Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin çekiciliğine duyduğunuz hayranlığı gizli bir rahatsızlıkla yaşıyorsunuz. Bu, kendinizle çözmeniz gereken bir sorun olarak karşınızda duruyor. Ona gösterilen ilgi, sadece kızgınlık değil, gurur nedeniniz de olabilir.

Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. İşleriniz bugünlerde biraz karmaşık gibi. İşleri düzeltme çabanızda güvendiğiniz bir iki kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Çevrenizdeki, parayla zaaflı ilişkiler içinizi karartmamalı. Parasız kalmamayı becerebiliyorsunuz. Kötü günler için kenara bir şeyler koyacak birikimler sağlayabiliyorsunuz.

Bugünlerde para konularında epeyce uyanık olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ahbap ilişkilerinizde süregelen huzursuzluk, bugünde size sıkıntılı anlar yaşatabilir. Bu ilişki içersinde gözden kaçırılmış birtakım ayrıntıları gündeme getirmeye çalışacaksınız. Karamsarlık yaşadığınız konuları tekrar ele alıp değerlendirmeniz yönünde aldığınız uyarılar, sizi bugünlerde etkileyebilir. Bu, belli konularda umudunuzun artmasını sağlayacak.

24 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 10:06-15:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, romantizm ve huzur olgusu birbirine  kardeş gibidir. Duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin gölgeli yönlerini de  göz ardı etmememiz son derece önemlidir. Saat 15:33 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, hırs ve rekabetin insanlarla olan ilişkilerde zorlayıcı yanlarını işaret ediyor. Tabii ki insan, öncelikle kendinden yana düşünebilir. Fakat adil olmak sizin burcunuza has bir özellikse, eğriyi doğruyu iyice tartıp hareket etmekte yarar vardır. Özellikle partnerinizle aranızdaki sorunları bu bakış açısıyla ele almamız yerinde olacaktır. Saat 19:17 Ay-Güneş görünümü, sizin karşı cinsle olan ilişkinizde olumlu ve hoş bir yansımadır. Kendinize olan güveniniz tamdır. Eğer birisi size yanlış yaparsa veya canınızı sıkarsa gereken cevabı verirsiniz. Bu görünüm hoş bir ortamda bulunmanın, eğlenmenin, yeni insanlar tanımanın göstergesidir. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

24 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Bugün görüşeceğiniz kişilerin, samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız.

24 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnisiyatif kullanmalı ve bazı kişileri size katılmaya ikna etmelisiniz. Bulunduğunuz çevreyi, akrabalık ya da komşuluk ilişkilerinizi olumlu etkileyecek planlar yapmanız ya da kararlar almanız gelecek dönemde faydalı sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında hala tamamlanması gereken işler olabilir. Öğle sonrasında ise karşınızdaki kişiden çok şey duyabilirsiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Canınızın sıkıldığını hissettiğiniz anda alacağınız hediye kafanızı dağıtmaya yardımcı olacak. Gün boyu mutlu ve sağlıklı görüneceksiniz. Endişe duymanıza gerek yok.

24 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık çevrenizdeki kişileri kırmak yerine arabulucu davranacaksınız. Kendi bildiğinizi okusanız bile sanki onların istediğini yapıyormuş gibi düşündürebilecek davranışlar içinde olacaksınız. Basit bir konuda bile insanlara hükmeden ve emri vakilerinizden vazgeçeceksiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden sonraya kadar, günlük rutin işlerinizde önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Bugün, yapılması gereken işlerinizi hallettikten sonra partnerinizle birlikte yapacağınız alışverişler ve keyifli gezintiler devrede olacak

24 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilhassa beden sağlığı ve rahatlığı ile ilgili gün geçireceksiniz. Aromaterapilerden masaj salonlarına, hamamlardan saunalara kadar birçok seçeneği değerlendirebileceğiniz bir pazar günü deneyimleyeceksiniz.Diğer taraftan mesleğinizle ilgili gelişim planları yapabileceğiniz ve sezgisel yönünüzü ön plana çıkartabileceğiniz bir durum da ortaya çıkabilir. Akşam saatleri yaşadığınız mekanın gündelik işlerini temizleyebileceğiniz fırsatlar yaratabilirsiniz. Ay'ın boşluk etkisinden kurtulduktan sonra partneriniz ve ortağınız ile sıcak saatler deneyimleyebilirsiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

24 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 13" R
Ay
Oğlak
06° 59' 17"
Merkür
Koç
16° 27' 03"
Venüs
Koç
29° 19' 23"
Mars
Balık
28° 40' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 24"
Satürn
Balık
16° 27' 16"
Uranüs
Boğa
22° 16' 10"
Neptün
Balık
28° 51' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 55"
Lilith
Başak
23° 11' 12"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>