Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz ve duygularınızı sevdiğiniz insana rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Günlük deneyimlerinizde bir yoğunluk ve sizin için yeni olabilecek bazı duygular yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Duygusal konularda yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Gerçekçilik ve pratiklik özelliklerinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz bir gündesiniz. İsteklerinize ulaşmak ve beklentilerinizi yerine getirmek için bugün her zamankinden daha sabırsız davranacaksınız. Zihinsel olarak oldukça aktif olacaksınız ve aynı anda birden çok konuyu değerlendirmeye alabileceksiniz. Ancak işlerinizi sonuna kadar takip etmeyebilirsiniz ve sık karar değiştirebilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bazı maddi kazançlar elde etmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Harcamalarınıza çok fazla dikkat etmeyeceksiniz.

Bugün bazı sorunlarınıza çözümler bulabilirsiniz ve karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkisini arada bir gösteren geçmiş sancıların, bugüne etkilerini en aza indirmeye çalışmalısınız. Birkaç güne kalmadan alacağınız bir sorumluluğun hazırlığına bugünden girişmenizde yarar olacak. Özel ilişkilere yarı bohem, yarı korumacı bir mantıkla bakıyorsunuz. Bu da sizde kapalı, fazlaca bilinmezleri olan gizemli, biraz da hoş bir imaj yaratıyor.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 04:51-26 Ocak saat 05:46 arasında Ay-Boşluk etkisinde yeni haftaya adım atıyoruz. Aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde ve sizi birebir ilgilendiren konularda makul olmaya çalışınız.  Eğer sıkıntılı bir durum içinde iseniz, durumlara müdahalede bulunmak yerine akışta kalınız. Bu zayıf olduğunuz anlamına gelmez. Sadece zamanı olumlu değerlendirmek için yapılması gereken budur.Kişisel bakımınız, rutin kontrolleriniz, yarım kalan işleriniz, çocuklarınızla alakalı konular, sanatsal anlamdaki çalışmalar bu saatler arasında faydalı olacaktır. Daha önceden yaparım diyerek ertelediğiniz evinizle alakalı birvarsa onu da yapabilirsiniz.  Ancak,  üzerinde düşünmeden, hesap yapmadan yenilik anlamında bir karar vermeyiniz. Evde bulunanlar boşluk süresince  film izleyebilirler,  müzik dinleyebilirler, kitap okuyabilirler, evlerin gereksinimi için rutin alışverişlerde bulunabilirler. Saç bakımı ve güzelleşme için, boşluk saatleri gayet yararlıdır.  Çevrenizdeki insanlarla olan her türlü iletişiminizde  elinizden geldiğince anlayışlı olmaya çalışmak ve empatide bulunmak doğru olacaktır. Böylece hoşgörülü olmanın yarattığı iç huzurunu hissetmiş olursunuz. 25 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında Merkür-Oğlak burcunda düz seyirle ilerleyecek. Ailenizi,hayatınızı ve kişisel meselelerinizi geri hareket döneminde iyice düşünüp kafanızın içinde oturttuysanız, gölgeli günlerin bitimi olan 1 Şubat itibariyle yürürlüğe koyabilirsiniz. Ancak genel olarak Merkür-Oğlak süreçlerinde, pek kimseyle konuşmak istemezsiniz. Sizi birebir ilgilendiren meselelere ağırlık verirsiniz. Eğer yenilik anlamında  bir şeyler yapmak istiyorsanız bunun gerçekleşme ihtimali var mı diye hesaplamalar yaparsınız. Size tavsiyem önceliklerinizi, planlarınızı ve isteklerinizi gerçekçi bir şekilde ele almanız ve emin olduğunuz konularda uygulamada bulunmanızdır. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelere vesile olması dileğimle,

25 Ocak 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir pozitif enerji içinde olduğunuzdan etrafınıza karşı anlayışlı tavırlarınızı sürdürecek ve tartışma ortamları hazırlamaktan kaçacaksınız. Siz bir sevgi insanısınız fakat para olmadan sadece sevginin yetmeyeceğinin de farkında olarak işlerinize de gereken önemi göstereceksiniz.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşle ilgili araştırmalar yapmanız durumunda, ilginç işler gündeme gelebilir veya özgeçmişinizi güncellemeniz bazı alanlarda işinize yarayabilir. Değişiklik size iyi gelebilir ve askıda kalan sorunların çözülmesini sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde boşlukta ilerleyen Ay, gün içerisinde, ne yapacağımıza karar vermekte zorlanacağımıza veya belirsizlik, isteksizlik ya da kararsızlık hislerinin hakim olabileceğine işaret ediyor. İlişkilerimizde sorumluluk sahibi olmamız ve gerektiği durumlarda sakinliği korumamız, mantıklı çözümler üretmemiz daha doğru olacaktır. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Venüs ise, birkaç hafta boyunca, aşk hayatımıza daha ciddi yaklaşma ihtiyacı duyacağımıza, eğlenceli ve uçarı değil, ayağı yere basan ilişkilerin ve ilişkilerde sorumlulukların ön plana çıkacağına işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik beklentilerinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili görüşmeler dönüştürücü ve yönlendirici olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla değişikliğe gidebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda farkındalığınız artabilir.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Kalbinizin ait olduğu kişiyle aranızdaki uzaklık sizin için zor hale geldi. O da size karşı boş değil bunu biliyorsunuz aslında.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Ocak 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla yapılacak organizasyonları devreye sokabilirsiniz. Aile ve hayatınızda yaşadığınız birtakım iletişim sorunları Merkür'ün düzelmesiyle beraber devre dışı kalacak.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşlerinizle ilgili bazı karışıklıklar çıkabilir. Sabırsız ve telaşlı bir tavır içine girebilirsiniz. Birlikteyaptığınız kişiler veya içinde bulunduğunuz organizasyonlarda aksaklıklar meydana gelebilir. Sakin olun.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iç dünyanızda yaşadıklarınızı gözden geçirmek ihtiyacı hissedebilir ve kendi içinize kapanabilirsiniz. Hislerinizle yüzleşmek ve onları tanımak, kendinizi de daha iyi tanımak için değerlendirilmesi gereken bir fırsata dönüşebilir. Bunu uyi değerlendirmeliniz.

25 Ocak 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>