınız. Özel yaşamınızda ise AŞK var. Kalbinizin sesine kulak verin.

18 Haziran 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 04:43  Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında Perşembe gününü karşılıyoruz. Bir yandan güven içinde yaşama  arzusu, diğer yandan sorumlulukların baskısı bizi zorlayabilir. Hayat bize,  üstümüze düşenleri yapmamız gerektiği yolunda bir uyarıda bulunmaktadır. Saat 07:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, uzak yolculuklara çıkmak, farklı fikirleri dinlemek, yeni insanlarla tanışmak, bilgilenmek anlamında gayet faydalı olacağını,  düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşmanın da bir çok alanda  kazandırıcı olacağını işaret ediyor. Saat 14:24 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında, ilişkiniz, girişimleriniz, aile hayatınız ve mesleki konularda hassasiyetiniz gayet yüksek. Bunların yerli yerine oturması,  sağlamlaştırılması gerektiğini düşünmektesiniz. Mübarek Ramazan-ı Şerifimizi kutlar, hayırlara, huzura, halden anlamaya, birbirimizi kucaklamaya vesile olmasını dilerim. Kalben Sevgilerimle,

18 Haziran 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maceracı yapınızın ön plana çıkmasından kendinizden hoşnut kalacaksınız. Partnerinizde bu konuda sevgi ve mutluluk paylaşımı içinde olacaksınız. Yine bu dönem, düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız. Başkalarına çılgın gelen işler, size son derece kolay gelecek.

18 Haziran 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekip çalışmalarının istediğiniz gibi gitmesini istiyorsanız, şikayet ve eleştirileri bir kenara bırakmalısınız. Özellikle, bazıya da konuların nasıl ilerleyeceği konusunda fikir sahibiyseniz, yakında ön plana çıkabilir ve göz doldurabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay duygusallık, duyarlılık ve maneviyat duygularını ön plana çıkartıyor. Ev ve aileye ayırılan zaman artabilir. Hazır Ramazan ayı da başlıyorken, birbirimizi daha iyi anlamaya çalışmak, sevgi ve şefkatle yaklaşmak, ihtiyaç sahiplerine el uzatmak için uygun koşullar bulabiliriz. Akşam saatlerinde hayalgücümüz yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Haziran 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinde uğraştığınız işlere yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Üstlerinizle ilgili konuları başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin. Annenizle ilgili olayları ihmal etmeyin.

18 Haziran 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYIN verdiği güçle arzularınızdan taviz vermek istemiyor,yaşantınızdaki kuralları kendi lehinize çevirmek istiyorsunuz.

18 Haziran 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızda son derece keyifli ve mutluluk veren haberlerle karşılaşabileceğiniz bugün,hayatınızdaki çalışmalarınız ve finansal beklentileriniz desteklenirken, sevdiklerinizle olumlu görüşmeler yapabilir, aşk hayatınızda mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karşınıza gelen fikirler, öğreneceğiniz yeni konular hayatınızda yapmak istedikleriniz için güzel sonuçlar sunabilir. Kendinize daha fazla yatırım yapmalı ve öğrenmekten korkmamalısınız.

18 Haziran 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda ve kariyerinizi sürdürdüğünüz alanlarda yardımlaşma, anlayış ve uzlaşma için kendinizi olumlu enerjilerle yüklü hissedeceksiniz. Hayır işleri gibi organizasyonlar düzenlemeniz için uygun etkiler mevcuttur. Alım, satım, kredi, finansal konular ve aile ile ilgili konularda rahatlıkla destek bulabileceksiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.

17 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 19' 26" R
Ay
Aslan
14° 56' 11" R
Merkür
Koç
28° 42' 15"
Venüs
Boğa
18° 40' 44"
Mars
Koç
10° 44' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 53"
Satürn
Balık
17° 43' 19"
Uranüs
Boğa
23° 10' 37"
Neptün
Balık
29° 18' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 14"
Lilith
Başak
24° 55' 48"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:34

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>