Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün çok mutlusunuz. Tanıştığınız karşı cinsten biri ile aranızda kısa zaman çok büyük bir yakınlık oldu. Bu yakınlık birkaç gün içerisinde ilişkiye dönüşecek. Bugün bu yeni ilişkinin heyecanı ve mutluluğu içinde olacaksınız.

Yolunuzu çizdiniz. İş hayatınızda dolu dizgin gidiyorsunuz. Bu ilerleme hem maddi hem manevi açıdan size kar getirecek. Dürüstlüğünüz ve azminiz başarınızın anahtarı.

Bugün elinize yüklü miktarda para geçecek. Bu parayı borçlarınızı kapamak için kullanacaksınız

Sizi kıskanan insanlar var. Onlara karşı kendinizi korumalısınız. Her zaman olduğu gibi harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün son derece uyumlu hareket edip, enerjinizi doğru yönde kullanabilirsiniz. Yakınlarınızla olan ilişkilerinizde başarılı olabilirsiniz. Kendinizden hoşnut ve romantik bir dönemde sayılırsınız. His hayatınızda sizi etkileyecek olumlu gelişmeler olabilir. Bugün işlerinizi kolaylıklı halledebilirsiniz. Bugün oldukça konuşkan ve girişimci olabilirsiniz. Zihinsel faaliyet gerektiren konularda ise hayal gücü ve yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz

20 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, neyi ne kadar bildiğimizi, öğrendiklerimizi kısaca tecrübelerimizi, şimdi başkalarına göstermek ve bu yönde kendimizi test etmek zamanımızdır. Eğer farklı bir çevrede yaşamayı, görmeyi, gezmeyi, araştırmayı, özgür olmayı istiyorsak önce ne yapacağımıza karar vermemiz gerekir. Nasıl bir alanda insanlarla bağlantıda bulunacağız. Nasıl bir ortamda yaşamak istiyoruz. Hangi alanda kendimizi göstermek niyetindeyiz. Bunların mutlaka tespit edilmesi gerekir. Belki de şimdilik küçük bir adım atacaksınız. Sonra sonra büyüyüp gelişeceksiniz. İleri görüşlü olmalısınız. Gerektiğinde sormayı bilmek lazım. Sizi tanımak isteyeceklerdir. O zaman kendinize güveniniz fakat bilginizden de emin olunuz. Dağılmazsanız bu Dolunayda net tespitlerde bulunabilirsiniz. Dolunayın etkin görünümü Ay-Uranüs, değişimin her alanda kendini hissettirmesi halidir. Gerek ikili gerekse çevrenizle alakalı konularda artık sıradanlık hoşunuza gitmez. Yeni bir sayfadan hayata bakmak istersiniz. Dolunayın ardından saat 14:55 de Ay-Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu Dolunayda ailemiz, yuvamızla ilgili konular üzerinde de bilhassa ciddiyetle duracağız. Sorumluluk, disiplin duygusuyla hareket etmek mecburiyeti bizi yorabilir. Fakat güvencemiz için bunun şart olduğunun farkındayız. Yeni haftanın sizler için en güzel şekilde geçmesi dileğimle,

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Çalışma yaşantınızda çeşitli ve orijinal fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Aşk yaşantınızda bir çok alternatif sizi bekliyor. Yapacağınız bir çok kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, biraz bencilleşebilir veya kendi içinize dönebilirsiniz. Bu esnada diğerleriyle ilişkilerinizde tamamen körleşmemek için, yeri geldiğinde yanlış anlaşılıp anlaşılmadığınızı kontrol etmeniz veya gerektiği yerde özür dilemeyi unutmamanız önem taşıyor. 22 Haziran civarında umulmadık kanallardan gelen fırsat ve olanaklar söz konusu olabilir. Sizi destekleyecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Diğerlerini düşünmeniz ve yardımsever yapınız imajınızı güçlendirmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir. Aile ilişkilerinizde düzeliyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta meydana gelen Yay burcundaki dolunayın olumsuz ve haftanın olumlu etkilerini haftalık yazımda ele aldım. Astroloji sayfalarımızdaki makalemin bulunduğu yerden veya Hürriyet sosyalde yazarlar bölümündeki sayfamdan uzun ve detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışma ve sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. İşlerinizi netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Teknik konularda sorumluluklarınız artabilir. Bazı konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İşlerinizde bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Güvenliğinize özen göstermelisiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun duygu seli içindesiniz. Dengelerinizi alt üst eden karışık düşüncelerinizi beslemekten yorulmuyorsunuz. Mantığınızı kullanmanız gereken bir dönem.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde keyifli bir enerji ile partnerinizle olan diyaloglarınızı geliştirebilir, dostlarınızla eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınızı hemen paylaşmak yerine daha sakin ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmanız gereken bir gündesiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizin çabuk bozulacağı, birtakım ilişkilerinizden hayal kırıklıkları ve sorunlarla çıkacağınız durumlar karşınıza gelebilir. Ne olursa olsun fikirsel olarak kendinizi yukarıya çekmeye çalışın.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş çevreniz veya eğitim alanınızda bir projenin veya sürecin sonuna gelinmiş olabilir.Komşularınızla ortak hareket ettiğiniz ve bir süredir devam eden bir meselenin sonuna gelinmiş olabilir. 22 Mayıs'ta gerçekleşen önceki Dolunay’dan sonraki süreçte ihtiyacınız olan değişimleri gerçekleştirip, bu ikinci Dolunay’da fikirlerinizden emin olmak ve ilişkilerinizi sabitleştirmek adına önemli konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. Öğleden sonra daha çok kendinize dönebileceğiniz ve ruhsal olarak daha somut bir bakış açısıyla odaklanabilirsiniz. Ailenizin ve ebeveyninizin sorunlarına somut çözümler üretebilirsiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

(23 Eylül-22 Ekim) Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

20 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 33" R
Ay
Koç
05° 47' 39"
Merkür
Koç
19° 37' 19"
Venüs
Boğa
07° 07' 01"
Mars
Koç
03° 32' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 09"
Satürn
Balık
16° 59' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 08"
Lilith
Başak
23° 53' 18"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>