Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Giderek yoluna giren bir ilişkinin içindesiniz. O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir.

İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin yaşıyorsunuz. İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Her zaman sizi alttan alan birileri oluyor karşınızda.

Parayla ilişkiniz yok gibi. Olunca herkesle paylaşıyor ve düşünmeden harcıyorsunuz, olmayınca da problem etmiyorsunuz. Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz.

Bazı yakınlarınızın sorunlarına samimiyetle eğilmeniz, daha çok sorun üretmelerine neden olabilir. Kendi sorunlarının çözümünde onların önünü açmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle çok barış halinde olduğunuz bir özelliğiniz, bugünlerde küskünlüklere neden olabilir. Sağlık konularında bazı yüklü harcamalar söz konusu olabilir. Arkadaş çevrenizle yaşadığınız sosyallik zamanınızın çoğunu alıyor. Sizi ihmalkar bulan başka bir çevre daha var. Onlarla yeterince ilgilenmediğiniz, onları arayıp sormadığınız düşünülüyor.

24 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 03:45 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto görünümü, dış etkenlerin bizi sınaması ve gücümüzü test etmesi halidir. Evet hem ilişkimiz hem ailevi konular hem de fiziksel anlamda üzerimizde bir baskı söz konusu. Bizi belli sınırlar içinde hareket etmeye, bazen bastırmaya, kontrol altında tutmaya çalışıyor. Fakat şu bir gerçek ki, hiç kimse zorluk yaşamadan kolaylığın, mutluluğun, kendinin, hayatın değerini anlamıyor. İşte bu dışarıdan gelen etkiler sayesinde ders alıyoruz, yolumuzu belirliyoruz, güçleniyoruz aslında. Onun için lütfen sakin olalım. Hiç kimsenin azmimizi, güvenimizi sarsmasına, bizi etkilemesine izin vermeyelim. Biz içimizde sağlam olacağız ki, dışarısı bizi yıkmasın olur mu canlarım. Saat 15:46 Merkür- Jüpiter karşıtlığı, bir ilişkide her iki tarafın da, ortaklaşa düşünmesi ve el birliğinde bulunması gerektiğini işaret eder. Yeni bir ilişkide tabii ki fikirlerin paylaşımı, birbirinizi tanımanızda önem taşır. Ancak sorunlu bir ilişkide anlaşmak için tarafların niyeti önem taşır. Bu ilişkiyi sürdürmeye niyetliyseniz, birbirinizi dinlemeye çalışın. Önemli konularda aceleci karar vermeyin. Her şeyi iyice gözden geçirin. Saat 19:03 Ay-Jüpiter görünümü, ailemiz ve evimiz içindeki bir çok meselenin bizi endişeli kılmasına veya bizim bu şeklide durumları ele almamıza neden olabilir. Ancak benim tavsiyem kendinize zaman ayırmanız, hayatın güzelliklerini yaşamanız, elden geldiğince hayata katılmanızdır. İşler, güçler, sıkıntılar bir şekilde gelir geçer. Yine söylüyorum siz önemlisiniz. Saat 19:33 Ay-Merkür görünümü olumlu yöndeki bir iletişimin, ilişkide etkin olacağını işaret ediyor. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

24 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akşam saatlerinde yakınlarınla vakit geçirmek isteyebilirsin. Ancak sohbetinizde gerilim yükselecek.

24 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel başarılarla çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. Her zamanki fedakar tavrınızı bugün siz hak ediyorsunuz.

24 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde, birlikteliğiniz veya evliliğinizde düşüncelerinizle eşinizi, sevgilinizi etkileyebilir, ikna edebilir hatta manipüle bile edebilirsiniz. Ancak bu durumun karşınızdaki kişide yaratabileceği gerginlik ve baskıyı dikkate almalısınız.

24 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden geldiği gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden de bazı insanlar size farklı ya da sahte gelebiliyor. İnsanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz.

24 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

24 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, değişik bir danışmanlık veya eğitimsel konu devreye girebilir. Ani bir taşınma işi gündeme gelebilir. Aile hayatınızda kafanıza takılanları gözünüzde çok büyütmeyin.

24 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilim kurgu filmlerine gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Çocuklarınızın dahice planlarına yol göstermekten ve onlarla ilginç konularda sohbet etmekten büyük keyif alacaksınız. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Bugün hayattan aldığınız zevkler daha çok toplumsal olacaktır. Yaşamınızda gerçekleri öğrenmeye karşı adeta takıntılı bir tavra bürünebilirsiniz. Paranoyalara karşı dikkatli olun. Gereksiz kıskançlıklardan kaçının. Dört gün bu etki geçerli olacaktır.

24 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yaşadıklarınız, sinirlerinizin bir parça gerilmesi sonucunu doğurabilirler. Bu gerginliği atmak için alışveriş merkezine doğru yola çıkabilirsiniz. Para harcarken dürtülerinizi susturmaya çalışmazsanız, boş bir cüzdanla geri gelebilirsiniz.

24 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 22" R
Ay
Oğlak
05° 53' 03"
Merkür
Koç
16° 25' 42"
Venüs
Koç
29° 13' 13"
Mars
Balık
28° 36' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 49"
Uranüs
Boğa
22° 15' 53"
Neptün
Balık
28° 51' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 38"
Lilith
Başak
23° 10' 39"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>