Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınız çok fazla. Bu sorunları ilişkinize yansıtmayı hiç istemiyorsunuz. Sorunlarınız sizi sıktığı kadar sevgilinizi de sıkıyor. Fakat o sizden çok çok anlayışlı.

İş hayatınızdaki sorunlar kontrolünüzden çıktı. Bir şeyler yapmak zorunda kalabilir yada olacakları kabullenebilirsiniz. Gönlünüz rahat olsun, olumlu gelişmelerle sevineceksiniz.

Maddi sıkıntılarınıza yardım etmek amacıyla sevgiliniz size yakında para teklif edecek. O parayı ondan alın. Buna çok sevinecektir, ayrıca buna çok da ihtiyacınız var.

Radikal kararlar almak üzeresiniz. Bu kararları alırken çok dikkatli olmalısınız. Size haksızlık yapmayı planlayanlara hak ettikleri dersi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne sıkıntılı ve mutsuz başlayabilirsiniz. Sorunlarınızı aşmak konusunda bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Fakat elinizden bir şey gelmiyor. Gün içinde genel olarak huzursuz bir psikoloji sergileyeceksiniz. Sinirleriniz çok gergin olacak ve kendinizi zaman zaman kontrol etmekte çok zorlanacaksınız.

23 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 02:03 Merkür-Mars kavuşum etkisi altında, Perşembe gününe adım atıyoruz. Bu görünüm,  hem iletişim hem hedef belirleme, maddi konular, ortaklıklar, hisseli bölüşümler anlamında görüşmeler, hesaplaşmalarda bulunmamızı sağlıyor. Saat 07:25 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Yengeç burcu geçişi, güvenli bir hayat sürme arzunuzun yüksek olduğu bugün kendiniz için mutlaka bir hedef belirlemelisiniz.Saat 12:48 Ay-Güneş görünüm etkisi altında,  düşüncelerinizle duygularınız arasındaki paralellik, adım attığınız her konuda sabırlı  bir şekilde ilerlemenizde destekçinizdir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve Regaip Kandilimiz kutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay ortak burcunuz İkizlerde ilerliyor. Kişisel egolarınızı güçlendirirken, yapmanız gereken işlerde size gerekli cesareti sağlıyor. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız. Gideceğiniz ortamlara bazı kişilerin dikkatini çekerek, ilginizi farklı konulara kaydırabilirsiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hobileriniz, zevk alarak yaptığınız işler veya seyahatler ön planda. Belli plan, proje, ilişki veya yaşam felsefenize bakış açınızı değiştirmeniz size gelecek tepkilerin de değişmesi anlamına gelebilir. İstek ve ihtiyaçlarınızı açıkça ortaya koymalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsal Kadın... Sevdiğiniz kişiyi kırmamak adına çok fazla özveride bulunuyor ve anaç tavırlar takınıyorsunuz. Böylece aile çevreniz içinde taktir topluyorsunuz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal durumunuz, çocuklarınızla ilişkileriniz ve özel hayatınızda yaşadıklarınız karşısında kendinize verdiğiniz değerle ilgili bir mücadeleden geçebilirsiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için motivasyon ve konsantrasyonunuzu güçlendirmeli, ilişkilerinizde önemli konuları tartışmamalı ve enerjisi daha rahat bir günde paylaşımda bulunmayı tercih etmelisiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yüz yüze iletişimlerin büyük ölçüde artmasını bekleyebilirsiniz. Ilımlı, samimi ve nazik yaklaşımlarınız sayesinde puan toplayabilir, güçlü diyaloglar kurabilirsiniz. Bu durum, karakterinizin sosyal yönünü de tatmin edecektir.

23 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 24' 37" R
Ay
Kova
09° 11' 38"
Merkür
Koç
17° 18' 47"
Venüs
Boğa
02° 14' 58"
Mars
Koç
00° 30' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 11' 38"
Satürn
Balık
16° 39' 52"
Uranüs
Boğa
22° 24' 19"
Neptün
Balık
28° 56' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 57"
Lilith
Başak
23° 27' 01"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>