Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkiniz ve hayata dair önemli projeleriniz arasında sıkışmış gibisiniz. Uçuk projeleriniz sevgiliniz tarafından pek kabul görmüyor gibi. Onunla paylaşamadığınız bambaşka şeyler olabilir.

Bugünlerde yapacağınız bir görüşmede istediğiniz bazı yetkileri elde edebileceksiniz. İşinizle inatlaşıyor ve sonuca çabuk ulaşıp iyi verim alıyorsunuz. Başarılarınızın önü açık.

Tahsilat problemi yaşıyorsunuz.. Bu, sürekli plan değişikliği yapmanıza neden olabiliyor. Gereksiz harcamalarınız olmamasına karşılık, ayın son günleri biraz sıkışıklıklar yaşayabiliyorsunuz.

Sevdiğiniz iki arkadaşınızın bir çıkmaza doğru giden dostlukları sizi üzüyor. Yalnız hakemliğinizde pek de tarafsız görünmüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedefinize ulaşmanız gün geçtikçe daha da güçleşiyor. Bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istemeniz yolunuzu uzatıyor olabilir. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek durumunda olduğunuz birileri var. Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi ateşleyebilir.

2 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 07:32-08:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu durum, iyimser düşünmenin önüne geçer. Size göre her şey sanki bir sis perdesinin ardındadır ve sizin bunlara dokunmanız mümkün değildir. Böyle bir durumda hissedilen sıkıntının önüne geçebilmenin yolu, soyut konularla uğraşmak, ruhunuzu dinlendirmek adına kitap okumak, film seyretmek, bir dostunuzla muhabbet etmek iyi gelebilir. Saat 08:48 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, sizi dış dünyadan ziyade iç aleminize yöneltir. Ancak bu alanda endişeli bir düşünce şekli hüküm sürer. Hiçbir şeyi beğenmezsiniz, durmadan söylenirsiniz. Sizi kimsenin dinlemediğinden söz edersiniz. Oysaki sakince konuşsanız fikir alışverişinde bulunsanız çevrenizdeki insanlar kayıtsız kalmadığını siz de görürsünüz. Saat 09:06 Ay-Uranüs görünümü, güvenilir ve tatmin edici olanı tercih etmemizi sağlıyor. İstikrarsız olandan, kafamızı kurcalayandan uzak duracağız. Saat 13:24 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, hem adil hem de mantıklı bir şekilde meseleleri ele almaya çalışırsınız. Fakat birileri akıl vermeye kalkarsa sinirlenirsiniz. Saat 17:26 Ay-Satürn görünümü, ailenizin üstünüzdeki etkisini işaret ediyor. Bir büyüğünüzün sorumluluğu sizi zorlayabilir. Bugün onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev içinde tamirat bakım gibi işleriniz olabilir.

2 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev hayatın ve sorumlulukların arasında denge oluşturduğun bir gün. Zamanını yönetmek bugün senin için daha kolay olabilir. Maddi konulardaki tedbirli tutumun bugün ilk meyvelerini vermeye başlıyor. Ayırdığın bir miktar para, bugün çok işine yarayabilir. Özel hayatınıyerine dâhil etmemelisin. Bu durum bazıları için koz olarak kullanılabilir. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin vereceği müjdeli habere hazır ol! Özgürlük mü istiyorsun? O zaman kendine gerçekten ne istediğini sormalısın. Kararsız ve tutarsız davranışların grup arkadaşlarına anlamsız gelebilir. Parasal anlamda zorlanan bir yakınına destek olarak, onu büyük bir dertten kurtaracaksın.

2 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte olan durumlarla ilgili haber alabilir veyaşamınızla ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra sizi kaygılandıran ve kuşkucu bir hal bürünmenize neden olan sorunları halletmeniz gerekecektir.

2 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın. İletişimde olduğunuz insanlara dikkat edin.

2 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çekici insanlarsınız. Aşk hayatınızda yeni bir ilişki içine girmek sizleri asla korkutmamalı.

2 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizi toparlayıp, yaşama dair gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Gün boyu huzur ihtiyacınız fazla, olayların katılımcısı olmaktan ziyade gözlemcisi olmakta fayda var. Günü verimli geçirmek için, duygusal olarak sizi besleyen, haz veren ve bedeninizin bilincini harekete geçiren öğretilerle meşgul olmakta fayda var.

2 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati sizi endişeyle yüz yüze getirecektir. Özellikle gördüğünüz rüyalardaki can sıkıcı detaylara kafanızı hiç takmayın. Bunlar fark etmeden alt benliğinize ittiğiniz konuların yansımasıdır. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirici takviyeler almakta fayda olabilir. Hastalıklara karşı ekstra duyarlı bir günde olabilirsiniz. Aşırı yıpratıcı birtemponuz varsa ılık duş size iyi gelir.

2 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın, o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

2 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 45" R
Ay
Balık
15° 02' 20"
Merkür
Koç
18° 40' 19"
Venüs
Boğa
05° 21' 48"
Mars
Koç
02° 27' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 52' 51"
Uranüs
Boğa
22° 33' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 25"
Lilith
Başak
23° 43' 50"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>