Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuz, eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız etkilenmeler söz konusu. Bugünlerde çoktan kapattığınızı sandığınız defterin sayfaları tekrar açılabilir.

Bugünlerde bir fırsatı değerlendirebilirseniz, beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme,veriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor.

Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz, sizi maddi olarak sarsabilir. Kendinizden çok başkaları için para harcama alışkanlığınızı şu sıralar biraz frenlemeniz gerekiyor.

Bugün mantığınızı ön palanda tutmanız gereken önemli kararlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerde dengeleri kollamanın her zamankinden zor ve zaman alabileceği bir gün olabilir. Zira kontrol dışı gelişmelerin, müdaha le edemediğiniz konuların sizi zor durumda bırakabileceğini unutmamalısınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 09:15 Satürn-Uranüs görünümü, farklı bir yere yerleşmek, ilişki veortaklığı gibi konulardaki sorunları geride bırakmak yönünde etkilidir. Yeni bir gözle duruma bakabilecek fırsatlar yakalarsınız. Evlilik, boşanma gibi hayati meselelerde daha akılcı ve ilerisi adına düşünürsünüz. Zaten gelişmeler de bu yöndedir. İçten içe sizi destekleyecek haberler alırsınız. Saat 12:37 Ay-Merkür olumlu görünümü, işlerimizi düzenleme, günlük tempoda yapılaması gerekenleri planlama yönünde etkilidir. Kendimizi güvende hissetmek ve hayal ettiğimiz şekilde ilerlemek isteriz. Saat 17:12 Venüs-Jüpiter görünümü, ilişkide karşı tarafın kendi değerini daha fazla önemsemesi ve bu yönde hareket etmesi anlamına gelebilir. Sorunlar varsa, karşılıklı konuşmakta yarar vardır. Eğer bekarsanız bu görünüm, bir evlilik veya arkadaşlık teklifidir. Partner fikirlerini, isteklerini ve düşüncesini belirtir. Siz de buna göre bir karar verebilirsiniz. Tabii ki çok iyi düşünülmeli, her yönüyle gözden geçirilmelidir. İş ortaklığı gibi konularda çıkarların karşılıklı tespiti ve sözleşmenin buna uygun şekilde yapılması gerekir. Saat 19:37 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, önünüzdeki engellerin sizi yıldırmaması gerektiğini işaret ediyor. Şartlar zorlayıcı olabilir. İş, eş veya farklı nedenler yavaşlamanıza sebep olabilir. Fakat bütün bunlar aslında kendinizi, hedefinizi ve yapmak istediklerinizi tanımlamanızda yararlıdır. Güçlük olmadan insan bir şeyin kıymetini bilir mi? Demek ki, mücadele etmeliyiz. Amacım bu ve ben kendime güveniyorum diyerek ilerlemeliyiz. Ancak bu sayede mutlu ve doyumlu bir yaşam sürebiliriz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş bağlantılarınla ilgili görüşeceğin kalabalık ve yoğun bir gün seni bekliyor. Sevgilinin sitemleri boşa çıkacak.

19 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bağışıklık sisteminizde bir düşüklük hissedebilirsiniz. İş ortamınızdaki arkadaşlık ilişkilerinizde ya da çalışanlarınızla iletişim kurarken daha sabırlı olun.

19 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde işlerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize farklı bir bakış açısıyla bakacağınız bir gündesiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili konuları ihmal etmemenizde fayda var. Teknik konulardaki işlerinizi bitirebilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi seven çok seviyor ama bir o kadar da sevmeyen, sizi itici bulan insanlar var. Sakin kafayla nedenini aramanız sizin için daha iyi olacaktır. Kafanızı takmayın.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğiniz insanla değişik fırsatlar yakalayacaksınız. İlişkinizde kendinizi çok mutlu hissedebilirsiniz. Hayatınızı bugün istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. 

19 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla değişik fırsatlar yakalayacaksınız. İlişkinizde kendinizi çok mutlu hissedebilirsiniz. Hayatınızı bugün istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda sizin için çalışan insanlara karşı sezgileriniz artabilir. Şefkatli ve merhametli davranarak hizmet alanınızdaki dengeyi koruyabilirsiniz. Gündelik işlerinizi tamamlamak ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek biraz zorlaşabilecektir. Hayallere dalmak ve gerçekliğin dışına kaçmak işinize gelebilir. Böylelikle işleri aksatabilirsiniz. Sıra dışı ortaklıklar ve partnerlikler sayesinde sosyal ilişkilerinizde ciddiyet ve sorumluluk sahibi olabileceğiniz bir 10 günlük etkiye sahipsiniz. Tavsiye ve etkilere kulak kabartmanız gerekebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çabuk sinirleniyor, bu nedenle çok zor durumda kalıyorsunuz. Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor.

19 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 13" R
Ay
Oğlak
06° 59' 17"
Merkür
Koç
16° 27' 03"
Venüs
Koç
29° 19' 23"
Mars
Balık
28° 40' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 24"
Satürn
Balık
16° 27' 16"
Uranüs
Boğa
22° 16' 10"
Neptün
Balık
28° 51' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 55"
Lilith
Başak
23° 11' 12"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>