Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletilebilir. Bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil gibi. Öfkeniz sevginize yenik düşecek. Belli ki onu hala çok seviyorsunuz, ama kızgınlığınız sürüyor.

Bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden. Zaman, zaman güç kararların başında yalnız kalmanız sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek.

Bütçenizi gözden geçirdiğinizde tasarruf zorunluluğunuzu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekiyor. Akılcı tercihler bugünlerde sizi biraz ferahlatabilir.

İş yaşamınızda konumunuzu bilerek, becerilerinizi iyi değerlendirerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor. Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var.Bu sevincinizi bazı dostlarınız da sizinle paylaşmak isteyebilir. İçinizdeki çocuksu duyguları açığa çıkaracağınız bir gün. Çevrenizdekiler sizi bugün anlamakta, size ulaşmakta zorlanacaklar.

20 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:49 Ay-Neptün olumlu görünüm etkisi altında Pazar gününü karşılıyoruz. Bu enerji, hem başkalarıyla olan münasebetimiz hem de düzenlenmesi gereken bazı meseleler üzerinde sakince düşünmeyi sağlıyor. Ancak bu sakinlik, içinde bulunduğumuz durum ve ruh haline göre değişecektir tabii ki. Saat 02:52 Ay-Merkür faydalı görünümü, risk altına girmemek için, her şeyi dikkatlice gözden geçirmenizde yardımcıdır. Parasal konularda piyasanın duruma bakarsınız. Genel olarak sağlamcı düşünürsünüz. Huzursuz olmamak için, olayları büyütmezsiniz. Saat 09:30 Ay-Pluto arasındaki güçlendirici görünüm,  şöyle bir iç dünyamızda hesaplaşmalarda bulunmamızı, hani benzetme yerindeyse, sap samanı birbirinden ayırmamızı sağlıyor. Saat 18:20 Ay-Satürn karşıtlığı,  hem güven unsurunu ön planda tutarak hem de doğru bir karar vermek için akıllıca hareket etmenin önemini vurguluyor. Ayrıca kafamızı kurcalayan meseleleri  tekrar bir ele almak, derinlikli olarak gözden geçirmek iyi olacaktır. Saat 19:40 Ay- Chiron kelebeksi etki,  sizi yakından ilgilendiren, uzun süredir aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan hedefleriniz yönünde düşününüz. Eğer bir yola adım atacaksanız, yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız, tutarlı olmak şarttır. Bunları en ince ayrıntısına kadar hesaplayınız. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi sakın unutmayınız. Huzurlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

20 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz dengeleme sanatını iyi bildiğiniz için, ilişkilerinizde hata yapmak istemiyorsunuz. Bugün birlikte paylaşım içinde olduğunuz kişiler arasında arabuluculuk yapmak zorunda kalacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizi biliyor ve ilişkilerinizi ayarlamak zorunda kalıyorsunuz. Kalbi dolu olanlar için, olumlu bir gün.

20 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal iniş çıkışlara açık bir gün. İş hayatınızda veya özel yaşamınızda bulunan kişilerle anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı olmanız gerekebilir. Size meydan okuyan veya kabalaşan kişilere dikkat edin. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

20 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZDEKİ değişimin farkına varın ve bunu gelecek için avantajlı hale getirebilmeniz için uygun zamanı kollayın..1

20 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 39"
Ay
Kova
23° 23' 11"
Merkür
Koç
17° 48' 20"
Venüs
Boğa
03° 29' 55"
Mars
Koç
01° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 52"
Satürn
Balık
16° 45' 07"
Uranüs
Boğa
22° 27' 48"
Neptün
Balık
28° 58' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 22"
Lilith
Başak
23° 33' 46"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>