Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınıza ilişkin yeni kararlar almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Değişik faaliyetlere ve sosyal aktivitelere katılma şansını elde edeceksiniz. Arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırmak isteyeceksiniz.

İş hayatınızda bugün sakarlığınız ön plana çıkacak ve bir çok işlerinizi zamanında bitiremeyeceksiniz. Mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz bugün.

Bugün eğitim ile ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalacaksınız ve bu durum sizi huzursuz edecektir.

Bugün üzerinizdeki huzursuzluk sebebiyle gün içinde gelişen en ufak sorunlara bile aşırı tepkiler göstereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık sorunları yaşayan teraziler bugün kendinizi son derece dinamik hissedecek ve alacağınız olumlu haberlerle yaşama sevincinizi yeniden kazanacaksınız. Özel yaşamınızda da duygularınız yoğun etkileyici aynı zamanda belirleyici olacaktır.

31 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 13:44 itibariyle Kova burcunda oluşan Dolunay, gönlümüzce yaşama,  hayatın güzelliklerinin tadına varma, çocuğumuzla, sevdiklerimizle bir arada olma arzumuzun işaretçisi. Ayrıca toplumsal yaşamımıza, sosyal ilişkilerimize, insanlarla bir arada olmaya da ihtiyacımız var. Sevilmek ve ilgi görmekten yanayız. Bizim yerimiz, değerimiz, kıymetimiz bilinsin istiyoruz. Bu Dolunayda, arzu ve isteklerimizi gerçekleştirmek ihtiyacımız yoğun. Bu amaçla organizasyonlar, aktiviteler, toplumla birebir alakalı işlerde öne çıkmak, ilgi odağı olmak isteyeceğiz. Venüs iki ayrı burçta geri hareketini sürdürecek. Bu belli bir hazırlık döneminin, geri planda yapılacak işlerin, ortak projeler için eksikleri gidermenin göstergesi olabilir. Kişisel anlamda pek özgür olamayabiliriz. 31 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında Venüs, Aslan burcuna gerileyecek. Bu süreçte, sosyal ilişkilerimizi, arkadaşlıklarımızı, karşımıza çıkabilecek kişiyi, amacımızı, hedefimizi veya önceliklerimizi gözden geçireceğiz.  Birkaç hafta önce bitmiş bir ilişkiye yeniden bir şans vermeyi düşünmek, eski bir arkadaşınızla tekrar karşılaşmak, eski grubunuza geri dönmek gibi durumlar da bu devrede görülebilir. Yalnız başınıza bir tatil yapmak, bunu kimsenin bilmemesini istemek de bu dönemin etkileri arasında yer alabilir.  Çok önce hoşunuza gitmeyen bir şeyi şimdi arzulamaya başlarsınız. Her zaman gördüğünüz, bildiğiniz, tanıdık yerlere gitmek yerine, daha farklı bir yerler görmeyi isteyebilirsiniz. Bu süreçte gelen bir teklifi hemen kabul etmek, bir anlaşmaya imza atmak, bir anda karar verip uygulamak yanlış olabilir. Ancak çok isteyip de fırsat bulamadığınız işleri yapmak, bir şeyler öğrenmek, geliştirmek, sanatla uğraşmak sizi mutlu edebilir. Günün tüm enerjileri hepimiz için hayırlara vesile olsun. Kalben iyi niyet dileklerimle,

31 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile; sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda oto kontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız. Son günlerinde bir huzursuzluk duygusuna kapılabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz. İnatçı tavırlarınız sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

31 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızı ve sevdiğiniz kişileri ihmal etmemeniz gereken beş günlük süreçtesiniz. Sosyal yaşamınızda veya aişk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı rekabete, güç mücadelelerine ve fikir çatışmalarına açık olabilir. Kova burcunda meydana gelen dolunay olumsuz açılar altında oluşmuyor, hepimiz kendi burcumuza göre belli konularda sonuç elde edebileceğimiz bir süreçteyiz(burca göre detayları burç yorumlarında bulabilirsiniz). Toplum içerisindeki yerimizi sorgulayabilir, topluma bir faydamız var mı yoksa akışa göre mi ilerliyoruz sorularının yanıtlarını bulabiliriz. Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler. Bazı arkadaşlık ilişkileri dönüm noktasında. Duygusal hassasiyet yüksek. Dolunay özgürleşme arzusunu arttırabilir, yeni şeyler denemek veya mevcutve ilişkilerimize daha yenilikçi yaklaşımlar getirmek isteyebiliriz. Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir. Hava, elektrik, elektronik, fizik, bilişim, uzay ve teknolojiyle ilgili konularda haberler, buluşlar ve gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde karar alabilir, bazı konuları daha kolay idrak edebilirsiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bugün sevdiğiniz kişi sizinle gün boyu ilgilenerek içinizi rahatlatacak. Kalbi boş olan Teraziler’in adil olacağım derken karşı cinsi umursamaz görünmesi hiç yakışık almıyor. PARA: Bir takım yatırımlar peşinde gibisiniz ama bu durumun en fazla ilgi duyduğunuz bölümü ise emlak gibi. Var olan borcunuzun üzerine yeni bir borç eklemeyin. SAĞLIK: Somut bir hastalığınız olmasa da kendinizi bugünlerde iyi hissetmiyorsunuz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Vereceğiniz kararlar arkadaşlarınızın hoşuna gitmeyebilir. Aşk karşınıza sosyal ortamlarda çıkabilir ya da gezgin olmanız sevdiğiniz kişiyle bazı gerilimler yaşamanıza neden olabilir.

31 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizin için yoğun bir gün olabilir. Özellikle sabah saatlerinde yaşayacağınız yoğunluk enerjinizi yanlış kullanmanıza neden olabilir. Gün içinde yaşayacağınız yorgunluk psikolojinize yansıyabilir ve sinirli olabilirsiniz. Akşam saatlerini dinlenerek ve sevdiklerinize zaman ayırarak geçirmeniz muhtemel.

31 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

31 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 07' 20" R
Ay
Oğlak
21° 01' 43"
Merkür
Koç
16° 46' 47"
Venüs
Boğa
00° 36' 55"
Mars
Balık
29° 29' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 04"
Satürn
Balık
16° 32' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 46"
Neptün
Balık
28° 53' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 28"
Lilith
Başak
23° 18' 11"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>