Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla küçük bazı fikir ayrılıkları yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yaşamınızda bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz ancak bugün bu anlamda kendinizi güçlü hissetmeyeceksiniz. Çevrenizde olumsuz bir ortam var ve sizden bundan etkileniyorsunuz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak için doğru bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda metotlarınıza bağlı kalarak çalışmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Çalıştığınız konuların üzerine yoğunlaşmayı başaracaksınız ve detaylar sizin için önem kazanacaktır. Oldukça temkinli hareket etmenize rağmen bazı küçük aksamalarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Fazlaca önemli olmamakla birlikte çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Bugün karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir gün olmayacaktır.

Maddi konularda daha çok hesaplı hareket edeceğiniz ve bütçenizi dengelemeye önem vereceğiniz bir gündesiniz. Bugün maddi konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bazı münakaşalar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pratik zekanız pratik yöntemler üretebilir ve gelişmiş sorumluluk duygunuzla iradeniz dışında çözülemeyen bazı problemleri ortadan kaldırabilirsiniz. Değişmesini kaçınılmaz bulduğunuz birtakım özelliklerinizin üzerine gitmeniz için uygun bir dönem. Bu konuda göstereceğiniz kararlılık ve azim, çabanızı kolaylaştıracak destekleri getirebilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 02:16 Ay-Güneş görünümü, kendinizden emin olmanızı sağlıyor. Güven duygunuz sayesinde çıkarlarınızı korumanız mümkün olduğu gibi, hangi alanda nasıl ilerlemeniz gerektiğini de kolayca bulabilirsiniz. Yolunuz üzerinde daha önce engel oluşturmuş kişi ve durumları bugün kolaylıkla saf dışı bırakabilirsiniz. Yeni adımlar atabilmek için artık birisinin size yol göstermesi gerekmiyor. Bugün uzun zamandır düşündüğünüz konuda girişimde bulunabilirsiniz. saat 08:12 Ay-Merkür görünümü, kararlarınızı çok iyi analiz etmeniz gerektiğini gösteriyor. Kimse için kendinizden ödün vermeyiniz. Sağlığınıza özen gösteriniz. Saat 10:14 Ay-Satürn görünümü, uzun süredir zorlandığınız konularda çözüm bulmanıza yardımcıdır. Önemli konularda sizden yaşça büyük kişilerden destek görürsünüz. Saat 21:42 Venüs-Neptün kavuşumu, endişelere neden olan, sizi zayıf ve güçsüz bırakan, bağımlılıklarınızdan kurtulmanızı sağlayabilir. İş ilişkilerinizi, çalışma yaşamınızı düzene kavuşturacak gelişmeleri işaret edebilir. Size tavsiyem yorgunluk, beslenme, aşırı endişe, sürekli kafanızı bir şeylere takmaktan uzak durun. Kendinize hobiler edinin. Saat 22:19 Ay-Neptün görünümü, iletişiminizi güçlendirici, güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızı sağlayıcıdır. Bizim olana sahip çıkacağız. Saat 22:23 Ay-Venüs görünümü, ailemizden birine yardım ve desteğimiz, onun şifaya kavuşmasını sağlayabilir. Saat 23:23 Merkür-Satürn görünüm etkisinde her şeyin sağlam ve güvenilir olmasını tercih ederiz. İş hayatından özel yaşantımıza kadar buna önem veririz. Sağlıklı yaşamanın, sevmenin, sevilmenin, aile olmanın ne kadar kıymetli olduğunu düşünürüz. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarıyla mecburen kurduğumuz ilişkinin işaretçisidir. Ancak bizim asıl istediğimiz, gönlümüze göre yaşamaktır. Şartlar buna izin vermediğinde canımız sıkılır.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Nezaketinle herkesi kendine hayran bırakacaksın. Biriken işler, üşengeçliğin sebebiyle yarım kalacak.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal projelerinizi düzenleyebileceğiniz ve bununla ilgili deprojelerinizi geliştirebileceğiniz gayet tatmin edici bir gün. Uzun suredir yapmayı düşünüp te yapamadığınız aklınızdaki fikirleri artık uygulamaya geçirebileceğiniz sakin bir zaman dilimi. Sağlığınızla ilgili konularda radikal kararlar alabileceğiniz gibi gündelik yaşamınızı düzene sokan bazı küçük ama yaşama kattığı anlam yönüyle büyük adımlar atabilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün borç ya da kredi bulmak, alacak verecek ya da miras konuları gündeminizi meşgul edebilir. Ani gelişen ve size kriz çıkaran konulara karşı hazırlıklı olmalısınız. Duygu durumunuzda da ani değişiklikler olabilir. Kariyerinizle ilgili bir alanda ortak kullanılan varlıklar üzerinden güveninizi sarsacak durumlar oluşabilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün ilaç kullanıma dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Yediklerinize içtiklerinize dikkat edin. Bugünhayatınızda sözleşmeler anlaşmalar bugün istediğiniz gibi ilerleyecektir. Aşk hayatınızda ise duymayı hayal ettiğiniz her şey bugün gerçeğiniz olabilir. Bugün kişisel güvenliğinizle ilgili konularda dikkatli olun hırsızlıklar yaşanabilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konular, iş, yatırım, para konuları önem kazanıyor. Hırslı ve mücadeleci yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Maddi konularda ve ilişkilerinizde ise gerçekçi olmalısınız, kolayca hayallere kapılabilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gereken işlerinizi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. İşlerinizi sorumlulukla ele alacaksınız. Sanatsal işlerinizde hayal gücünüz iyi çalışacak, bunu değerlendirin.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün'ün kavuşumu gündelik hayatta iyi niyetinizden dolayı sizi kullanmak isteyen kişilere karşı dikkatli olmanızı gerektiriyor. Sorumluluğunuzda olmayan hiçbir şeyi üstlenmeyin sonra göreviniz haline gelir. Teşhisi koyulamayan bir sağlık konusuyla uğraşabilirsiniz. Gerekli tahlilleri yaptırmakta fayda var. İş ortamından aniden bir aşk doğabilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim ve haberleşme trafiğinin aniden artması söz konusudur. Bu trafik, sonuçta bazı yüzyüze görüşmeleri mümkün kılabileceği gibi, bu görüşmeler sonunda bazı önemli sözleşmeler veya anlaşmalar yapmanız da olasıdır.

21 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 53' 44" R
Ay
Yay
20° 41' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 17"
Venüs
Koç
27° 47' 28"
Mars
Balık
27° 42' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 03"
Satürn
Balık
16° 20' 32"
Uranüs
Boğa
22° 11' 56"
Neptün
Balık
28° 49' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 40"
Lilith
Başak
23° 02' 56"
True Node
Koç
15° 28' 04"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>