Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Farklı Fikirlere Saygı Duyuyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Şartlar değişim gösterecek olsa da ayak uydurmayı unutmayın. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bu süreçte daha mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.

Yapmak istediklerinizi gerçekleştirme noktasında ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Tam olarak istediklerinize ulaşacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da aklınızda bulundurun.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmanız gerekiyor. Kontrolü genel olarak elinizde bulundurmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hissettiklerinizin bir karşılığının olması sizi rahatlatabilir. Olumlu ya da olumsuz olması fark etmeksizin, içinize düşen bir fikrin ya da duygunun somut bir hal alması kendinize vermeniz gerekeni size hatırlatabilir. Sığındığınız yerlerin sizi saklayan değil yutan bir kara delik olduğunu fark etmeniz uzun sürmeyecektir.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve adil bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Başkalarının beklentilerini ve duygularını göz önünde bulundurarak iletişimde daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Dengeli olmak için iç huzurunuzu ön planda tutmalı ve duygusal dengenizi korumaya özen göstermelisiniz. Bugün karşılaştığınız fırsatları dikkatlice değerlendirerek ileriye dönük planlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle güzel vakit geçirmek için uygun bir gün olabilir. Aynı zamanda sağlığınıza da özen göstermeyi ihmal etmeyin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde evcil hayvanı olan Terazi burcuysan, evcil hayvanınla ilgili komşularınla problemler yaşayabilirsin. Bu sefer alttan almaya hiç niyetin yok. Çalıştığınız yapıdaki kişilerle birtakım fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Eskiye göre farklı fikirleri hoş görüyle yaklaşıyorsun. Hayatta öncelik amacın kendini geliştirmek.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüzeysel düşüncelerden biraz olsun uzaklaşmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar sizi çok fazla bunaltıyor olabilir ancak bunun da üstesinden gelme şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyacaksınız. Daha sabırlı ve kontrollü olmanız gerekiyor.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çok rahat göremediğiniz ya da kontrol edemediğiniz konular yüzünden sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sağlık ve hizmet konularına da dikkat edilmeli.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde enerjinizin yükseleceği, etrafınızdaki kişilerle entelektüel sohbetler gerçekleştirebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün normal hayatının dışına çıkmak için güzel bir fırsat elde edeceksin. Daha keyifli sohbetler, daha keyifli aktiviteler seni mutlu edecek. Sürpriz gelişmeler yaşayabilir ve enerjini daha da arttırabilirsin bugün.

20 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, üretkenlik ve zeka için mükemmel bir enerji sizinle. Bugünve rutinlerle birlikte, farklı bir şey yapmaya hazırsınız. Her iki durumda da, heveslisiniz ve bir meydan okumaya hazırsınız. Elinizdekilerle sıra dışı, yeni ve benzersiz bir şeyler yapmak istiyorsunuz! Artıkveya sağlık konularında gelişmeler olabilir. İlham aldığınızda ve heyecan verici bir şey yaptığınızı bildiğinizde çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Bugün veya yarın eski bir mali konu veya yakın bir ilişki hakkında büyük bir keşif söz konusu olabilir. Gün, denenmiş ve doğrulanmış olana bağlı kalmak yerine küçük riskler almayı ve ilerleme kaydetmeyi tercih eder.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere istekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Finans konularına vereceğiniz ağırlık sayesinde, yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Özgün fikirlerle çıkıyorsunuz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sağlık, hastane konuları gündeme gelebilir. Ayrıca finansal konularda önemli destekler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşınızdakine yansıtmasanız da ilişkinizi kendi içinizde sürekli eleştiriyor ve mutsuz oluyorsunuz. Bugünortamında blöf yapmamaya gayret edin. İş hayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Bütçeniz çok açık veriyor, toparlanmanız gerek! Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yaparak sakinleşebilirsiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 14' 55" R
Ay
Boğa
21° 13' 48" R
Merkür
Koç
22° 06' 51"
Venüs
Boğa
10° 56' 23"
Mars
Koç
05° 55' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 56"
Satürn
Balık
17° 15' 01"
Uranüs
Boğa
22° 48' 43"
Neptün
Balık
29° 08' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 17"
Lilith
Başak
24° 13' 58"
True Node
Koç
15° 20' 16"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>