Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz çevrenizdekilerin etkisinde fazlaca kalıyor. Sanki ilişkiniz üçüncü şahıslar tarafından yönetiliyor. Bugün sevgiliniz sizi ne kadar çok sevdiğini belli edecek ve buna çok sevineceksiniz.

İş yerinizde bir dostunuzla yaşadığınız ortak dayanışma birçok başarıyı ayağınıza getirecek. Bu işbirliğiniz sayesinde altından kalkılması zor işlerinizi kolaylıkla halledebiliyorsunuz.

Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz. Gelecek günlerde önemli bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Ama yine de bu döneminde fazla rahat davranmayın.

Çok ciddi bir düşmanınız var, şimdiye kadar size pek zararı dokunmadı. Bugünlerde ondan uzak durmanıza yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata oldukça olumlu bakıyorsunuz ve gelecekle ilgili umutlarınız var. Bu umudunuzu daha da güçlendirecek gelişmeleri bugün yaşayabilirsiniz. Akşam üstü alacağınız bir davet uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilir. Onların size güzel haberleri olacak.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  23 Temmuz saat 00:41-23 Ağustos saat 07:46  tarihleri arasında Güneş Aslan burcunda seyredecek. Bu dönemi, sosyal faaliyetlerin yoğunlaşması, kendimize zaman ayırma, hoşlandığımız aktivitelerde bulunma, paylaşımcı olma, öne çıkma,  keyiflenme süreci olarak tanımlayabiliriz. Kişiliğimizi güçlü bir şekilde ifade ederek bulunduğumuz ortamlarda ilgi uyandırabiliriz. Bizim için, kendimizi göstermek gayet önemli olduğu için, ilgi uyandırmaktan zevk alırız. Aşk, yaratıcı faaliyetler, yeni ortamlar, arkadaşlıklar bu dönemde bir hayli öne çıkar. Gösterişten hoşlanırız. Bize ait olanı sergileriz. Elde etmekten hoşlanırız. Dönemin ilk etkili görünümü, 24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Bu sosyal ilişkileriniz, girişimleriniz yönünde gayet olumludur. Yeni insanlarla tanışabilir, projelerinizi öne sürebilir, başarılı bulunabilirsiniz. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay ise,  bir amaç için harekete geçmenin göstergesidir. Kendiniz için olumlu bir dilekte bulunmanızı tavsiye ediyorum. Saat 03:29 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle etrafınızla temasa geçmek, bilgilenmek, bildiklerinizi  başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanlara örnek olmanızı sağlar. Geçmişin bugünle, umudun gerçekle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere. Kadir Gecemizin insanlık alemi için, kutlu ve mutlu günlere vesile olması dileğimle,

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel konularda ince hesaplar peşinde olacaksınız. Hukuksal sorunları olanlar için güzel gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan istediğiniz cevapların gelmesiyle yaşamınıza hareket gelecek. Güçlü sezgilerinizi ön plana çıkartırken, çalışmalarınıza destek verecek arkadaşlarınızı belirlemeli ve olayları dengelemelisiniz.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite konumundaki kişilerle(eş, baba, yönetici, patron, öğretmen v.b) tartışmaya girmemenizde fayda var. Tüm kıvrak zekanıza ve politik dilinize rağmen bugün sizi anlamaları zor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sabırsız veya fazlasıyla sabrı tükenmiş ya da öfkeli kişilerle diyaloga girerken dikkatli olunması gerekiyor. Bazı kişiler konuşmaktan sıkılmış, harekete geçme arzusunda veya saldırgan tavırlar geliştirme aşamasında olabilirler. Dolayısıyla birkaç gün için daha rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmekte, riskli kişi yer ve hareketlerden uzak durmakta, ufak tefek sakarlık ve kazalara karşı tedbirli olmakta fayda var.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğitim ve akademik araştırmalarla ilgili konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Araştırmalarınızı sonuçlandırma açısından daha rahat edeceğiniz enerjiler var. Ayrıca çevrenizdeki kişilerle daha çok iletişim kurmakta size iyi gelebilir. Bu sohbetler sırasında ilerde faydasını göreceğiniz görüş ve yöntemlerden konu açılabilir.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

CESUR kararlar almak isteyebilirsiniz. Gözünüzü karartıp engellerin üstüne gidin. Özgüveniniz her zaman bu kadar yüksek olmuyor.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 39"
Ay
Kova
23° 23' 11"
Merkür
Koç
17° 48' 20"
Venüs
Boğa
03° 29' 55"
Mars
Koç
01° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 52"
Satürn
Balık
16° 45' 07"
Uranüs
Boğa
22° 27' 48"
Neptün
Balık
28° 58' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 22"
Lilith
Başak
23° 33' 46"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>