Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızı bugün değerlendirirken maziden kaynaklanacak bazı duygusal hatalar yapabilirsiniz. Alacağınız tüm kararlarda ve girişimlerinizde dikkatli olmalısınız.

İş yaşamınızda farklı işler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinizde çalıştığınız projeleri yürütmek için büyük çabalar harcayacaksınız fakat bu proje sizin için gerçekten çok önemli.

Parasal konularda son zamanlarda dikkatli davranıyorsunuz ve harcamalarınıza da özen gösteriyorsunuz fakat bazı acil harcamalarınızda da aynı tutumu göstermeniz pek doğru değil.

Sağlık gibi önemli konulara duyarsız davranıyorsunuz. Özellikle hava değişimlerinin olduğu bu günlerde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili bir ilişkinizde henüz farkına varamadığınız olumluluklar var. Bunların gittikçe belirginleşmesi ilişkiye verdiğiniz önemi arttıracak. Son günlerde genel anlamda duyduğunuz isteksizlik, bugünlerde sizi terk edebilir. Hayata çok daha istekli bakacağınız yenilikler şu sıralar kapınızda. Sıkıntı yaratan sorunlara bilinçli olarak nötrleşmeye çalışacaksınız.

22 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, kazanç elde etmede bir hayli hırslanmasına neden olabilir. Mal, mülk, paranın ne kadar önemli olduğunu ve bunlara sahip olmanın insana güç verdiğini düşünürsünüz. Belki de bu nedenle, çıkarlarınızı ön plana alarak düşünürsünüz. Kendinizi bu anlamda yönlendirirsiniz. Artık bir şeylerin değiştiğini, hayatınızı garanti altına almanız gerektiğini bildiğiniz için, kaybettiğiniz zamanı telafi edecek şekilde büyük düşünürsünüz. Bütün bunlar gayet doğaldır. Sizi teşvik eder, azimli kılar ve kazanmaya yöneltir. Tabii ki ihtiras ve başkaları üzerinde baskı kurmak, onlara bir şeyleri ispat etmek, kendinizi harap etmek şeklinde olmamalıdır. Bu sizi zamanla yorar çünkü. Her şeyin hayırlısı diyorum. Şimdi bütün bu hissedişlere karşılık, hatırlatmak istediğim nokta şu. Mars, 17 Nisandan bu yana geri harekette. İki ayrı burçta bu gerileme devam edecek. Şu aralar, kazanç elde etme amaçlı girişimler, projeler, bilgilenme, araştırma ve bağlantılar kurma yönünde hazırlık dönemindeyiz. Tabii ki kazanmak için yapılan bu girişimlere belli bir zaman tanımak, Haziran sonuna kadar yeniden gözden geçirmek ve muhasebesini yapmak durumundayız. Belli bir yavaşlama veya sabırsızlık hali oluşabilir. Görüşmeler tekrarlanır, eksikler ortaya çıkar ve bunların tamamlanması zaman alabilir. Ancak olumsuz bir durum değildir. Bu tarih sonrası işleriniz açılır. Girişimleriniz meyvesini vermeye başlar. Onun için, gerilmeyiniz. Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,

22 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunuzda ilerliyor. Kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve sizi hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz. Partnerinizin değişik fikirleri, sizin için farklı bir pota oluşturuyor. Onunla işbirliği yapmanız lehinize gelişebilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, maddi başlıklı konularda sonlanma veya neticelenme enerjilerini haber veriyor. Sahip olduğunuz şeyler ya da parasal konularda kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız, ne konuşulması gerekiyorsa şimdi konuşmalı veya ne yapılması gerekiyorsa şimdi yapmalısınız. Bu sayede başınız ağrımayacaktır. Para girişi ya da çıkışı söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde sürprizler ya da yeni heyecanlar ön plana çıkabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün meydana gelecek Dolunay(+/- 5 gün), farkına varmadığımız olayların farkına varmamızı sağlayabilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Ya da bu tür işlerle ilgilenen kişilerden haberler alınabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilmeye neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın yoğunluğu devam ederken finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı dikkatli olmak gerekiyor. Ülkemizde ise, ekonomiyi zaten saydık, parayla bağlantılı her konu, ülkenin önde gelen kişileri,hayatıyla ilgili kişiler, sanatçılar, sanatla bağlantılı başlıklar, toprak, tarım, güvenlik,birlikleri başlıklarında olan ve bu başlıklarla bağlantılı konular ön planda olabilir. Sorunları büyütmeye değil, çözmeye ve uzlaşmacı olmaya çalışalım. Neptün'ün olumlu görünümü Dolunay'ı yumuşatıp olumlu etkilerini ön plana çıkartabilir. Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçları ve her ayın 22 – 29 tarih aralığında doğmuş kişiler dolunayın etkisini daha fazla hissedebilirler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanabileceksiniz. İşlerinizde tamamlanmalar söz konusu. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni kaynak arayışı içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Yaşanan olaylarla ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla konuşmak sizi rahatlatabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün uzaklardan gelen yakınlarınız sizleri mutlu ederek ve şımartacaklar. Gününüz keyifli geçecek. Ancak çok fazla şımarmamanız gerekli. Bu arada işlerinizi de ihmal etmeyin.

22 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal durumunuz, çocuklarınızla ilişkileriniz ve özel hayatınızda yaşadıklarınız karşısında kendinize verdiğiniz değerle ilgili bir mücadeleden geçebilirsiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için motivasyon ve konsantrasyonunuzu güçlendirmeli, ilişkilerinizde önemli konuları tartışmamalı ve enerjisi daha rahat bir günde paylaşımda bulunmayı tercih etmelisiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinize bir miktar para geçebilir ya da parasal konularda çeşitli hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Alacak-verecek dengesini iyi oturtmaya çalışın. Aniden başlayacak bir ilişki devreye girebilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın geçmişte karar verdiğiniz maddi ve manevi değer alanlarınızla ilgili farkındalıklar geliştirebileceksiniz. Maddi ve finansal açıdan verdiğiniz kararların ve yöneldiğiniz tercihlerin bedelini ödeyip ödeyememek konusunda sorgulama yapacağınız bir Dolunay sürecindesiniz. Önemli olan bu sorgulama durumundan dengenizi yitirmeden sıyrılabilmektir. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim kavramı oldukça öne çıkmaya başlayabilir. Kendinizi ifade etme isteğiniz yoğunlaşabilir ve bu isteği tatmin etmek için fırsat kollamaya başlayabilirsiniz. Haberleşme trafiğinin artması, istediğiniz fırsatları size getirebilir.

22 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 57" R
Ay
Aslan
27° 34' 15"
Merkür
Koç
29° 58' 43"
Venüs
Boğa
19° 57' 56"
Mars
Koç
11° 32' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 41"
Satürn
Balık
17° 47' 43"
Uranüs
Boğa
23° 14' 16"
Neptün
Balık
29° 19' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 28"
Lilith
Başak
25° 02' 46"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>