Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle ciddi sorunlar yaşıyorsunuz.. Onun sizden ne kadar uzaklaşmış olduğunu artık iyice görebiliyorsunuz. Bir karar vermek için daha fazla beklemeniz gerekmiyor.

Altından kalkamayacağınıza inandığınız sorunlar, her gün biraz daha azalıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı yakında küçük bir ortaklığa dönüştüreceksiniz.

Bir yakınınıza büyükçe bir para desteğiniz olacak. Ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye karşınıza çıkmıyor.

Baskın karakterli biri sizin adınıza karalar alıp bir nevi sizi yönlendiriyor. Bundan müthiş rahatsız olmanıza karşın bir şey yapamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanlama konularında gösterebileceğiniz eksiklikler, yeni oluşturmayı düşündüğünüz ilişkilerde kötü başlangıçların nedeni olabilir. Daha sabırlı yaklaşımlar içine girmelisiniz. Aile içi ilişkilerde duygusallığınızı abartmamanız gerekiyor. Bu ilişkilerde sizi etki altına alan yaklaşımlar, bu ilişkilerdeki bağınızı biraz daha sıkmaya yönelik.

19 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay boşluktaki hareketini sürdürmeye devam ediyor. Saat 04:41 olduğunda ise Başak burcuna geçiyor. Sağlığınız, geçmişiniz, endişeleriniz bugün karşınıza gelebilecek konular arasında olabilir. Sabah Ay'ın Uranüs ile yaptığı güzel açı sayesinde geçmişinizde bıraktığınız birinden sürpriz bir haber alabilirsiniz. Düşük enerjili bir gün olsa da sizler bugünkü güzel görünümler sayesinde psikolojik olarak daha iyi hissedeceksinizdir. Tek dikkat etmeniz gereken nokta, geçmişte yaptıklarınızı ince detaylarıyla tekrardan sorgulamamak olmalıdır. Sevgiler, Astromeri

19 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan inancın artıyor!İdealist birisin ve bugünlerde zorunluluklarından değil, isteklerinden daha çok bahsediyorsun! Bu durum kendine ve yapabileceklerine olan inancının artmasından kaynaklanıyor. O yüzden derin ve araştırmacı yapın daha da ayyuka çıkabilir. Arkadaşların bazı önemli sorunlarını seninle paylaşmak isteyecekler. Onlara akıl verirken aslında kendi gerçeğinle yüzleşmen söz konusu olabilir. Akla takılan bir fotoğraf karesi için sevdiğin kişinin gönlünü almak tüm gününü meşgul edebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin meraklı halleri aranızda sorun haline gelebilir. Akşam saatlerinde sevdiğin diziyi izleyebilir, merak ettiğin kitabı okuyabilirsin.

19 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde gerçekleştirmek istediklerinizi, ortaklaşa yürütmeniz gereken projeleri artık hayata geçirebilirsiniz. Ufak tefek sıkıntıların motivasyonunuzu bozmasına asla izin vermemelisiniz.

19 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Gizde kalan olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Kendinizi olan olaylara karşı fazla feda ettiğinizi hissedebilirsiniz. Hassasiyetler geliştirebileceğiniz zamanlar var. İç sesinizi dinlemeniz işlerinizi kolaylaştırabilir. Farkında olmadığınız olaylara karşı etkiye açık olabilirsiniz.

19 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyi tek başınıza sahiplenmek yerine partnerinizle ilişki içerisinde ikenbölümü yapın. Böylelikle paylaşımlar sizi daha da yakınlaştıracak.

19 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

19 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınız gittikçe güzelleşecek. Baharla beraber siz de çiçek açacaklardansınız. Kafanız karışıyor, arada bir bunalımlara giriyor olabilirsiniz şu ara gayet normal. Ancak zamanla hayatınız değişecek. Bu yaz sizin için çok güzel bir yaz olacak ve bahar da bu güzel yazın başlangıç menüsü gibi olacak. Eski takıntıları da başkası taksın.

19 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki etkileşim kariyerinizle ilgili keskin değişimin habercisi olabilir. İş yerinizde köklü bir yönetim değişikliği gündeme gelebilir ya da evinizde taşınma kararı alabilirsiniz. İlişkilerde elde olmayan koşullar ortaya çıkabilir. Siz yönetmekte zorlanabilirsiniz. En iyisi süreci takip edip, akışta kalmaya çalışın. Her zaman ahenkli ve uyumlu olmak isteseniz de şartları başkaları zorlayabilir.

19 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş veya aile çevrenizle aranızdaki sıcak bağ ve derinleşen ilişkileriniz nedeniyle, onları bırakıp da günlük işlerinizle ilgilenmeye başlamak oldukça zor gelebilir. İşlerinizi, şikayet etmeden ve kafanızı dağıtmadan yapmalısınız.

19 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 06' 32" R
Ay
Oğlak
20° 50' 27"
Merkür
Koç
16° 46' 29"
Venüs
Boğa
00° 35' 53"
Mars
Balık
29° 28' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 52"
Satürn
Balık
16° 32' 48"
Uranüs
Boğa
22° 19' 43"
Neptün
Balık
28° 53' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 26"
Lilith
Başak
23° 18' 06"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>