Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz.

İşyerinizde beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Bugün herhangikonusunda yeni kararlar almamalısınız.

Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirisiniz ve bu durum size bir huzursuzluk verebilir ve özgüveninizin kaybolmasına sebep olabilir. Alış verişe bir süre daha çıkamayacaksınız.

Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlarda sergilediğiniz acelecilik, panikçilikle eşdeğer sonuçlar getiriyor. Yakın çevrenizin bu yöndeki rahatsızlıkları bu sıralar iyice belirginleşebilir. Önümüzdeki günlerde tanık olacağınız ikili bir görüşme, özel bir probleminizdeki endişelerinizin artmasına neden olacak. Fakat problemi kendinizle yaşama kararlılığınız sürecek.

16 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 16 Mayıs saat 07:07-7 Haziran saat 01:15 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, partnerimiz,ortağımız veya diğer kişilerle olan maddi ve manevi bağımızı gözden geçirme yönünde önemlidir. Birbirimizin değer ölçülerine bakarız. Sağlamlık, güvenilirlik içeriyor mu? Birbirimize ne kadar inanıyoruz ve dürüst davranıyoruz? Bizi bir arada tutan nedenler nedir? Bütün bunları inceleriz. Kimi Teraziler bu dönemde miras, mal, mülk, yatırımla alakalı konularda yoğunlaşırlar. Bu kendimiz sağlama alma ihtiyacımızdır. Bir ortak arayışı da söz konusu olabilir. Eğer zorlu bir dönemden geçiyorsak, işbirliğinde bulunarak bunu aşmak isteriz. Saat 12:16 itibariyle Ay-Güneş arasındaki güçlendirici görünüm, kendinizden emin olmanızı sağlıyor. Güven duygunuz sayesinde çıkarlarınızı korumanız mümkün olduğu gibi, hangi alanda nasıl ilerlemeniz gerektiğini de kolayca bulabilirsiniz. Yolunuz üzerinde daha önce engel oluşturmuş kişi ve durumları bugün kolaylıkla saf dışı bırakabilirsiniz. Yeni adımlar atabilmek için artık birisinin size yol göstermesi gerekmiyor. Yeter ki siz olumlu düşününüz. Saat 13:22-20:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çok önemli meselelerde hemen karar vermeyelim. Bir mesele üzerinde odaklanmak veya işleri yoluna koymak zorlaşır. Evinizle alakalı yapmayı düşündükleriniz veya ailenizi yakından ilgilendiren meseleler baş sırayı almaktadır. Yeni bir ev kiralamak, satın almak veya hesapta yokken evinizle alakalı bir değişime karar vermemek gerekir. Sakin ve sabırlı olmak, özel yaşamınızı ilgilendiren her mevzuda sakin davranmak faydalıdır. Rutin programınızı uygulamanızda bir sakınca yoktur. Saat 20:49 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, aşk hayatınız, sosyal faaliyetleriniz, çocuklarınızla olan ilişkiniz, hayatın farklı yanlarını keşfetme arzunuz bakımından bir hayli istekli olduğunuzu söyleyebiliriz. Sorunlar olsa dahi, bunlarla yüz yüze gelmekten pek hoşlanmazsınız. Elden geldiğince eskiyi geride bırakıp yeniye yer açmak istersiniz. Yenilik anlamındaki aktiviteler sizi bir hayli heyecanlandırır. Farklı yerler görmek, güzel giyinmek, değişimde bulunmak, kendiniz adına sıra dışı bir şeyler yapmaktan zevk alırsınız. İlişkide bulunmaya, sürpriz bir aşk yaşamaya, hedefler tayin ederek bunlara ulaşmaya arzu duyarsınız. Saat 21:54 Ay-Merkür görünümü aşka açık, hayata farklı bir açıdan bakmaya hazır olduğunuzu gösteriyor. Tek isteğiniz kendinizi güvende hissetmek. Sırlarınızı bölüştüğünüzde, yüreğinizi açtığınızda sizi anlayabilecek bir kişinin özlemini duymaktasınız. Parasal konularda da isteğiniz budur. Siz söylemeden derdinize derman olan, dost ve sevgilinin özlemi duyuyorsunuz. Ve bir an önce hayatınızı düzene koymaktan yanasınız. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

16 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişle ilgili olaylar gündeme gelebilir. İş konusunda fazla detaycısın. Yaptığın planlar seni yanıltabilir.

16 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal isteklerinizi ve kişisel değerlerinizi bastırmak isteyebilirsiniz. Gerçek duygularınızı ortaya sergileyemeyeceğiniz için öfkelenebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmeyi tercih edin.

16 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde toprak ve emlak ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizle birlikte ilerlettiğiniz işleri tekrardan canlandırabilirsiniz. Günün ikinci yarısında daha keyifli koşullar söz konusu. Sevdiğiniz insanlarla zaman geçirebilir, sosyalleşebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan değişiklikler olabilir.

16 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenize karşı katı kurallar koyma çabaları içindesiniz. Bu sert tutumunuz diğer bireyler tarafından patlama noktasına gelebilir. Huyunuzu yumuşatmalısınız.

16 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda hareketli bir döneme girebilirsiniz. Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte ortak yatırım, alım satım, harcama işlerine daha fazla kafa yorabilirsiniz. Derin, kapalı, gizemli konulara merakınız artıyor, polisiye romanları elinizden düşürmeyebilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para giderleriniz konusunda çözümlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Maddi konularda kafanız çok iyi çalışacak. İlginç olaylar ve gizemli konular 2 hafta boyunca ilginizi çekebilir.

16 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz veya ebeveyniniz tarafından size buyurulan bazı fikirler olabilir. Bu durumda duygusal baskı hissetmeniz mümkün olabilir. Daha esnek ve çatışmaya sebebiyet vermeyecek çözümlere yönelmelisiniz. Aile ortamında daha çok ilgi çekmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan evinizle ilgili yeni bir tadilat veya eşya alma hedefine yönelebilir, bilgi ve destek alabilirsiniz. Hizmet alanınızdan biriyle flört yaşayabilme potansiyelinizin olabileceği iki günlük bir süreçte bulunuyorsunuz.

16 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

16 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 22" R
Ay
Oğlak
05° 53' 03"
Merkür
Koç
16° 25' 42"
Venüs
Koç
29° 13' 13"
Mars
Balık
28° 36' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 49"
Uranüs
Boğa
22° 15' 53"
Neptün
Balık
28° 51' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 38"
Lilith
Başak
23° 10' 39"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>