Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı huzursuzluklar çıkabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda yaratıcılığınızı zorlayacağınız ve yeni projelere el atacağınız bir gündesiniz. Amirinizle bir takım ortak çalışmalara girebilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Bugün parasal konularda şanlısınız. Karşınıza ummadığınız fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmalı ve hızlı hareket etmelisiniz.

Sevgilinize karşı olan olumsuz hislerinizi açıkça belirtmiyorsunuz. Fakat o bunların farkında. Sizden önce davranıp sizi o terk edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yandan huzur ve sevgi arayan pozitif bir yapı, diğer taraftan sinirli,düşünmeden hareket eden bir kişilik. Bugün çevrenizdeki insanlara karşı izlediğiniz tavır bu olacak. Evinizle ilgili yapılan harcamalara kızacak, sevdiğiniz insanların size yönelttiği küçük eleştirilere tepki göstereceksiniz.

2 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 01:36 Ay-Balık burcu seyri ile Pazar gününe  adım atıyoruz.  Böyle bir hoş etki altında aşk insanı öylesine etkisi altına alır ki,  gerçek dünyanın kuralları, dayatmaları veya zorlukları yerine gizli bir dünya kurulur. O dünyada ne hüzün vardır ne de güçlük. Endişelerinizi yüce bir güce teslim ederek, ruhunuzu arındırmak böylece dış dünyanın üzerinizdeki kontrolünden kurtulmak isteyebilirsiniz. Arınmak,  huzur bulmak, soyut konular üzerinde düşünmek, çalışmak için bu enerji gayet etkilidir. Saat 16:28 Ay-Neptün kavuşumu, sorunlarımız olsa dahi, gönlümüzdeki  yaşam sevincini ve inancını yükseltici bir etki yaratabilir. Hem maddi hem de manevi açıdan sizi destekleyici olabilir. Birlikte aynı hayatı paylaştığınız kişilerle aranızdaki güç birliğini yükselticidir. Saat 17:50 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,   kendinizi arzu ettiğiniz şekilde yönlendirmenizde, özgürce ortaya koyabilmenizde destek verir. Hızlandırıcı, öğrenmeyi teşvik edici, harekete geçiricidir. Bazı kişilerin  veya direkt olarak partnerinizin tavırları, sözleri bir hayli etkileyicidir. Değişimlerin işaretçisi gibi durabilir. Saat 23:40 Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm,  partnerinizle olan  iletişiminizi güçlendiricidir. Birbirinize destek vermeniz, hayatı birlikte kotarmaya çalışmanız, el birliğinde  bulunmanız gayet olumludur. Yalnız olanlar biraz hüzün yüklense de, bu oluşum sizi derinden derine tedavi edebilir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

2 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularla ilgili düşüncelerinizde abartıya kaçmamalısınız. Duygusal güvene ihtiyacını olduğu bir gün içindesiniz. Fakat, sıra dışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız. Bugün, finans konularında yapacağınız araştırmaların size sağlayacağı özel durumlar mevcut.

2 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karara varmanız veya seçim yapmanız gereken konularda en yararlı alternatifi bulmanızı sağlayacak bilgiler beklenmedik şekilde elinize geçebilir ya da alışılmadık türde bilgiler edinebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcı düşünceler, yenilikçi yaklaşımlar, iyimserlik, entellektüel aktiviteler gün boyu ön planda. Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. İnançlar, ideolojiler ve prensipler konusunda inatçı veya ısrarcı davranmak fikir çatışmaları anlamına gelebilir. Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eldeki işleri toparlamaya çalışmak ve başkalarına yardımda bulunmak gerekiyor olabilir. Bu arada kendi sağlığınıza da yönelebilirsiniz.

2 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAM kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Ancak bunları gizli tutmak isteyeceksiniz. Güçlü bağların pekişeceği bir gün.

2 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi heyecanlandıracak gelişmeleri iyi değerlendirin. Ev ve aile alanlarınızda uzun zamandır yaşadığınız olumsuzluklar geride kalmaya başlıyor. Parasal konulardaki sorumluluklarınızı 15 Eylül'e kadar gözden geçirmelisiniz.

2 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızda aklınızın biraz karışık olacağını, içinde bulunduğunuz durumu değerlendirirken ikilemlere düşebileceğinize işaret etmekte. Biri hayatınıza girsin mi girmesin mi, ilk adımı atmalı mısınız yoksa beklemeli misiniz …vb Yine dolunay zamanı Dubhe yıldızı etkin olacağından, belki bu hafta dans, tiyatro gibi sanat-yaratıcılık içeren bir aktiviteyle haşır neşir olursunuz.

2 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

2 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 06' 32" R
Ay
Oğlak
20° 50' 27"
Merkür
Koç
16° 46' 29"
Venüs
Boğa
00° 35' 53"
Mars
Balık
29° 28' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 52"
Satürn
Balık
16° 32' 48"
Uranüs
Boğa
22° 19' 43"
Neptün
Balık
28° 53' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 26"
Lilith
Başak
23° 18' 06"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>