Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiç beklemiyordunuz, ama bağlandığınızı hissediyorsunuz. O da size en az sizin kadar ilgili. Şimdilik problem gözükmüyor. Dostlar alışverişte görsün niyetiyle başladığınız ilişkiniz, hiç ummadığınız bir biçimde gelişiyor.

Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi. Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız.

Bugünlerde göreceli bir darlık yaşayabilirsiniz. Ama kısa süreli ve çözülecek bir darlık bu. Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışlarınız, zaman, zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor.

Bugünlerde etkilenmelere kapalı olmanız size yarar getirecek. Vermeniz gerekecek önemli kararlarda size engel olmak isteyenler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canınızı sıkan ama bir türlü hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara resti çekmek için çok uygun bir zaman. Radikal kararlardan çekinmemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu bilmelisiniz. Bugünlerde akıllı, neşeli ve baştan çıkarıcısınız. Yeni başlangıçlar için hayatınızda her şey hazır.

19 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 04:25 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, kazancınız, aileniz, evinizi ilgilendiren hususlarda güçlü ve hırslı olmanızı sağlıyor. Saat 09:28 Merkür-Satürn görünümü, toplumsal hayatta kendimizi olumlu şekilde ifade etmemizde etkin bir kuvvettir. Finansal işlerimizi, görüşmelerimizi bu görünümün gücüyle kolayca halledebiliriz. Saat 11:39 Ay-Jüpiter görünümü, bazı durumlar zorlayıcı olsa bile, her şeyin düzeleceğine dair inancımızı koruyoruz. Kafamızı bulandıran, gönlümüzü sıkıştıran meseleler var. Fakat bunları biraz da olumlu bir niyetle ele alabilecek gücümüz bu saatte yükseliyor. Saat 20:06 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm sorumluluklarının farkında olmayan, ciddiyetsiz insanlar üzerinden yaşadığınız öfkenin işaretidir. Ne yana dönseniz, sanki bir garip sürpriz sizi bulur. Ve bütün bunlarla uğraşacak kişi de sizsiniz. O zaman bu saatlerde şöyle derin bir nefes alın ve kendinize sahip çıkın lütfen. Saat 22:12 Ay-Mars görünümü, hayallerinizi, hedeflerinizi  gerçekleştirme ve  kararlarınızı gözden geçirme arzunuzun birebir göstergesidir. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,  

19 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aynı düşünceye sahip olduğunuz kişilerle bir arada olacağınız bir gün olmasına rağmen, yalnızlık duygusuna kapılabilirsiniz. Maddesel konularda yaşadığınız küçük ayrıntılar, yaşantınızın günlük rutinini bozacak şeyler değil. Ailenizde gelişen bazı problemler sizi de etkiliyor. Onların gerginlikleridurumunuzu aksatabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren kişilerle ters düşebilirsiniz. Durumunuzu her yönden değerlendirmeli anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Bazı konuları çözemiyorsanız kişisel gelişiminize odaklanmalısınız.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile bireyleriyle iletişim içinde olabilirsiniz. Evdeki eksik işleri toparlama fırsatı doğabilir. Emlak konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Gün içinde ani duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde farklı konular gündeme gelebilir. Enerjinizi yönlendireceğiniz başka şeylerle ilgilenmek size iyi gelebilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızdaki düşüncelerinizi ve planlarınızı iletişim yönünüzle ortaya dökebilirsiniz. Kalıcı anlaşmalar ve işbirlikleri içine girebilirsiniz. Aile hayatınızda önemli kararlar ortaya çıkıyor.

19 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eviniz, aileniz ve köklerinizle alakalı konularda bir sonuçlanma bekleyebilirsiniz. Somut ve mantık çerçevesinde bugünlere getirdiğiniz bir konuda ürünleri toplama zamanınız geldi. Bu bir ev yatırımı yahut inşaatı devam eden bir mülk de olabilir.Her türlü sosyal etkinlikte kalıcılık sağlayabilecek başlangıçlara uygun fırsatlara sahipsiniz. Ancak ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili taşların yerinden oynaması yahut beklenmedik bir kopma ile karşılaşabilirsiniz. Fevri duygusal fırtınalara dikkat etmeniz gerekmektedir.

19 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 14' 03" R
Ay
Aslan
13° 48' 00" R
Merkür
Koç
28° 35' 36"
Venüs
Boğa
18° 33' 52"
Mars
Koç
10° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 34"
Satürn
Balık
17° 42' 55"
Uranüs
Boğa
23° 10' 18"
Neptün
Balık
29° 18' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 57"
Lilith
Başak
24° 55' 11"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>