Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınız çok fazla. Bu sorunları ilişkinize yansıtmayı hiç istemiyorsunuz. Sorunlarınız sizi sıktığı kadar sevgilinizi de sıkıyor. Fakat o sizden çok çok anlayışlı.

İş hayatınızdaki sorunlar kontrolünüzden çıktı. Bir şeyler yapmak zorunda kalabilir yada olacakları kabullenebilirsiniz. Gönlünüz rahat olsun, olumlu gelişmelerle sevineceksiniz.

Maddi sıkıntılarınıza yardım etmek amacıyla sevgiliniz size yakında para teklif edecek. O parayı ondan alın. Buna çok sevinecektir, ayrıca buna çok da ihtiyacınız var.

Radikal kararlar almak üzeresiniz. Bu kararları alırken çok dikkatli olmalısınız. Size haksızlık yapmayı planlayanlara hak ettikleri dersi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, iç dünyanızdaki karışıklıklardan sıyrılabileceğiniz bir gün olabilir. Karamsarlıklarınızın üzerine gitmeniz halinde, birçok istediğiniz gibi gelişebilir. Zaman, zaman ters düşüp çatışmalar yaşadığınız birisiyle, karşılıklı olarak birbirini anlama trendine gireceksiniz. Bu yaklaşımın verimli sonuçları, sizlerin dışınızdaki insanları da etkileyecek.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:46 Aslan burcunda oluşan ilkdördün, yeni haftanın ilk önemli görünümüdür. İleriye yönelik planlarınızla ilgili konularda özgür hareket ederek, maddi-manevi açıdan gücü elinde bulunduran taraf olmak isteyebilirsiniz. Bütün bunların olumlu şekilde gelişmesi için öncelikle mantıklı, sorumluluk sahibi ve bilinçli bir şekilde düzenlemelerde bulunmanız lazımdır. Ancak şu andaki koşullar zorlayıcı olduğundan diğerleriylebirliğinde bulunmanız en doğrusudur. İşte bu zorunluluk canınızı sıkabilir. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, geri planda kalmaktan hoşlanmazsınız. Artistik yetenekleriniz, lüks yaşam ve konfor duygunuz ön plandadır. Hayatınızın sıradanlaşmaması ve özgür bir biçimde düzenlemelerde bulunması için hedefinizin üzerine gitmeniz gerektiğinin bilincindesiniz. İşte bu bakış açısı altında, kendinizce ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Saat 14:50 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bireylik duygumuzu her anlamda yükseltiyor. Toplum içinde veya kişisel yaşantımızda geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Atatürkümüzün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağanı olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftaya hızlı gireceksin. Yerinde duramıyor oluşun, aynı anda birden fazla işi halletmeni sağlayacak.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklık yürüttüğünüz kişilerle aranızdaki iletişim engellerini aşabilir bunu aşk hayatınıza da güzel bir şekilde yansıtabilirsiniz. Ancak ilişkilerde maddi beklentilerden yana olan söylemler biraz canınızı sıkabilir. Finansal kaynaklar da ise yeni bir yol gözüküyor.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmemelisiniz. Sabah saatlerinde gerginlikten çıkabilecek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Gelecek beklentilerinizle ilgili temeller atmak isteyebilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güven işlerinizi kolaylaştıracaktır. Arkadaşlarınızla birlikte plan yapmak keyfinizi yerine getirecektir.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ruhunuza yorgunluklarınıza bilinçaltınıza yönelin zihninizin derinliklerinde yer etmiş sürekli rahatsızlık duyduğunuz haksızlıkları acıları yanılgıları kendinize itiraf etmekte zorlandığınız her şeyi tüm çıplaklığı ile ele alın… Kendi gerçeklerinizle yüzleştiğiniz an hayatınızda yeni bir sayfa açar karanlıktan aydınlığa yürüyebilirsiniz. Bunu yaptığınız andave aile hayatınızda yükünü taşıdığınız pek çok ağırlık kalkacak üzerinizden ve siz gideceğiniz yolu özgürce seçebilecek ve kararlılıkla bu yolda ilerleyebileceksiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Sosyal organizasyon ve davetlerde yerinizi alabilir, ortak çalışmalar yapabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanın başına hızlı bir giriş yapacaksın. Yerinde duramıyor oluşun, aynı anda birden fazla işi halletmeni sağlayacak. Başarılarını anlatmaktan keyif alacaksın. Yeterince güvenmediğin ve tanımadığın kişilerle özel hayatını paylaşmaman gerekebilir. Nihayetinde onlara büyük bir koz vermek istemezsin değil mi? İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, eski sevgilini hatırlatacak bir an yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde çat kapı gelecek misafirlere hazırlıklı ol!

23 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi çok memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni maceralara atılabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yüz yüze iletişimlerin büyük ölçüde artmasını bekleyebilirsiniz. Ilımlı, samimi ve nazik yaklaşımlarınız sayesinde puan toplayabilir, güçlü diyaloglar kurabilirsiniz. Bu durum, karakterinizin sosyal yönünü de tatmin edecektir.

23 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 05' 53" R
Ay
Balık
18° 33' 36"
Merkür
Koç
18° 49' 30"
Venüs
Boğa
05° 39' 46"
Mars
Koç
02° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 33"
Satürn
Balık
16° 54' 05"
Uranüs
Boğa
22° 33' 51"
Neptün
Balık
29° 01' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 14"
Lilith
Başak
23° 45' 27"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>